Şimdi Ara

Anadolu Lisesi nedir (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Justforyou12

Anadolu Liselerini küçümsemeyin bence arkadaşlar. İngilizcenin yanında ikinci yabancı dil ( Fransızca , İspanyolca ya da Almanca vs ) verilen , öğrenci hiç çalışmasa da sağlam temeli oluşturan , belli zeka seviyesindeki öğrencilerin toplandığı , yeri geldiği zaman gırgır şamata yapılan , yeri geldiğinde ders işlenen , öğretmenlerin seçilmiş öğrencilerle ders işlemekten zevk aldığı , bazı fen liseleri kadar iyi olmayan ama diğer liselerden çok daha iyi olan bir lisedir anadolu lisesi. Her lisenin kendine özgü bir güzel yanı vardır elbette. Ama siz de bilirsiniz ki , anadolu liselerindeki dersler , düz liselerdeki kadar serbest işlenmez. -si olabilir belki ama +sı daha da fazla. Anadolu lisesini kazandıysan ve çalışırsan o liseden çok şey elde edebilirsin :)

Hocam bir şey sormak istiyorum hangi lise mezunusunuz ?

• Son yıllarda bir sürü liseyi anadolu lisesi yaptıklari ıçın pek bir özelliği kalmadı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcats

quote:

Orijinalden alıntı: Devlet-i Aliyye

quote:

quote:

Düz lisenin bi üstü fen lisesinin bi altı , öyle okul işte

Anladım yani orta derece

Kaç puanla girdin

Yüzde 25 ile şair abaya asil 144

sultangazideki gazi mahallesindeki şair abay anadolu lisesini mi kazandın yoksa ben mi yanlış anladım ? Eğer öyleyse en kısa zamanda kaydını almanı öneririm,geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Son yıllarda bir sürü liseyi anadolu lisesi yaptıklari ıçın pek bir özelliği kalmadı.

• %1 lik bir anadolu lisesinden mezun oldum.hepsi aynı liselerin kafana takma.Anadolu fen özel kolej düz.Lise=4 yıl gereksiz vakit kaybı.
  • Dandik bir anadolu lisesi değilse çevre avantajı çok büyük oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omeragr

quote:

quote:

quote:

quote:

Düz lisenin bi üstü fen lisesinin bi altı , öyle okul işte

Anladım yani orta derece

Kaç puanla girdin

Yüzde 25 ile şair abaya asil 144

sultangazideki gazi mahallesindeki şair abay anadolu lisesini mi kazandın yoksa ben mi yanlış anladım ? Eğer öyleyse en kısa zamanda kaydını almanı öneririm,geçmiş olsun

Gazi mahallesindeki eski gibi önüne geleni almıyor

• önüne geleni almayı bırak,çevresi DHKP-C'cilerden geçilmiyor. Olay falan oluyo sürekli
  • quote:

önüne geleni almayı bırak,çevresi DHKP-C'cilerden geçilmiyor. Olay falan oluyo sürekli

Valla bugüne kadar hiç görmedim
  • eskiden çok ünlü popüler olup akıllıların gittiği sanılan lisedir. düz liseden tek farkı şuan ders saatlerinin daha fazla oluşu. artık anadolu liseleri bitiyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurboCore

eskiden çok ünlü popüler olup akıllıların gittiği sanılan lisedir. düz liseden tek farkı şuan ders saatlerinin daha fazla oluşu. artık anadolu liseleri bitiyor zaten.

Eskiden fazla yokmuş anadolu heralde
  • quote:

quote:

eskiden çok ünlü popüler olup akıllıların gittiği sanılan lisedir. düz liseden tek farkı şuan ders saatlerinin daha fazla oluşu. artık anadolu liseleri bitiyor zaten.

aynen öyle. bir şehirde 2 tane anca vardı.
  • quote:

quote:

quote:

aynen öyle. bir şehirde 2 tane anca vardı.

Baktımda zormuş 460 falan alıyormuş
  • Az buçuk İngilizce öğrenirsin, başka bi şeye yaramaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

o değil de teknik ve endüstri meslek lisesi ne oluyor ?

Mezun olunca en azından bi meslek sahibi oluyorsun ve de meslek lisesi ösym ek puan alıyorsun lise veriyor sana.
    Bir de iş yeri açabilirsen coş ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 15 gün sonra -- 7 Ağustos 2013; 17:47:52 >
  • quote:

önüne geleni almayı bırak,çevresi DHKP-C'cilerden geçilmiyor. Olay falan oluyo sürekli

Arkadaşım neden hemen liseyi kötülüyorsunuz. Lise eskisi kadar saçma sapan adamlarla dolu değil. Dışarısı belki kötü olabilir.

Lise çok güzel demiyorum zaten ama sen çevresi diyorsun. Ne yapsın çocuk okumasın mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Yengeç -- 15 Eylül 2013; 17:12:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -sudan gelen eşşek-

quote:

Arkadaşım neden hemen liseyi kötülüyorsunuz. Lise eskisi kadar saçma sapan adamlarla dolu değil. Dışarısı belki kötü olabilir.

Lise çok güzel demiyorum zaten ama sen çevresi diyorsun. Ne yapsın çocuk okumasın mı?

Gazi'de oturuyorum.

Aynen doğruları dedin eskiden düzken sbsde önüne geleni alıyordu ama artık belli bir puan yapanı
  • Adı üstünde Anadolu lisesi, öyle avrupa tarafında oturanlar gidemez!!

NOT: Cem yılmazın Ergazinosu espirisinden esinlenerek kötü emellerime alet ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Adı üstünde Anadolu lisesi, öyle avrupa tarafında oturanlar gidemez!!

NOT: Cem yılmazın Ergazinosu espirisinden esinlenerek kötü emellerime alet ettim

yapma bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

Adı üstünde Anadolu lisesi, öyle avrupa tarafında oturanlar gidemez!!

Kötü espiriydi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.