Şimdi Ara

Anadolu Lisesi Nakil Çok Önemli Soru?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bişi sorucaktım orta bir anadolu lisesinde okuyorum 12.sınıfa geçtim Bu sene TM'ye geçtim alttan 4 dersim var bizim okulda sıralamam orta halli bizim okulda kalırsam ancak 60 puan gelicek ben şubatta sorumluluj sınavlarımı verip bütün sınavlardan sonra haziran gibi Rotary 100.yıl anadolu Lisesine geçicem ama şimdi sorularım şuanlar

sınavlarımı giricem hepsi bitince ne son ne zaman nakil olabilirim yani okullar kapanmadan en son ne zaman olunuyo

sadece görmediğim derslerde orda seçmeli mantık ve beden var biz seçmeli tarih görüyoruz onlar Seçmeli Sosyal diye geçersem bunları nası halletcem vermem mi gerek yoksa sadece sınav mı ? sorumlu mu olcam

birde oraya gidersem ilk 30 girebiliyomuşum? sizce kaç puan gelir baya iyi bi lise üni başarısı olarak bide müdür yardımcıları felan sıkıntı yapmaz değil mi sonuçta nakil hakkım düz lise değil yani

teşekkürler cvplar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spike_lee -- 22 Eylül 2011; 15:56:59 >

• UP
  • iyi bir okuldan kötü bir okula geçince sen çok iyi değilsen puanını düşürür. diğer okulda sıralamanın nasıl olacağını bilmen lazım. ama daha kötü okuldan daha iyi bir okula geçersen çok iyi oluyor. örnek bizim okul oks zamanı 425 min puanla aldı. 350ye kadar alan okuldan gelen biri bizim okulda 20.sırada
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.