Şimdi Ara

anadolu lisesi ile düz lise arasındaki fark ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet beyler , anadolu lisesi için 20 puan falan lazım bana şu anda , çalışıyorum da anadoluyla normal lise arasındaki fark ne olacak ? dil bölümü okumayı düşünüyorum önceden ticaret lisesinde okurum diye düşünüyordum şimdi herkez anadolu dışıdnakilere gitme diyor lütfen yardım

• beyler diye başladiğim için çok özür diliyorum bu arada
  • birde net sayilarimi vereyim dedim ;
    19 net türkçe 10-15 net mat fen 18-20 sos 16-18 ingilizce 16-17
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkvot12

birde net sayilarimi vereyim dedim ;
    19 net türkçe 10-15 net mat fen 18-20 sos 16-18 ingilizce 16-17

kardeşim zaten bu netlerle ortalama bir anadolu lisesine gidersin.neyi dert ediyorsun ki?
  • 700'lük sistemden bakıyorum ortalamalarımla birlikte , puanım tam 400'e denk geliyor ,
  • Anadolu, Öğretmen ve fen liselerine öğretmenler sınava girip başarılarına göre atanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

Anadolu, Öğretmen ve fen liselerine öğretmenler sınava girip başarılarına göre atanıyorlar.

şu olayı bırakın başarılara göre atanıyormu üst düzey anadolular veya fen liseleri hariç diğer orta düşük seviye anadoluların düzden farkı yoktur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangstaCity

quote:

Orijinalden alıntı: G.House M.D

Anadolu, Öğretmen ve fen liselerine öğretmenler sınava girip başarılarına göre atanıyorlar.

şu olayı bırakın başarılara göre atanıyormu üst düzey anadolular veya fen liseleri hariç diğer orta düşük seviye anadoluların düzden farkı yoktur

Haklısın. Aslında bana göre iş idarede bitiyor. İsterlerse kötü bir okulu bile çok iyi yapabilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.