Bildirim
anadolu lisesi ile düz lise arasındaki fark ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
beyler diye başladiğim için çok özür diliyorum bu arada -
birde net sayilarimi vereyim dedim ;
19 net türkçe 10-15 net mat fen 18-20 sos 16-18 ingilizce 16-17 -
quote:
Orijinalden alıntı: darkvot12
birde net sayilarimi vereyim dedim ;
19 net türkçe 10-15 net mat fen 18-20 sos 16-18 ingilizce 16-17
kardeşim zaten bu netlerle ortalama bir anadolu lisesine gidersin.neyi dert ediyorsun ki? -
700'lük sistemden bakıyorum ortalamalarımla birlikte , puanım tam 400'e denk geliyor , -
Anadolu, Öğretmen ve fen liselerine öğretmenler sınava girip başarılarına göre atanıyorlar. -
quote:
Orijinalden alıntı: G.House M.D
Anadolu, Öğretmen ve fen liselerine öğretmenler sınava girip başarılarına göre atanıyorlar.
şu olayı bırakın başarılara göre atanıyormu üst düzey anadolular veya fen liseleri hariç diğer orta düşük seviye anadoluların düzden farkı yoktur -
quote:
Orijinalden alıntı: GangstaCity
quote:
Orijinalden alıntı: G.House M.D
Anadolu, Öğretmen ve fen liselerine öğretmenler sınava girip başarılarına göre atanıyorlar.
şu olayı bırakın başarılara göre atanıyormu üst düzey anadolular veya fen liseleri hariç diğer orta düşük seviye anadoluların düzden farkı yoktur
Haklısın. Aslında bana göre iş idarede bitiyor. İsterlerse kötü bir okulu bile çok iyi yapabilirler.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X