Şimdi Ara

Anadolu Liselerinde Alan Seçimi;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu sene 10.Sınıfa geçtim. Anadolu lisesindeyim. Nedir bu alan seçimi muhabbeti ? Ben sayısalı seçtim ve sözelle ilgili zerre kadar bir bilgim yok tarih desen 1 coğrafya desen 2. Matematikte geometride biyoloji fizikte felan sorunum yok. Alan seçimiyle ilgili birkaç yazı okudum ama bir şey anlamadım. Hiç kimse bize hangi dersleri seçiceksiniz diye sormadı her şeyi kendiler mi tartıp düzene koyuyor ? Ne kadar saçma bir sistem. Aynı sınıftasın ve arkadaşın TMci sen FM cisin adam senin derslerini dinlemek zorunda değil sende onun derslerini dinlemek zorunda değilsin. Bu ne saçmalıktır ya. Lütfen konuyu bilen birisi düzgün ve anlayacağımız şekilde bir açıklama yapabilir mi ?

• maalesef alan seçimi kalktı herkes eşit ağırlık gibi görecek dersleri. Anadolu liseleri için üzülüyorum. Neyse ki fen lisesine gidiyorum.
  • birader tm leri alacaklar senin sınıftan başka sınıfa koyacaklar.eğer sınıfın çok az olursa da mf ci eklicekler.
    sayısal seçmekle en doğrussunu yaptın.öss zamanı göreceksin zaten.
    tmcilerle sizin ayrı dersleriniz olacak.mesela tmciler fizik kimya ve bioloji görmicek hiç bidaha
    senin de psikoloji bilmemne olmıcak hiç.
  • istemediğim dersleri dinlemek sıkıcı değilde umarım o derslerin kat sayısı yüksek değildir. Yoksa giderim en köşeye biyere vururum kafayı yatarım.
  • Beyler ben düz liseye gidiyorum eşit ağırlık seçtim şimdi ben biyoloji,kimya gibi dersleridemi görecem biri bana açıklasın lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

birader tm leri alacaklar senin sınıftan başka sınıfa koyacaklar.eğer sınıfın çok az olursa da mf ci eklicekler.
    tmcilerle sizin ayrı dersleriniz olacak.mesela tmciler fizik kimya ve bioloji görmicek hiç bidaha

Sözele noluyo?

ben 11'im

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4EverManiac -- 15 Eylül 2010; 11:54:20 >
  • Tamamda şimdi ne değişti yani ? Eskiden daha iyiydi TM yi seçene ayrı sınıflar MF yi seçene ayrı sınıflar açılırdı herkes kendi alanıyla ilgili derslerini görürdü. Şu sistemi zorlaştırmak,karıştırmak ve anlaşılmaz hale getirim eğitim seviyesini düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar yahu !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım ben de bu sene 9a geçtim. Anadolu lisesindeyim. Annem de okulumda öğretmen. Alan konusu artık tamamen okul yönetimine kalmış durumunda. Eğer gittiğin okulun idaresi iyiyse eski uygulamadan pek bir farkı olmaz. Sadece adı değişmiş olur. Ama gittiğin lisenin müdürleri alakasız insanlarsa o zaman hepsini görmek zorunda kalabilirsin. Çünkü bazı liseler kolaya getirip öğretmen yok diyorlar. Bu nasıl iş anlamadım? binlerce öğretmen atama bekliyor. Okullar da öğretmen bekliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

quote:

birader tm leri alacaklar senin sınıftan başka sınıfa koyacaklar.eğer sınıfın çok az olursa da mf ci eklicekler.

Sözele noluyo?

ben 11'im

11 lere bişe yok galiba. Sadece bu seneden itibaren 9 ve 10.sınıfa okuyanlar için geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: crimsons

quote:

Orijinalden alıntı: 4EverManiac

quote:

Sözele noluyo?

ben 11'im

11 lere bişe yok galiba. Sadece bu seneden itibaren 9 ve 10.sınıfa okuyanlar için geçerli.

iyi bari devam ozaman

• quote:

Orijinalden alıntı: ozipozi87

arkadaşım ben de bu sene 9a geçtim. Anadolu lisesindeyim. Annem de okulumda öğretmen. Alan konusu artık tamamen okul yönetimine kalmış durumunda. Eğer gittiğin okulun idaresi iyiyse eski uygulamadan pek bir farkı olmaz. Sadece adı değişmiş olur. Ama gittiğin lisenin müdürleri alakasız insanlarsa o zaman hepsini görmek zorunda kalabilirsin. Çünkü bazı liseler kolaya getirip öğretmen yok diyorlar. Bu nasıl iş anlamadım? binlerce öğretmen atama bekliyor. Okullar da öğretmen bekliyor.

Öyle olur umarım bizim müdür muhterem insandır
    Atamaya gelincede.. KPSS durumu gözler önünde..

• quote:

quote:

arkadaşım ben de bu sene 9a geçtim. Anadolu lisesindeyim. Annem de okulumda öğretmen. Alan konusu artık tamamen okul yönetimine kalmış durumunda. Eğer gittiğin okulun idaresi iyiyse eski uygulamadan pek bir farkı olmaz. Sadece adı değişmiş olur. Ama gittiğin lisenin müdürleri alakasız insanlarsa o zaman hepsini görmek zorunda kalabilirsin. Çünkü bazı liseler kolaya getirip öğretmen yok diyorlar. Bu nasıl iş anlamadım? binlerce öğretmen atama bekliyor. Okullar da öğretmen bekliyor.

Artık cemaatçiler girecek dersinize,Hoca Efendinin yazdığı fizik,kimya,biyoloji kitaplarında ders işleyeceksiniz.İşiniz zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustakbel

quote:

quote:

Artık cemaatçiler girecek dersinize,Hoca Efendinin yazdığı fizik,kimya,biyoloji kitaplarında ders işleyeceksiniz.İşiniz zor

Çalışkan insan her türlü yapar abicim
    İnsanları korkutmayalım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.