Şimdi Ara

ANADOLU EFES Basketbol (2020-2021 EUROLEAGUE ŞAMPİYONU) (498. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.310
Cevap
37
Favori
325.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vay vay vay vay vay...



    Sahada Fenerbahçeden çok daha iyi olmadığımız tek bir alan dahi yoktu,nefes bile aldırmadık.Çoğu Fenerbahçe taraftarını tenzih ediyorum ama kibir sahibi bazı holiganlara biraz sert de olsa saygı duymayı öğretmişizdir.Açlık kazandı bu sefer.


    Larkin 30 sayı 7 ribaunt 7 asist.Söylenecek bir laf yok,Euroleague'in en güzel hikayesi oldun,bizi şampiyon yapacaksın.

    Micic,sahaya aklını koyduğu anda ışıldıyor,etrafındakileri çocuk gibi gösteriyor.


    Barcelonayla eşleştiğimiz çok iyi oldu,adam değişmeli savunmaya karşı hücumu daha iyi bir yolla pratik edemezdik.Çok ters geldik ve üstlerine gitmeyi hiç bırakmadık.Hak ederek kazandık,hak ederek finale çıktık.Çabanıza açlığınıza hırsınıza kurban !



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lüzumsuz Adam -- 17 Mayıs 2019; 22:8:37 >
  • Helal olsun size bugün efes le gurur günümüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük başarı ama final zor gibi finali almak.Ligide Efes alabilir bu arada helvacı ligini.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3lank0lik -- 17 Mayıs 2019; 21:5:54 >
  • Ergin'i sevmem ama gerçekten eşit şartlarda farkını ortaya koyan bir koç, üstelik bu kadar kısa zamanda. Tebrikler.
  • Efes’i tebrik ederim. Çok iyi oynadınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm Efes takımını özellikle Larkin’i , koçu Ergin Ataman’ı ve taraftarını kutluyorum tebrikler her anlamda iyi oynayan hak eden taraf Efes’ti . Taraftar dediğim gerçekten Efes’li olanlar gidip futboldan zıplayan basketle alakası olmayan saçma sapan galatasaraylılar değil yukarıda bile biri hemen konuyu kirletmeye çalışmış onlara izin vermeyin .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu veselly ne pis ve iğrenç bir adammış.resmen sakatlamaya oynadı.aş adam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Efes'i bir Fenerbahçe'li olarak tebrik ediyorum. Her ne kadar Ergin'i zerre kadar sevmesemde gerçekten iyi bir koç.Saygı duyuyorum fakat keşke karakteride koçluğu kadar iyi olsa. Umarım Efes kupayı ülkemize getirir.

    Fenerbahçe için ise diyecek laf yok. 5 senenin en kötü performansı üstüne üstelik ligi domine etmişken. Bazı şeyleri oturup düşünmek gerekir her ne kadar sakat oyuncular olsada ligi domine eden bir takım bu hale düşmemeli. Efes hakkıyla kazandı. Larkin çok büyük oynadı. Bugün Efes gerçekten şanslı günündeydi. Umarım finaldede bu şans devam eder. Ne kadar iyi oynarsan oyna şansta önemli bir etken hiç girmeyecek şutlar girdi. Finaldede şans yanımızda olur umarım ve kupa Türkiye'ye gelir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tebrikler Efes. Herşeyin para olmadığını gösterdi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atamanın takımını tebrik ediyoruz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Larkin ve Micic icin yoruma gerek yok zaten..Maçın gizli kahramanları,savunma performanslarıyla Anderson ve Moerman'dı bence,sertlik kattılar oyuna..Simon'da erken faul problemine girmeseydi aynı etkiyi göstereceği kanaatindeydim ben..Ergin'de 2 yarıda savunma oyununu, hücum oyununa tercih edince fark geldi.2 yarıdaki felsefesini final maçına yansıtırsa kupayı kazanmaya aday olduğumuzu düşünüyorum,aksi takdirde zor..Babouae'ya süre bile vermem ben.Onun yerine Anderson ve Doğuşun sürelerini
    arttırmasını bekliyorum ben Ergin'den.
    Bu arada burda ve Fenerbahçe sayfasında Efes'in extra şutlar soktuğunu vs. söyleyenlerin Efes'in oynadığı basketbol karakteri hakkında hiçbir fikirleri olmadığını düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Helal olsun Efese. Kupayı da alırız umarım
  • bilsah kullanıcısına yanıt
    Sorma ya,EL'de 4.olmuş Barca'yı elemiş yarıfinalde Fenerbahçe gibi bi takımı 20ye yatırmış takıma hala "ağbi adamlar sadece 3lük atıyo başka planları yok:((" diyorlar ATTIRMA ABİ? Kısalar birebir oynuyormuş sürekli,Melli'yle Vesely'le ben birebir kalsam ben de birebir oynarım.Bu adamların Efes kısaları karşısında durmalarına imkan yok.Adam değişmeli savunma yapma sen de ?


    Holiganlık çok kötü bir şey,Allah kimseyi bir şeyin holiganı yapmasın.Ne kadar aptal duruma düştüklerinin farkına varamıyorlar bu yüzden.

    Gülmek isteyeni şöyle alayım,bazı kişilerin gerçekten basketbolla ilgilenmemesi lazım,özellikle futbol taraftarlarının.Maç bittikten sonra yüzümde bir gülümsemeyle bütün mesajları okudum.




  • Finale üst oynanır mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Euroleague Finalinin adı:

    Efes vs CSKA


    Allahım şu cümleyi de kurdurdun bana ya, çok garip hissediyorum
  • ooo bakiyorum cemaat bu baslikda toplanmis
  • Tebrikler.
  • Banım vardı bu mutluluğu sizinle paylaşamadığımız için üzgünüm. Ama yazmak bugüne kısmet oldu, daha da güzel oldu. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun. Spor hayattır demişler ya, gerçekten öyle. Geçen sene bu takım sonuncu oldu. Bildiğiniz sonuncu. Hayatta da böyle dibe vurduğumuz anlar olur. İşte öyle. Ama sadece 1 sene içinde küllerinden yeniden doğdu takım. Bir senenin aslında hayatımızda nelere yön verebileceğimizi gösterdi. Hüzünden, mutluluğa 365 günde gidebileceğimizi gösterdi. Spor hayatın ta kendisi.

    Avrupa basketbolunda sonunculuktan bir sene sonra final oynayan başka takım olduğunu düşünmüyorum. Sene başı "Lüzümsuz Adam" ve bir kaç arkadaş burada kadro değerlendirmesi yaparken belki buralara geleceğimizi hiç düşünmemiştik. Ne kadar dengeli bir kadromuzun olduğundan bahsederken, tecrübesizliğe kurban gideceğimizi düşünüyorduk. Ki başlangıçta Micic, Moerman üstündeydi yük. En güvendiğimiz Shane hiç ortalarda yoktu. Ama işte Micic, Moerman müthiş gelişim gösterdiler, sanki 6-7 yıldır bu seviyedeymiş gibi sorumluluk aldılar. Bobua, Simon, Tibor, Anderson hatta Doğuş bile çabalıyordu. Ama herkes tek bir kişiyi bekliyordu. Sanki 5. günün şafağında gelecek olacak Gandalf gibi diğer oyuncular takımı son anına kadar tutuyordu. Ve oldu. Shane ne olduğunu, ne olmak istediğini bize gösterdi. O gelince gözlerimiz parıldamaya başladı. Ve Cuma günü bu adam bir yıldız olup gözlerimizi kamaşıtrdı. Sezon başından beri beklediğimizi yaptı. Öncelikle Larkin'den başlayıp tüm takıma teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Bir rüyayı gerçek kıldılar. Son 40 kaldı...

    19 Mayıs günü bizlere Euroleague'de bu gururu yaşatan Efesimize ve Fenerbahçemize minnetarız.




  • Al işte fenerin belalısı türk düşmanı lamonica yönetecekmiş bu akşamki efes cska maçını

    Efes'in hakemi de yenmesi gerekecek

    Başarılar, o kupa türkiyeye GELECEK....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackLead

    Al işte fenerin belalısı türk düşmanı lamonica yönetecekmiş bu akşamki efes cska maçını

    Efes'in hakemi de yenmesi gerekecek

    Başarılar, o kupa türkiyeye GELECEK....
    Fener-Efes maçını da o yönetmişti.
  • 
Sayfa: önceki 496497498499500
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.