Şimdi Ara

★★ANA KONU VICTOR U2 MTK6592/2GB/13MP/5.5'/3100MH★★ (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.171
Cevap
32
Favori
194.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İlk sayfa derken tam nerde? Link verebilir misin ben bulamadım da?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuRo_123

İlk sayfa derken tam nerde? Link verebilir misin ben bulamadım da?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96471610&p=1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zattirik kullanıcısına yanıt
    Eyvallah gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Ne victor sitesinde ne de pro2000 sitesinde u2 beyaz için rom bulamıyorum.

siyah, beyaz ayrımı yok hepsi aynı romu kullanıyor. Box şeklinde yazan driver bizim romumuz oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: topalsolucan1905

Sizce beyaz'mı siyah'mı daha iyi duruyor ben siyah'dan yanayım ama karar vermedim :D

siyah daha iyi evet, kiri de belli etmez ve çok asil duruyor

• quote:

Bu romu yükleyince garanti bozulmuyor mu? Bir de bu romları nerden buldunuz acaba? Ben bu telefonu almayı düşünüyorum fakat kamerasından ve bataryasından endişeliyim. Sitelerde yorumlarda bataryasının gayet iyi olduğunu yazmışlar. Ben çok fazla oyun oynamıyorum. Fakat çok sık seyehat ettiğim için bataryası önemli. Yani video izlerim internette dolaşırım ve de müzik dinlerim. Batarya konusunda bilgi verirseniz çok memnun olurum. Benim şuan ki telefonum discovery 1. Kamerası discovery gibi olsun bana yeter bu konuda görüşleriniz nedir acaba?

ben de discovery 1 kullanıyorum. victor kullanmadım ama bir arkadaş wi-fi açıkken eski yazılımda her dakikada 1 eksiliyordu, yeni yazılımda her 5 dk.da 1 eksiliyor demiş. 1 eksilmekten sanırım %1 kastediyor. ancak yorumlardan anladığım kadarıyla şarjı durumu GMD 1 kadar iyi değil. bazen sabah 8'den akşam 5'e kadar wi-fi açık duruyor ama akşamı çıkarıyor telefon. kullanan arkadaşlar daha iyi bilir tabi ki, ancak victor şarj konusunda biraz sıkıntılı gibi, en azından okuduklarımdan ben de öyle bir izlenim bıraktı

• quote:

Bu romu yükleyince garanti bozulmuyor mu? Bir de bu romları nerden buldunuz acaba? Ben bu telefonu almayı düşünüyorum fakat kamerasından ve bataryasından endişeliyim. Sitelerde yorumlarda bataryasının gayet iyi olduğunu yazmışlar. Ben çok fazla oyun oynamıyorum. Fakat çok sık seyehat ettiğim için bataryası önemli. Yani video izlerim internette dolaşırım ve de müzik dinlerim. Batarya konusunda bilgi verirseniz çok memnun olurum. Benim şuan ki telefonum discovery 1. Kamerası discovery gibi olsun bana yeter bu konuda görüşleriniz nedir acaba?

ben de discovery 1 kullanıyorum. victor kullanmadım ama bir arkadaş wi-fi açıkken eski yazılımda her dakikada 1 eksiliyordu, yeni yazılımda her 5 dk.da 1 eksiliyor demiş. 1 eksilmekten sanırım %1 kastediyor. ancak yorumlardan anladığım kadarıyla şarjı durumu GMD 1 kadar iyi değil. bazen sabah 8'den akşam 5'e kadar wi-fi açık duruyor ama akşamı çıkarıyor telefon. kullanan arkadaşlar daha iyi bilir tabi ki, ancak victor şarj konusunda biraz sıkıntılı gibi, en azından okuduklarımdan ben de öyle bir izlenim bıraktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: eranyumm

quote:

Bence gmd 1 den iyidir. Konuda onu da sordum gmd1 ile günü çıkarıyorsan victor ile rahat çıkarırsın dediler. Gmd1 de 1800 mah batarya var zaten bundan az gitmez

• :S bune abi ya of ofhttps://www.durmaplay.com/ref/victoru2siolanlaryandi keşke almasaymışım victoru
  • zattirik kullanıcısına yanıt
    Sağolun, ben beyaz ya da siyah seçiyordum hiç bir şey çıkmıyordu. Box seçince oldu, teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

Arkdaşlar cihaza uygun pencereli kılıf nerden bulurum alternatif olarak, yurtdışı uğraşmak istemiyorum.

Hepsiburada' ya gelmiş kılıflar. Ama biraz pahalı sanki. Link:

http://www.hepsiburada.com/liste/search.aspx?sText=victor+u2
  • quote:

quote:

Arkdaşlar cihaza uygun pencereli kılıf nerden bulurum alternatif olarak, yurtdışı uğraşmak istemiyorum.

çinde pencereli çok güzel kılıf 2 adet aldım ben 20tl tanesi. Aynı kılıfı türkiyede 3 katına satıyorlar. 2 haftada elime ulaştı kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. İsteyenlere linkini atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zattirik -- 3 Ocak 2015; 15:41:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: zattirik

quote:

quote:

çinde pencereli çok güzel kılıf 2 adet aldım ben 20tl tanesi. Aynı kılıfı türkiyede 3 katına satıyorlar. 2 haftada elime ulaştı kullanıyorum hiç bir sıkıntısı yok. İsteyenlere linkini atabilirim.

Linki yaz. İsteyenler alsın. Ben de telefonu alınca senin aldığın yerden alırım kılıfı. Fiyatı çok uygunmuş.

• quote:

quote:

Fotolara bakilirsa,tel kılıfa çift tarafli bant ile sabitleniyor heralde.
    Bizim telefonun boyutlarina en yakin tel,hangisi acaba?Onun kilifini uyduramaz miyiz?
    Orjinal kilifi pahali.

• 61TS1461 kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim yok malesef. Çünkü boyut olarak 5.5 inç kılıf bulsak bile telefonun kalınlığıyla aynı bir model olması lazım. O zaman olur ancak. :)
  • quote:

Benim bildiğim yok malesef. Çünkü boyut olarak 5.5 inç kılıf bulsak bile telefonun kalınlığıyla aynı bir model olması lazım. O zaman olur ancak. :)

Victor U2 boyutları 156 x 77 x 8.2mm
    Htc desire 816 boyutları 156.6 x 78.7 x 7.9 mm
    Sony xperia C3 = 156.2 x 78.7 x 7.6 mm
    http://m.n11.com/sony-xperia-c3-kilif-cuzdanli-standli-mercury-P36282852
    Hoparlör yeri de aynı C3 ün.

• buyurun arkadaşlar telefonun uygun fiyatlı kabı ben iki adet telefonumun ikisine de alıp taktım kullanıyorum gayet güzel ve kaliteli. İki haftada geliyor yaklaşık;

http://m.aliexpress.com/item/2010880588.html

• İlk sayfadaki cpu-z görüntüsünde internal storage 4,92 olarak belirtilmiş. Telefonun hafızası 16gb değil miydi ? Bu arada telefon 128gblik sd card destekliyor mu ? Son olarakta sormak istediğim şey malum telefonlara bu sene zam gelecek ve telefonun fiyatıda hazır 699tlye düşmüşken bu fırsatı kaçırmayıp almalı mıyım ?
  • topalsolucan1905 T kullanıcısına yanıt
    Telefon buyuk hocam ancak cebine sigar benim telefonun wi-fisi surekli ack hocam bana yetiyor sarji ancak herkezin kullanim aliskanliklari farkli gunde aktif olarak(internet oyun vs vs) kac saat kullanacagizi yazarsaniz yetip yetmeyecegini soyleyebilirim

• yolyordam35 kullanıcısına yanıt
    O telefonun programlar icin ayirdigi bellek senin kullanabilecegin alan 8.45gb

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.