Şimdi Ara

Silinecek (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
205
Cevap
2
Favori
10.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kardeş çok sağol aynen dediğin işlemleri yaptım ve telefonu son sürüme yükselttim. Aslında çok basit iş ama yöntemini bilmeyince zor oluyor.

    Silinecek

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk Taşçı C kullanıcısına yanıt
    olmasına sevindim geri dönüş yaptıgın içinde teşekkürler, diğer arkadaşlarda bu yöntemi denesinler güncelleme için..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Dediğiniz yöntemle bende telefonumu güncelleyebildim.
    Hala Android sürüm 5.1.
    Güncelleme ile ne değişti şu an bir fikrim yok. ama zaman içersinde değişiklik görürsem burada yazarım.
  • Hocam sonunda bende güncelleme yapabildim. Allah senden razı olsun.Telefn hakikaten daha stabil çalışıyor gibime geldi. Daha önceden bahsetiğim dokunmatik hassaiyeti felan düzeldi. Artık önümüzdeki güncellemelere bakacağız. :)
  • Arkadaşlar telefonumun baştan beri kronik bir sorunu var. Google'de arama yapacağım ya da birine SMS göndereceğim zaman çoğunlukla klavye açılmıyor. Sizin telefonda da var mı? Bu neden olabilir? Play'den indirdiğim klavyelerde de aynı hatayı veriyor. Fikri olan var mı? Teşekkürler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk Taşçı C kullanıcısına yanıt
    Bugüne kadar bende böyle bir şey olmadı. Telefonunuzun dokunmatiğinde donanımsal problem olabilir. Mesaj yazacağınız zaman telefonu yataya alıp klavyeyi denermisiniz? Dokunmatiğin belli bir bölümünde hassasiyetsizlik varsa tespit edebilmek için bunu denemenizde fayda var.
  • bende de klavye ile ilgili bi sorun yok.



    @Cenk Taşçı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dediklerinizi harfiyen yaptım zip dosyasını SD karta atıp yüklemeye çalıştım ama yüklenmiyor.Yardımcı olursanız sevinirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan0311 V kullanıcısına yanıt
    tam olarak nasil bir uyarı/hata mesajı veriyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yükleme yaparken bekliyor yükleme başarısız diyor.İngilizce olarak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • doğru model dosyasi olduguna eminsiniz dimi? düz C5 (TP701A) ve C5 Max (TP702A) olmak üzere iki farkli model var, telefonunuza uygun model dosyasi oldugunu tekrar kontrol edin, zira sistem yüklemeden önce dosyayi kontrol ediyor eğer yanliş,bozuk inmiş yada hatali dosya ise yükleme yapmiyor (gerekirse dosyayi yeniden indirip deneyin) diğer arkadaşlar yaptigina göre açikçasi başka bişey gelmiyor aklima şuan.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 21 Temmuz 2017; 21:47:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda klavye sorunu vardı bir şekilde hallettim. Fakat applock programları ısrarla çalışmıyor. En az 10 tane yükledim. Bazıları ilk başta çalışsa da kısa süre sonra devre dışı kalıyor. Benim çocukların kullandığı başka telefonlar var (Lenovo P70, Asus Zenfone 5) bunlarda böyle sorun yok. Applock benim için çok önemli. Acaba Neffos C 5 Max telefonlarda applock engelleyen bilmediğimiz bir durum mu var? Arkadaşlar sizde de aynı sorun var mı? Bu ne iş anlamadım. Telefona da komple kilit koymak istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben applock olayina girmedim, yabancı bir inceleme sitesinden bu telefona ait "hide apps" diye bi özellik oldugunu ögrendim, ana ekranda iki parmakla yukardan aşşagiya dogru sürükleme yapinca "hide apps" bölümü aciliyor, buraya kurcalanmasini istemedigim 4-5 özel programi ekledim, o bölümü açmayi kimse bilmedigi icin sorun olmuyor, kucuk birine yada yegenime oyun için teli verirken sadece uçak moduna aliyorum (yanlislikla birilerini aramasin diye) öyle veriyorum teli oynuyolar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun kendi Launcheri hem kullanışlı değil hem de kişiselleştirilemiyor ben de Nova Launcher kullanıyorum ve Nova'da bu hide apps uygulaması çalışmıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • farkli launcher'da çalışmaması normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Bende bu sorun güncelleme öncesinde vardı 1038 güncellemesi sonrasında da devam ediyor. her zaman yapmıyor ama yinede sinir bozuyor. Daha önce kullandığım telefonlarda çağrı geldiğinde önce ekran aydınlanır biraz gecikmeli olarak ta zil çalmaya başlardı. C5 max ta ise tersi oluyor. ya 2 nci zil den sonra ekran açılıyor ya da ekran açılmıyor. Yıllar önce Motorola E398 de bu tip sorunları firmware deki binary kod kutucuklarına check atıp silerek çözerdik. sanıyorum bu telefonda aynı şekilde çağrı geldiğinde önce zil değil ekran açılacak şekilde firmware değişikliği yapmak gerekiyor.
    sizde telefona çağrı geldiğinde önce zil mi çalıyor , yoksa önce ekran mı açılıyor?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palet -- 9 Ağustos 2017; 13:5:58 >
  • palet P kullanıcısına yanıt
    hocam özellikle denedim 2-3 kez arkadasima caldirdim telefonu, ilk zil çalmaya başladiktan 1-2 saniye sonra ekran açiliyor, zili duyunca ekrana bakana kadar ekran açilmiş oluyor yani, ben dert edilcek kadar problem oldugunu düsünmüyorum (bu bilinçli olarak böyle ayarlanmiş belli ki) ancak tekrar hatirlatayim; bendeki telefon C5 Max degil alt modeli olan düz C5 (500 lira olan)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 10 Ağustos 2017; 10:17:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Sizin C5 olması gerektiği gibi davranıyor.
    Bugün telefon güvenlik ayarlarında "hızlıca kaydırın" ı iptal ettim. Yani ekran kilidini "yok" yaptım. Şu ana kadar gelen çağrıların tamamında bir problem çıkarmadı. Ekran hemen açıldı. bu arada silikon kılıfın güç açma düğmesine gelen kısmını kesip oydum. bu şekilde cep'te iken telefonumun istem dışı açılması /çağrılar yapmasını engelleyebiliyorum..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi palet -- 15 Ağustos 2017; 0:36:7 >
  • Arkadaşlar önemli konu:TP Link sitesinden alınma ekran resmini de ekledim. Bu Neffos C5 Max TP 702A modelin SAR değeri çok yüksek görünüyor. Sonuçlara bakıp yorum yapabilir misiniz? Eğer doğruysa bu telefonu kullanmayacağım. TP Link global sayfası. Google'de ''Neffos SAR'' diye arayın, çıkar.

    Silinecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cenk Taşçı -- 11 Ağustos 2017; 13:15:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonun önce şarj girişinde bir problem çıktı daha sonra zorlayınca ekranla ilgili bir sıkıntı oldu sanırım ekran gelmiyor.

    Garanti için kutudan çıkan kağıttaki numarayı aradım ama kimse açmıyor telefonu( 0212 356 70 70 - çizgi elektronik) genpa garantili diyor ama kutudan çıkan garanti belgesinde bu firmayla numarası var ve ulaşılamıyor.

    Nereyi aramam gerekiyor bilgisi olan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.