Emin olun Turkiye'de tum maclarda tercih edilmemis bi stoperi 15 milyona satmak basaridir. Hatta 10 milyon ustune satmak... Slazai cok iyi ama bazen olmuyor. Defans hattinda problemliyiz. Bunda ortasahalarin da payi var. Slazai' yi diger yabanci futbolculardan cok daha fazla seviyorum. Adam bi kere kisa zamanda turkce ogrenmeye calisti ve basarili da oldu. Onu boyle gondermek istemezdim. Ama gitmesi hem onun hem bizim icin daha iyi olacak. Yolu acik olsun. |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (850. sayfa)

-
-
-
Yakın bir deplasmana gideceğiz. İyi oldu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dediğim gibi 4 lüde defoları var. Yoksa problemsiz ve iyi niyetli bir stoper. Bugüne kadar herhangi bir ters hareketine denk gelmedim. Hiçbir zaman rest çekmedi. İsyan etmedi.
Gitmesi iki taraf içinde hayırlı oldu
Emre Mor gol atmadı hocam. Dzeko 2 gol atmış. Resmi hesap paylaştı
Bu çocuğun gelmesine çok sevindim. Sosyal medya da gs liler afaroz ediyor 😅
Bizim u17 ye frikikten attığı bir gol var. Malum takım olmasa burada paylaşırım. En son Zidane öyle vuruyordu.
Yağız ın ekip hata yapmış demektir. İnşallah bir yerlerden özet buluruz
Bu işlerden az çok anlıyoruz ??
Ahmet Ercanlartwitter
“İsmail Kartal, Symanski'yi forvet arkasında sahte 9 gibi oynatmış. Attığı golde de kaleciden dönen topu tamamlamış.”https://twitter.com/ahmetercanIar/status/1682102799171985409?t=OsP3Wwyp1H8GDpWY4TJkYQ&s=19
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ismail'e yapacagim ilk elestiri: Genc oyunculara sans vermeli ve verdigini goremiyorum.
MHY Irfan'in bu kadar cok forma sansi bulmasinin sebebi ne bilmiyorum. JO izleyemedik bile daha. Performansini bildigin futbolculari oynatmak yerine, yeni gelenlere sans versek belki bi Arda daha bulabilecegiz.
Ismail hoca nedense MHY ve Irfan'a karsi cok olumlu. Boyle olumlu olursan, futbolcu verdigi katkinin yeterli oldugunu dusunur ve daha cok zorlamaz kendini.
-
Altay'ın kaptan olması kadar uyduruk bir durum yoktu zaten. Ne altaya ne takıma faydası oluyordu.
Hocam haftaya resmi maç var. Fazla zaman kalmadı. Hoca hem kadroyu hazır tutmak istiyor hem de futbolcuların son durumunu görmek istiyor. Gidecek kalacak oyunculara karar vermek istiyor.
GS akademisine 50 kuruş yetirstirme bedeli hayırlı olsun.
Kaptanlik kesinlikle genc oyuncuya verilmez. 30 yasindaki birinin kaptaninin 18 yasinda biri olmasi cok sacma. Takimda 5 yili olan bi genctir o baska.
Ama kaptanin ve yardimci kaptanin genel olarak en fazla sure alan oyunculardan olmasi ve tecrubeli olmasi esastir.
Puyol Barcelona'nin kaptaniyken en onemli oyunculari Messi daha sonra Xavi ve Iniesta'ydi. Puyol'un kalitesine birsey dedigim yok ama kaptanlik ruhu birazda yasla artiyor. Dzeko'nun kaptanlik karari dogru. Her ne kadar yeni gelmis bir futbolcu olsa da elimizde ondan baska verebilecegimiz bir baska isim yok. Takimda hic kimsenin Dzeko'yu dinlememezlik edebilecegi bir kariyeri olmadigi ortada. Tabi bu Dzeko icin de olumlu olabilir. Bir futbolcuya kaptanlik verilmesi ona aidiyet duygusu kazandirir.
-
Gecen sezon bolca izledigimiz oyuncularin tekrar bu kadar fazla sure almalari ne kadar dogru bilemiyorum. MHY Pedro gibi oyunculari bilmesek eyvallah. Ama bunlarin potansiyelleri ortada. Gonderilsin demiyorum ama bunlar son 10 dakka oyunculari.
Hadi 1 mac oynatirsin ama tum maclarda oynadilar ve bizim gormek istedigimiz oyuncular degil. Ben sahsen 18 lik genclerimizi gormek istiyorum. Fenerbahce'ye daha cok yakisiyorlar.
-
-
Zaha gelseydi iyiydi.
Bende Bora yı jin ho yu falan izleme taraftarıyım ama süre kısıtlı. Pedro 2 hazırlık maçında oynadı. İkisinde de gol attı.
Geçen sene ağır sakatlıklar yaşadı. Kamp gördükten sonra kıpırdanma olabilir.
Arao rossi ve Gustavo ya verilen her dk zarar
böyle bir açıklama hiç görmemiştim gittiyse gitti derler de acaba kesin değil mi? siz hatırlıyor musunuz daha önce ?
İlk sezon kim min jae nin gölgesinde kaldın ama arman için verdiğin emekleri unutmayacağım. Hele bir Türkiye kupası maçında 110-120 dakika olmuş tek depar atan futbolcu olarak hafızamda kalmışsın. Yolun açık olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X