TRABZON VE GS CAMİASI BİRLEŞİR BU KONULARDA. Fenerbahçe medya camiasındaki bir takım yavşaklarda başta tabi 3 temmuzda fenerbahçeyi bir kez bile savunmayan hatta suçlu ilan eden Serdar Ali Çelikler objektif görüneceğim ayağına trabzonnun iptal edilen ikinci golüne bile gol dedi... Abi orada bakasetas bir değil iki defa foul yapıyor oyuncuyya. Abi hayretler içerisinde izliyorum gerçekten... Yani iananılmaz. |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (3600. sayfa)

-
-
Futbol gerçeklerinden çok uzak konuşuyorsun Fener dışında maç izlemediğinde belli.
Evet 11.haftadan lig bitiren büyük KAHİN.
Futbol bilen ve izleyenle konuşmak istiyorum çok sığsın bu konularda kusura bakma renktaş.
-
Ligimizi önemseyip önemsemedikleri bir yana benim bu konudaki bakış açım şu: "Reklamın iyisi kötüsü olmaz"
Etkileşim için yaptıkları aşikar tabi cümle alem biliyor ama iş öyle bir noktaya geldi ki İngiltere'de birçok genç futbolsever TR'de ikinci takım tutmaya başladı. Milyonlar döksen böyle reklam yapamazsın.
-
kırılanhayaller adlı arkadaş beni engellemiş. Kendi takımdaşının eleştirisini bile kaldıramıyor isek vay halimize arkadaş.
-
Sen haddini aşıp sorgulamaya çalışınca sıkıntı yok. Ben sanal bir ortamdaki hesabına laf etmişim çok mu ? :)
Haklısın başarılı. Arap ismail'e 10 da 10 ( katkısı %10 ) bence büyük başarı. Abartmanızı anlıyorum. Fazlasını yapamaz zaten. Arap ismailin değil tek kramponu, sülalesinden fazla faydam olmuştur. Ismail bu kulüpte çalışan, maaşını alan, takımı 10. da yapsa parasını çatır çatır alan ve sonunda çekip giden biri. Arada gelip yine paraları cukkalıyor tabi. Bizler ise kulubün kapısından geçmek için bile para veren, her türlü ürününü alan, imkanı olanın yurt dışına dahi gittiği taraftarız. Kulübün sahibi taraftardır. Yani bizler. Şu takımda geçici olanları korumaktan bıkmadınız :)
Tekrar ediyorum senin gibilere kalmadı benim Fenerbahçeliliğimi sorgulamak. Beğenmiyorsan engellersin. 2 gün önce foruma gelip benim 12 yıldır kullandığım napoli logosundan " sen menerli değilsin hüüü utan utan hüüü " diyerek provake ettiğini falan mı sanıyorsun ? Neden kullandığım hakkında gram bilgin yok. Sana da anlatacak vaktim yok.
Umarım bu hesabını da çaldırmazsın. Hadi iyi geceler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 5 Kasım 2023; 1:39:12 >
-
Abdullah Avcı teknik taktik dersi verdi çıkardı masaya vurdu. Sene başında benim yerime İsmail i tercih ettiniz alın size İsmail dedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cartman umurumda da değil zaten. Çok zoruna gitti ki engellemişsin.
Sen ve senin gibi bugün fırsatçılık yapanların hepsine söylüyorum, sakın sezon sonu sevinmeye cüret etmeyin.
Git Napoli forumunda ver bu akılları. Verecek aklın da yok ya hangi kadro çıkacak deyince "Satacak" , " Alacak" diyorsun anca.
Sen hilesiz FM oynayamazsın, burada gelmiş kulübe akıl veriyorsun.
-
-
GÖRDÜK SİZİN TAKTİK DEHASI İSMAİL HOCANIZI
GÖRDÜK SİZİN. İLLİ TAKIMDA EFSANE OYNAYAN SAMETINIZI
GÖRDÜK SİZİN FREDIN EKSIKLIGINI KAPATACAK ZAJCHINIZI
GÖRDÜK SİZİN TADICINIZI
GÖRDÜK SİZİN SÜPER ULTRA TAKIMINIZI
ALIN İŞTE
BU HOCA
BU BAŞKAN
BU KAFA OLDUKTAN SONRA OLMAZZZZZZ
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kanka hasta sanacak millet seni az sakin
-
Samet bu takımda bir daha maç oynarsa ismail kartal hoca falan değildir hatay maçında da gol yedirmişti geçen sene yaptıkları malum zaten sezon başı şutlanması gerekiyordu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
:)) Biz Konfederasyon'da oynamıyoruz oyuncuları dinlendirelim. Kesintisiz rotasyonsuz oynuyoruz. Hele ŞL ligi dönüş maçları çok zordur. 3 günde bir baba maçlar oynuyorsun, ölümüne koşuyorsun.
İcardi iğneyle oynuyor oyuncular sahada "bittik" mesajı veriyor.
Sen oyuncularını dinlendiriyorsun büyük maç oynamıyorsun tabii ki yürüye yürüye kazanırsın. Ne oldu ilk büyük maçta patladı.
Düşüş yok, yorgunluk var. Grup maçları bitince her tur 2 maç var veya elenirsin biter. Yoğun maç trafiği bitince işin rengi de değişecek.
Bu kadar yüksek tempoya rağmen büyük küçük farketmeksizin kazanmak önemli. Kötü oynadığın maçı da kazanmak önemli. Fener o kadar küçük takım maçı oynamaya alıştı ki büyük maçta zorlanacağı çok belliydi. PTT seviyesindeki Mehmet Can olmasa gol bile atamadan maçı bitirecekti. Maç da deplasman değil evinde. ADS maçında tablo netleşir.
-
Aa deme öyle. Becao, djiku, tadic, livakovic, dzeko, fred, symanzki vs alınırken yabancı sınırını unuttular. Zajc ve crespo ile sözleşme yenilerken de unuttular. Batshuayi'nin kalınca da unuttular. 15 milyon avroya Cengiz " Koltuk Değneği " Ünder alırken de para kalmadığını unuttular
Hiç suçu yok ismailin. Melek yav.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batman -- 5 Kasım 2023; 2:0:40 > -
Paragöz derler bana
Freekick, ayak, kafa
Doksana takarım ama
Lig, kupa, ülke farketmez
Param seni ilgilendirmez
Bilin bakalım ben kimim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 5 Kasım 2023; 2:0:58 > -
Şahsi fikrim hem penaltıların hem iptal edilen gol kararlarının doğru olduğu yönünde.
Yanlış gördüğüm, 1.si İsmail çok daha erken atılması gerektiği. Bu maç bu adam resmen kırmızı yemek için çıkmış, ilk yarı sadece 3 defa ayağa basma pozisyonu vardı. Amatör biri bile bu kadar hata yapmazdı neredeyse 5 tane sarı kart görebileceği pozisyona girdi.
2.si Osayi'nin kırmızı kart görmesi gerektiği.
-
Programın tamamını izledim.
- pozisyon OK
- pozisyonda gri bıraktılar top sahadan çıkmadı oyun içi değerlendirilmeli denildi
- pozisyonda defalarca İsmail'in daha ilk yarıdan en az 5 sarı kart yemesi gerektiğini söylediler. İsmail daha önce atılmalıydı ama bu sarı karta kalmamış olması lazım denildi.
- İlk penaltı pozisyonunda VAR müdahale etmediği için doğru dediler 2 hakem forma neredeyse çıkma boyutuna geldiği için öncesindeki çekmeyi görmedi net faul dediler. VAR karışmadığı için hakem taktiri ile devam etti ve sonrasındaki müdahale penaltı denildi.
- pozisyon OK
- pozisyon OK
İsmail çok daha önce atılmalıydı. Osayi atılmalıydı. Oosterwolde'nin, İrfan'ın mutlaka sarısı vardı. İptal edilen 4.golde elle müdahale edene de sarı kart dedi aynı hakemler. Gol iptal olsa bile kural sarı diyormuş. Penaltından önce çekme var vermedi. Hakem sonuç olarak rezildi. Bariz şekilde Fener'in lehine kullandı taktir haklarını.
-
Tamam anladık da bundan sanane?
-
Öyle ikna olmaz o.
-
Düşünsene, 10 maçlık seri yakalıyorsun ama 11. maçta rakibin lider!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X