Zacj ile uzatılsa bile Crespo ise gönderilmeyecekse bile Fark yaratacak a kalite DMC almalıyız Mesele 2 tane orta saha değil 1 tane olsun ama tam olsun takımda DMC eksiği var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
💛💙 Fenerbahçe 2023/2024 Sezonu [ANA KONU] #TeşekkürlerFenerbahçe⭐⭐⭐⭐⭐ (1209. sayfa)

-
-
Zaten şu an hedefte üç transfer var ; kaleci, regista 6 ve sağ kanat. İsim üzerinde gidecek olursak Livakovic, Dominguez ve Cengiz listenin başında olan oyuncular.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne Dominguez miş arkadaş 15 kağıt bonservis konuşuluyor
Ali gibi sorayım: sen o kadar eder misin?
Direk 3-0 hükmen mağlubuz
3.yerli yok
-
Yönetimden birisi hesabını mı hackledi hocam
-
Selahattin Baki çık hesaptan
Bana Mert hakan Selçuk Şahini hatırlatı oda makara tukara yaparak yıllarca takımda kaldı
-
Dominguez'in regista olmaması dışında sıkıntı yok herhalde hocam
-
gs aynı icardi ve Zaha da olduğu gibi 10 milyon euro maaş Paredes'e verip ikna eder. Sıfır sıkıntı. 5 milyon euro bonservis var zaten. 5 milyon euro da imza parası verirler. Bunlarda nerede limit merak ediyorum.
Arao aslında ismail hocanın istediği oyuncu özelliklerini barındırıyor, başka bir şeyler yaşanmış olabilir bilmiyorum adam da bi takipten çıkıyor geri takip ediyor falan, geçen sezonki tramvadan dolayı günah keçisi ilan etmiş olabilirler yönetim kanadında. JK'de olmasa hacıahmetoviçi falan isteyebilirdi o bölgeye ismail hoca.
-
Crespo da yolcu. 6 ve 8 alınacak. Biri yakın zamanda. Diğeri fırsat transferi olarak. Belki de iyi bir oyuncu kiralanır. Bakalım.
Tete işi çok garip. 5 m euro imza parası ve 3 m euro maaş istediyse bedava. Tete işinde bir gariplik var hala çözemedim.
Livakovic olayında Zagreb ağırdan alıyor. O da ağustos sonuna kalabilir. Zagreb in şampiyonlar liginde güçlü bir takımla eşleşmesi lazım. Astana yı eleyecekler.
Sen Dominguez'i yanlış biliyorsun maalesef. Uzun zamandır izlediğim ve takip ettiğim bir oyuncu. 8 numara da oynar evet ama tercih edeceğimiz 8 olmaz. 8 numaradan hücuma katkı ve dribbling yapmasını beklersin. Bunlar Dominguez'de eksik olan taraflar. Çok bilmişlik her zaman iyi değildir, aklında olsun...
Arao yetersiz hocam. Maç içinde 2 uzun top atıp yalandan 2 pres yapıyor sonra dolanıyor.
Bulunduğu mevkiye göre çok yumuşak. Top kapma özelliği yok. Maç içerisinde top kapma ortalaması 2 değildir.
Tek güzel yanı arada dikine oynayabiliyor. Arao tarzı Anadolu takımlarında da çok topçu var.
Ndidi Zajc Szymanski enterasan bir orta saha olabilir. Zajc sağ iç, sol iç Szymanksi. 8-10 gol atar ikisi. Ama sorun şu. Anlatamadığım şu. Geçen sene ne oldu, sezon içerdeki GS maçıyla belirlendi. Zaten 3 büyükler çok puan topladı. Yine önümüzdeki sene de öyle olacak. Bizim GS’den iyi kadro kurmamız lazım. Çünkü derbiler sezonu belirleyecek. Hatırlarsanız daha öncede söylemiştim. Elimize fırsat geçmişti. Başkan ne yaptı? Frene bastı. Mahsus yapıyor. Defolup gidecek sene sonu. Bu yazdığım orta sahanın GS ile rekabet etmesine imkan yok. Torreira-Fred-Zaniolo. Şu orta saha ile mücadele edebileceğin tek ihtimal Jorginho-Dominguez-Szymanski. Onu da kuramayız. GS iyi kadro kurdu. Bence sezon başlamadam bitti.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Size katılıyorum. Çok doğru tespit yapmışsınız.
Arao'yu istemez hocam bence. Geçen sene zaten Ahmedovic'i istemişti.
Weghourst
Ahmedovic
Abdulkerim
Kanat oyuncusu istemişti bunlar haricinde.
İsmail Hoca kalsaydı eldeki kadro korunup bu takviyeler yapılacaktı.
10M bitermiş transferler
-
Mert Muldur,Ferdi,İsmail oynamalı.İsmail kendini geliştirmeli.Frenkie de Jong'u falan izlesin
Livakovic
Mert Djiku Becao Ferdi
Dominguez İsmail
Tete Szymanski Tadic
Dzeko
Kadro gibi kadro be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C06B91F1F -- 30 Temmuz 2023; 21:38:18 >
-
-
Cengiz de gelmiyor. Şu muhabirlere inandınız ya. Ne diyim sizlere. Ülkeden doktoru mühendisi koşarak kaçıyor. Roma Leicester Marsilya takılmış adam Türkiye’ye mi dönecek? Niye gelsin Cengiz. Hele ki Ali Koç gibi bir başkan varken.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X