Şimdi Ara

[ANA KONU] Samsung Galaxy Trend Plus -> GT-S7580 <- (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
8
Favori
104.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefondaki görüntüyü tv ye aktarmak istiyorum.

uygun kablo linki verebilir misiniz ?

aşağıdaki uygun mudur sizce?

http://www.gold.com.tr/dark-1-8m-mhl-microusb-hdmi-samsung-htc-don-kablo_u
  • Telefon iyi ekrani falan zaten oyun oynayan biri degilim bazi arkadaslar sarjda sorun yasamislar bende ayni sorun yok. Marketteki cogu oyunu destekliyo fakat hafiza 4 gb 2 sini kullanabiliyosun bu oyun icin skinti fakat rootla cozersin bu isi. Sarj konusunda senin dedigin sekilde iki gun kullanirsin 3 gunu cikarmaz bence. Bu fiyat araliginda iyi telefon. Telefonu daha gormeden yorum atanlara bakmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saviola83

arkadaşlar telefondaki görüntüyü tv ye aktarmak istiyorum.

uygun kablo linki verebilir misiniz ?

aşağıdaki uygun mudur sizce?

http://www.gold.com.tr/dark-1-8m-mhl-microusb-hdmi-samsung-htc-don-kablo_u

Bu telefon goruntu aktarmayi desteklemiyor olabilir iyi arastir sonra para bosa gitmesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: wirus35

Telefon iyi ekrani falan zaten oyun oynayan biri degilim bazi arkadaslar sarjda sorun yasamislar bende ayni sorun yok. Marketteki cogu oyunu destekliyo fakat hafiza 4 gb 2 sini kullanabiliyosun bu oyun icin skinti fakat rootla cozersin bu isi. Sarj konusunda senin dedigin sekilde iki gun kullanirsin 3 gunu cikarmaz bence. Bu fiyat araliginda iyi telefon. Telefonu daha gormeden yorum atanlara bakmayin.

aynen dediginiz gibi telefonu görmeden yorum atıp nokia lumia 520 al diyenler var ısınmı sorunu varmıs ondada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Red Ice

Arkadaşlar Yaklasık 1 ay olucak telefonu alalı. Avea bayısınden aldım bende.Telefonun her şeyi çok güzel özellıkle daha önce android bir telefon kullanmamıs bir genc olarak söylüyorum çok güzel telefon. Yani bilirsiniz whatsapp felan hersey sorunsuz guncel bılındık oyunlarıda kasmıyor çalıştırırken. Yalnız benım bir sorunum var telefonla ilgili. Şarjım %10 dan sonra bir anda 10 sn içinde bitiyor ve kapanıyor.

yani şöyle oluyor

10
    9
    8
    7
    6
    5
    4
    3
    2
    1

geri sayım yapar gibi bir anda tık gidiyor telefon. Sizdede bu durum var mı? Her seferınde bilerek telefonu böyle yapıyorum belkı duzelmıstır diye ama bu durum gerçekden canımı sıkmaya başladı. Eğer sizde böyle bir durum yoksa telefonu direk servise yollıyayım. Aldıgımdan beri böyle bir durum var.

Bunun yanında abimin eski telefonu s3 miniydi. Onun dokunmatıgı çok güzeldi yani tek yuvarlayısta rehberın en altına ınıyordum facede felan gezerken hemen en alta inebiliyordum.çok güzel bir dokunmatıgı vardı.sankı dokunmatıgını kullanırken parmaklarım içindeymıs gibi kolaydı.ama bunda öyle degil. Bunun özellık farkımı var acaba? Çünkü zorlanıyorum rehberde felan gezerken facebook gibi ortamlarda.abımın telefonunda hıp hızlı inerken bunda öyle inemiyorum. Abimde bunu gördü özellıkdendır dedi.Bu durum özellıkdenmı kaynaklanıyor yoksa ekranındakı koruma kalın olabilir mi? Çünkü korumayı aveada taktırdık aceleye geldi bu yüzden dandik birşey takmıs olabilirler sanırım.

Cevaplarınızı bekliyorum yeni bir forum üyesi olarak...

Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum.

• Red Ice R kullanıcısına yanıt
    Şarj konusunda ben de öyle bişey olmuyor.dediğin gibi senin telefonda sorun olabilir.
    dokunmatik konusu bende de aynı şekilde.yukarıdan aşağı inerken zor iniyor. ekran koruyucu ile ilgili olabilir.
    aynı telefondan bi arkadaşımda var.Onda gayet güzel bi şekide iniyor.
  • benim telefonumda da şarjla ilgili herhangi bir sorun yok
  • Red Ice R kullanıcısına yanıt
    bendede öyle bir sıkıntı yok %10 şarjda 2 saat kadar gidebiliyor.aşağı kaydırmada bende başlarda zorlanmıştım zamanla alışıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chtr -- 13 Şubat 2014; 17:38:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: champtr

bendede öyle bir sıkıntı yok %10 şarjda 2 saat kadar gidebiliyor.aşağı kaydırmada bende başlarda zorlaşmıştım zamanla alışıyorsun

asagı kaydırmayı hocam 2 -4 kere yapınca mı rehberin sonunna iniyor yoksa 1 yapıstamı
  • tekte inmiyor arkadaşlar 2 3 tekrar şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: champtr

tekte inmiyor arkadaşlar 2 3 tekrar şart

benim wonder gibiymiş benim için sorun yok 1 seferdede inse olur 3 seferde
  • Telefona güncelleme gelmiş...

Güncellemekte fayda var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebu Computer

Telefona güncelleme gelmiş...

Güncellemekte fayda var...

Guncelledikten sonra olumlu ve olumsuz etkilerini yazabilirmisiniz

• Telefonu güncelledim performans olarak bi değişiklik gözlemlemedim, zira güncellemeden öncede herhangi bi sorun yoktu. Yenilik olarak Drive ve google play kitaplar gelmiş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLyNeC

Telefonu güncelledim performans olarak bi değişiklik gözlemlemedim, zira güncellemeden öncede herhangi bi sorun yoktu. Yenilik olarak Drive ve google play kitaplar gelmiş..

Suanda bir sorun yok degilmi sarji nasil guncellemeden oncekine gore

• telefonda mhl bağlantı özelliği olmadığı için telefondaki görüntü televizyona kablo ile aktarılamıyormuş.
  • Telefonda hiçbir sorun yok şuan. Şarj konusunda da bir değişiklik gözlemlemedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLyNeC

Telefonda hiçbir sorun yok şuan. Şarj konusunda da bir değişiklik gözlemlemedim.

Tmm tesekkurler sagolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Catalcalii

quote:

Orijinalden alıntı: Hankozan

Ya bende bu telefonu almayı düşünüyorum ama tereddütlerim var oyunlar da kasıo diyen var sakın almayın diyen var bide 480 tl mi ben 550 tl diye biliyorum nolur yardım cı olun

Telefonu alalı yaklaşık 1 hafta olucak önizlenimlerimi paylaşayım kararını sen ver ;
    Klasik olan programları kurdum viber,whatsapp,foursquare vs vs telefonda herhangi bir kasma yok ve birde oyun indirdim ve şuana kadar hiç kasmadı menü geçişlerindede takılma donma vs olmuyor kamerası gayet güzel tereddütüm yok flashı çok iyi gerçekten çok güzel aydınlatıyor. Bazı arkadaşlar ram ile ilgili konuşmuşlar altta belleği sil var ona dokunduğunuzda gereksiz programları kapatıp ram miktarını düşürüyor sanırım görmediniz. Ben teknosa'dan 549TL'ye aldım. Gereksiz program yüklü değil onları kaldırmakla uğraşmıyoruz en azından kullanılabilir dahili hafıza 1,9 gb sitelerde 4 gb yazıyor fakat ios kullanıyor kendine sarjı cidden fazla gitmiyor her gece takıyorum ve sürekli elimdede değil ama olduğundada tam oluyor :) kısaca bu umarım yardımcı olmuşumdur :)

arkadasım cihazı bugun aldım kasma masma durumu yok bu cihazlar iki çeşit trend olan trend plus olan var trend olan ucuz 480 500 tl arası plus olanlar 550 tl görüntülü konuşma dahi var.bence kasan cihazlar muhtemelen trend modeli olanlar buna dikkat edin.

• beyler benim merak ettiğim olay şu:
    telefonun sim kart girişi mini mi yoksa bildiğin sim kardı takabiliyor muyuz hiç kestirmeden?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.