Şimdi Ara

[ANA KONU] Samsung Galaxy Trend Plus -> GT-S7580 <- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
8
Favori
104.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: franchise83

Selamün aleyküm arkadaşlar. Bende neredeyse 1 hafta oldu alalı. Artık yorum yapabilecek duruma geldim. Cihazı istanbul bilişimden k.k. 5 taksitle kargo dahil 500 liraya aldım. Daha önce samsung galaxy young kullanıyordum. Trend Plus'ı Android 4.2.2 (en son sürüm) oluşundan dolayı tercih ettim diyebilirim. Telefonun görüntü kalitesi oldukça iyi. Çift çekirdek 1.2 ghz işlemci ve ram yeterli (768 mb), kasma yapmıyor yeterince hızlı bi telefon. Bilinen popüler oyunlar rahatça oynanabilir. Youtube uygulamasında videoya tıklamamla açılması bir oluyor. Boyutuna göre hafif bi telefon. Hd (1280x720) video kaydı yapıyor flac ses formatı destekliyor ki telefondan müzik dinlemesini sevenler için çok iyi. Kutusundan kulaklık çıkmıyor. Bende daha önceki telefonumun kulaklığı durduğu için sorun etmedim. Ekran bildirim ışığı yanmıyor bu modelde msj geldiğinde bi tuşa basmadan göremezsiniz ne geldiğini. Şarjı fazla dayanmıyor. Bütün gün wifi açık kurcalayanlara 1 gün dayanmaz. Hiç kurcalamazsan 1 gün yeter. Ben dün gece şarjını yüzde yüz doldurup herşeyi kapatıp ekran ışığını sonuna kadar kısıp bıraktım. Sabah kalktığımda (7 saat sonra) yüzde 77 ye düşmüştü. Herşeye rağmen 500 liralık bi telefon için bana göre yeterli seviyede. Ben ofiste çalıştığımdan pc ye bağlı duruyor ve şarjı sıkıntı etmiyorum ama gün içinde şarja takma durumu olmayanlara eğer ki çok kurcalıyorsa tavsiye etmem. Almaya niyeti olan arkadaşlar önce akakce.com'dan bi araştırsınlar nerede ucuz diye. Ben alırken en ucuz fiyat (nakit 480 tl) istanbul bilişimdi. Saat 16:30 da sipariş verdim, 18:30 da kargo bilgisi girdiler. Sabahı elime geçti. Site benden 10 puanı aldı yani. Şimdi bir sürü sitede iyi fiyat var.

slm hocam bende almayı düşünüyorum bu telefondan yanlız bir sorum var 3g kapatıp senkronizasyon kapalı ekran parlaklıgı kısık bir sekilde konusma fazla yapmıyorum arada sırada bu sekilde kac gün gidiyor sarjı bende wonder var bu sekilde 2-3 gün gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: franchise83

Selamün aleyküm arkadaşlar. Bende neredeyse 1 hafta oldu alalı. Artık yorum yapabilecek duruma geldim. Cihazı istanbul bilişimden k.k. 5 taksitle kargo dahil 500 liraya aldım. Daha önce samsung galaxy young kullanıyordum. Trend Plus'ı Android 4.2.2 (en son sürüm) oluşundan dolayı tercih ettim diyebilirim. Telefonun görüntü kalitesi oldukça iyi. Çift çekirdek 1.2 ghz işlemci ve ram yeterli (768 mb), kasma yapmıyor yeterince hızlı bi telefon. Bilinen popüler oyunlar rahatça oynanabilir. Youtube uygulamasında videoya tıklamamla açılması bir oluyor. Boyutuna göre hafif bi telefon. Hd (1280x720) video kaydı yapıyor flac ses formatı destekliyor ki telefondan müzik dinlemesini sevenler için çok iyi. Kutusundan kulaklık çıkmıyor. Bende daha önceki telefonumun kulaklığı durduğu için sorun etmedim. Ekran bildirim ışığı yanmıyor bu modelde msj geldiğinde bi tuşa basmadan göremezsiniz ne geldiğini. Şarjı fazla dayanmıyor. Bütün gün wifi açık kurcalayanlara 1 gün dayanmaz. Hiç kurcalamazsan 1 gün yeter. Ben dün gece şarjını yüzde yüz doldurup herşeyi kapatıp ekran ışığını sonuna kadar kısıp bıraktım. Sabah kalktığımda (7 saat sonra) yüzde 77 ye düşmüştü. Herşeye rağmen 500 liralık bi telefon için bana göre yeterli seviyede. Ben ofiste çalıştığımdan pc ye bağlı duruyor ve şarjı sıkıntı etmiyorum ama gün içinde şarja takma durumu olmayanlara eğer ki çok kurcalıyorsa tavsiye etmem. Almaya niyeti olan arkadaşlar önce akakce.com'dan bi araştırsınlar nerede ucuz diye. Ben alırken en ucuz fiyat (nakit 480 tl) istanbul bilişimdi. Saat 16:30 da sipariş verdim, 18:30 da kargo bilgisi girdiler. Sabahı elime geçti. Site benden 10 puanı aldı yani. Şimdi bir sürü sitede iyi fiyat var.

slm hocam bende almayı düşünüyorum bu telefondan yanlız bir sorum var 3g kapatıp senkronizasyon kapalı ekran parlaklıgı kısık bir sekilde konusma fazla yapmıyorum arada sırada bu sekilde kac gün gidiyor sarjı bende wonder var bu sekilde 2-3 gün gidiyor

bu da 2-3 gün gider fazla değil..

• franchise83 kullanıcısına yanıt
    iyiymiş ozaman
  • erkan261 E kullanıcısına yanıt
    bende beliren bir mavi ekran yok.
  • Telefonu 10 gundur kullaniyorum takilma resetleme isinma vb. Hicbir problem cikartmadi bayagi stabil telefon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Starforces S kullanıcısına yanıt
    slm hocam bende galaxy tren plus almayı düşünüyorum  3g kullanmam kapatırım ekran parkalıgını kısarım senkrenizyosyonu kapatıp facebook felan kullanmam oyun oynamam bir kac program kurarım bu sekilde sarjıkac gün gider birde ben samsung galaxy w gececegim bu telefondan büyük ihtimal iyidir bu wonderda sarjı 2-3 gün gidiyor telefonla fazla konusmam en fazla 15 dk konusmmuumdur bu telefonu önerirmisin + larını - lerini olumlu olumsuz yorumlarını yazabilirmisin

• Telefonu novabazardan 489tl ye aldım bir haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ben şahsen çok memnunum bu fiyatı aralığında f/p ürünü olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLyNeC

Telefonu novabazardan 489tl ye aldım bir haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım ben şahsen çok memnunum bu fiyatı aralığında f/p ürünü olduğunu düşünüyorum.

Sarji ne kadar gidiyor kullanmis oldugun hat hangisi

• Avea (Pocell) kullanıyorum. Şarj konusunda normal kullanımda 2 gün gidiyor, tabi arasıra kurcalıyorum. Telefonu sadece telefon olarak kullansam tahminim 3 gün gider.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fLyNeC

Avea (Pocell) kullanıyorum. Şarj konusunda normal kullanımda 2 gün gidiyor, tabi arasıra kurcalıyorum. Telefonu sadece telefon olarak kullansam tahminim 3 gün gider.

3g senkranizasyon filan acikmi

• sürekli olmasa da zaman zaman açık bırakıyorum
  • Anladim tesekkurler

• ocak ayinda hizlialdan alabilseydin world ile iyiydi 450 t ye geliyordu.
  • 3g yi kapat ekran parlakligi en kisik wifi kapali cok kurcalama eeee arkadaslar nokia 3310 alin daha iyi :-)
    akilli telefon aliyorsak bunlari kullanmayacaksak nerede kaldi akilliligi bu telefonlarin?:-)

• biliyorum ama malesef world kartım yok, yinede teşekkür ederim
  • Arkadaşlar Yaklasık 1 ay olucak telefonu alalı. Avea bayısınden aldım bende.Telefonun her şeyi çok güzel özellıkle daha önce android bir telefon kullanmamıs bir genc olarak söylüyorum çok güzel telefon. Yani bilirsiniz whatsapp felan hersey sorunsuz guncel bılındık oyunlarıda kasmıyor çalıştırırken. Yalnız benım bir sorunum var telefonla ilgili. Şarjım %10 dan sonra bir anda 10 sn içinde bitiyor ve kapanıyor.

yani şöyle oluyor

10
    9
    8
    7
    6
    5
    4
    3
    2
    1

geri sayım yapar gibi bir anda tık gidiyor telefon. Sizdede bu durum var mı? Her seferınde bilerek telefonu böyle yapıyorum belkı duzelmıstır diye ama bu durum gerçekden canımı sıkmaya başladı. Eğer sizde böyle bir durum yoksa telefonu direk servise yollıyayım. Aldıgımdan beri böyle bir durum var.

Bunun yanında abimin eski telefonu s3 miniydi. Onun dokunmatıgı çok güzeldi yani tek yuvarlayısta rehberın en altına ınıyordum facede felan gezerken hemen en alta inebiliyordum.çok güzel bir dokunmatıgı vardı.sankı dokunmatıgını kullanırken parmaklarım içindeymıs gibi kolaydı.ama bunda öyle degil. Bunun özellık farkımı var acaba? Çünkü zorlanıyorum rehberde felan gezerken facebook gibi ortamlarda.abımın telefonunda hıp hızlı inerken bunda öyle inemiyorum. Abimde bunu gördü özellıkdendır dedi.Bu durum özellıkdenmı kaynaklanıyor yoksa ekranındakı koruma kalın olabilir mi? Çünkü korumayı aveada taktırdık aceleye geldi bu yüzden dandik birşey takmıs olabilirler sanırım.

Cevaplarınızı bekliyorum yeni bir forum üyesi olarak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Ice -- 11 Şubat 2014; 1:31:52 >

• arkadaslar telefonu kullanan arkadaslar sarjı kac gün gidiyor hangi hattı kullanıyorsunuz vodafone,turkcel ve avea birde hangi programlar yüklü
  • Red Ice R kullanıcısına yanıt
    Kardesim bende bu telefonu kullaniyorum seninkinde sıkıntı olabilir. Benimki hele %4 densonra 3 - 4 saat goturuyo. Sarj konusunda hic sıkıntı yasamiyorum.

• Benim ekran orta aciklikta wifi nerdeyse gun boyu acik fakat sarj sorunu hic yasamiyorum 1 gun rahat geciriyom ikinci gunu zorluyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: wirus35

Benim ekran orta aciklikta wifi nerdeyse gun boyu acik fakat sarj sorunu hic yasamiyorum 1 gun rahat geciriyom ikinci gunu zorluyorm

telefon hakkında genel yorumlarınızı yazabilirmisiniz memnunmusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 11 Şubat 2014; 11:34:31 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.