Şimdi Ara

[ANA KONU] Samsung Galaxy Trend Plus -> GT-S7580 <- (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
841
Cevap
8
Favori
104.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tanner1973

inşallah
    arkadaşlar ayrıca cihazda istemediğiniz çagrı sms v.b özelliği ayrıca belirleyeceginiz saatlerde sizi aramasını istediğiniz kişiler dışındaki aramaları kısıtlama özelliği.virüs programına ihtiyaç yok kendi banner var
  • quote:

arkadaşlar ayrıca cihazda istemediğiniz çagrı sms v.b özelliği ayrıca belirleyeceginiz saatlerde sizi aramasını istediğiniz kişiler dışındaki aramaları kısıtlama özelliği.virüs programına ihtiyaç yok kendi banner var

Alıntıları Göster
    + chrome virüslü siteye girmiyor
  • quote:

+ chrome virüslü siteye girmiyor

Alıntıları Göster
    wonder'da parmakla çizgi çizerek tuş kilidi şifresi oluşturabiliyorduk. bu telefonda yapamıyoruz galiba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakizmr

wonder'da parmakla çizgi çizerek tuş kilidi şifresi oluşturabiliyorduk. bu telefonda yapamıyoruz galiba?

Alıntıları Göster
    arkadaşım sadece o kilit hariç yüz Tanıma kilidi dahi var
  • quote:

güç tasarruf modu ve kulaklık çıkmıyor birde bu kilit ekranı bunları hiç kullanmadım işimede yaramadı kulaklık işinide hallettim önümüzdeki hafta Allah izin verirse alıyorum telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgisayar Teknisyeni

quote:

güç tasarruf modu ve kulaklık çıkmıyor birde bu kilit ekranı bunları hiç kullanmadım işimede yaramadı kulaklık işinide hallettim önümüzdeki hafta Allah izin verirse alıyorum telefonu

Alıntıları Göster
    kilit sistemi çizgi,yüz Tanıma pin yüksek orta düşük hepsi var

• Bugün bende aldım bu telefonu gayet guzel kullanıcı sayfası var mı yoksa açalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

Bugün bende aldım bu telefonu gayet guzel kullanıcı sayfası var mı yoksa açalım

kullan

deneyimlerini paylaşırsan seviniriz
  • Fiyatına göre iyi gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Yalnızlık Senfonisi

Fiyatına göre iyi gibi

F/P açısından ilk sırada diyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: capo di capi

quote:

Fiyatına göre iyi gibi

Bu senenin fp ürünü Discovery

• quote:

quote:

quote:

Fiyatına göre iyi gibi

Saygı duyarım ama 150-200 tl lik fark var aralarında
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyatına göre iyi gibi

Saygı duyarım ama 150-200 tl lik fark var aralarında

Doğru son gelen zamlrla bi cszibesi kalmadı

• capo di capi kullanıcısına yanıt
    Beni tedirgin eden şarjı nasıl gider sorusuydu ama benden ilk günde tam puan aldı. 14 saat 50dk olmuş sarjdan cikarali şu an % 2 şarj. Whatssap için tüm gün 3g açıktı birde ilk gün olması sebebiyle çok karıştırdım ona rağmen böyle. Telefon hızı vs çok iyi donma yok kamera çok hızlı kesinlikle tavsiye ederim. GM ile filan kıyaslanma yapılmaz bir kere ekran boyutu farklı benim gibi küçük telefon sevenler için bu cihaz çok iyi bunun muadili telefon lg P10 var işlemcisi daha düşük 650 tl siz düşünün gerisini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9008 -- 28 Şubat 2014; 1:24:59 >
  • quote:

valla arkadaş ilk android telefonum oldugu için bende almadan önce iyi bir araştırdım.önceki telim wm 6.1 tytn2 modeliydi tabiki ondanda memnundum ama bu cihazı kıyaslayınca sanki elinde laptop tel karışımı bişey var yapacagının sınırı yok.

slm hocam samsung galaxy trend plus aldım salı günü getitirecek telefoncu basarı garantili sizleri hangi distiribitör
  • quote:

Beni tedirgin eden şarjı nasıl gider sorusuydu ama benden ilk günde tam puan aldı. 14 saat 50dk olmuş sarjdan cikarali şu an % 2 şarj. Whatssap için tüm gün 3g açıktı birde ilk gün olması sebebiyle çok karıştırdım ona rağmen böyle. Telefon hızı vs çok iyi donma yok kamera çok hızlı kesinlikle tavsiye ederim. GM ile filan kıyaslanma yapılmaz bir kere ekran boyutu farklı benim gibi küçük telefon sevenler için bu cihaz çok iyi bunun muadili telefon lg P10 var işlemcisi daha düşük 650 tl siz düşünün gerisini

Süper

Bende artık almaya karar verdim. Olumsuz bir yorum neredeyse yok. Fiyatına göre bizi üzmeyecek bir cihaz olduğu belli.

• quote:

bu telefonu bi kaç gündür araştırıyorum bugün teknosada inceledim gayet hızlı ve güzel menü geçişleri ve kamera çekim hızı çok hoşuma gitti. lg optimus l7 2 p710 üzerine yoğunlaşmıştım ama bunu görünce vazgeçtim hem daha ucuz hemde işlemcisi daha yüksek menü geçişleri daha iyi geldi gözüme. şu anda teknosa vatan vs 549 tl, hepsiburada da 509tl +50tl worldpuan var(+15tl likecard dan gelir) 459tlye bu telefonun alternatifi yok ben göremedim en azından. fazla özellik olup şarj harcamasına gerek yok giriş seviyesi mail vs işlerimi halletsin yeter bu nedenle bu telefonda karar kıldım haftaya alırım inşallah

kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim:
    telefonun kronik problemi var mı?
    işlemcisi tam olarak nedir? mtk diyen var cortex a9 diyen var antutu benchmark testi yapıp işlemcisini söyleyebilir misiniz?

@ihsnlky @tanner1973 @Catalcalii @franchise83 @Starforces @wirus35 @fLyNeC

edit: fiyat
    bence bu cihaz s3 ten çok çok daha iyi çogu yerde mukemmel çekim gücü var.Bir arkadaşımda inceledim gps çekim gücü çok iyi.
    Şarj olayı ise maksimum kullanımda her telefonda olduğu gibi bir gün gidiyor. yok normal kullanacaksanız 2 gün gider. Ha bir de kılıf aldı arkadaş geçen gayet hoş kılıfları var burda.

http://www.mobilcadde.com/aksesuarlar/samsung-s7580-galaxy-trend-plus-aksesuarlari
    https://store.donanimhaber.com/b1/1d/d1/b11dd185d165f5d02f18af82cb89c6b3.jpg

• quote:

Orijinalden alıntı: tecno_man

bence bu cihaz s3 ten çok çok daha iyi çogu yerde mukemmel çekim gücü var.Bir arkadaşımda inceledim gps çekim gücü çok iyi.
    Şarj olayı ise maksimum kullanımda her telefonda olduğu gibi bir gün gidiyor. yok normal kullanacaksanız 2 gün gider. Ha bir de kılıf aldı arkadaş geçen gayet hoş kılıfları var burda.

http://www.mobilcadde.com/aksesuarlar/samsung-s7580-galaxy-trend-plus-aksesuarlari
    https://store.donanimhaber.com/b1/1d/d1/b11dd185d165f5d02f18af82cb89c6b3.jpg

Alıntıları Göster
    İlgi ve alakan için çok teşekkürler dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

valla arkadaş ilk android telefonum oldugu için bende almadan önce iyi bir araştırdım.önceki telim wm 6.1 tytn2 modeliydi tabiki ondanda memnundum ama bu cihazı kıyaslayınca sanki elinde laptop tel karışımı bişey var yapacagının sınırı yok.

slm hocam samsung galaxy trend plus aldım salı günü getitirecek telefoncu basarı garantili sizleri hangi distiribitör

samsung turkiye
  • Evet sonunda geldi cihazım. Uygulama nasıl indirebilirim ? Twitter, Facebook vs.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.