Şimdi Ara

[ANA KONU] Samsung Galaxy Trend Plus -> GT-S7580 <- (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
841
Cevap
8
Favori
104.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9008

bu telefonu bi kaç gündür araştırıyorum bugün teknosada inceledim gayet hızlı ve güzel menü geçişleri ve kamera çekim hızı çok hoşuma gitti. lg optimus l7 2 p710 üzerine yoğunlaşmıştım ama bunu görünce vazgeçtim hem daha ucuz hemde işlemcisi daha yüksek menü geçişleri daha iyi geldi gözüme. şu anda teknosa vatan vs 549 tl, hepsiburada da 509tl +50tl worldpuan var(+15tl likecard dan gelir) 459tlye bu telefonun alternatifi yok ben göremedim en azından. fazla özellik olup şarj harcamasına gerek yok giriş seviyesi mail vs işlerimi halletsin yeter bu nedenle bu telefonda karar kıldım haftaya alırım inşallah

kullanan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim:
    telefonun kronik problemi var mı?
    işlemcisi tam olarak nedir? mtk diyen var cortex a9 diyen var antutu benchmark testi yapıp işlemcisini söyleyebilir misiniz?

@ihsnlky @tanner1973 @Catalcalii @franchise83 @Starforces @wirus35 @fLyNeC

edit: fiyat

Antutu score 12500
    Islemci chipset komple broadcom, 1.2 Ghz Dual Core Arm Cortex A9
    HSPA+ 21 Mbps
    Gps Glonass
    wifi vs chipset broadcom 2013 stabil kronik bir problem yok. GPU; broadcom videocore IV 24 Gflops.
    Telefonda eksik birsey yok, wifi baglanti kopmasi yok, RAM : 717 Mbyte yeterli.

• Carrefourda 499 TL.

• Starforces S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevabınız için hepsiburada dan 509-50=459 a almayı düşünüyorum
  • quote:

teşekkürler cevabınız için hepsiburada dan 509-50=459 a almayı düşünüyorum

50 tl ne indirimi var ekstradan ?
  • Bu telefon içinde ekran koruyucu var mı ? İphone lar için varya önlü arkalı.
  • quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_88399079/f_//tm.htm#88399079

Saol dostum
  • 9008 9 kullanıcısına yanıt
    arkadaş şunu bunu bilmem bir telefondan fazla bence yokyok yapamadıgınız işlem yok kronik problem yok şarzı gayet uzun.3g görüntülü görüşme dahi var.tek gıcık yanı kutudan kulaklık çıkmıyor.onuda belirtmiştim.browser chrome flash destekli üzerinden tv yayınlarını izleye biliyorsun.aynen bilgisayarda oldugu gibi.internet 3g çok hızlı h+ işareti çıkıyor.işlemci 1.2 dogrudur.cortex a9 okudum ama o bolumu bulamıyorum.ama şunu söyleyeyim.cihazı alacaklar hiç düşünmesin bence
  • tekrar uyarıyorum bu cihazlar iki çeşit trend ve trend plus benim cihazım trend plus
  • tanner1973 T kullanıcısına yanıt
    trend lite ve trend plus alacak kişiler trend plusu alsın
  • aynen trend plus modeli alın cpuz programından baktım arm cortex-A9 gerçek 1.2 çift çekirdek gpu broadcom videocore ıv hw total ram 716 mb ram yüzde 25 boş 4 gb hafıza android 4.2.2 ver bence bu bilgiler aydınlatıcı olur inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanner1973

aynen trend plus modeli alın cpuz programından baktım arm cortex-A9 gerçek 1.2 çift çekirdek gpu broadcom videocore ıv hw total ram 716 mb ram yüzde 25 boş 4 gb hafıza android 4.2.2 ver bence bu bilgiler aydınlatıcı olur inşallah

lite ramde düşük 400mb neydi yanlış bakmamışsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

quote:

Orijinalden alıntı: tanner1973

aynen trend plus modeli alın cpuz programından baktım arm cortex-A9 gerçek 1.2 çift çekirdek gpu broadcom videocore ıv hw total ram 716 mb ram yüzde 25 boş 4 gb hafıza android 4.2.2 ver bence bu bilgiler aydınlatıcı olur inşallah

lite ramde düşük 400mb neydi yanlış bakmamışsam

valla lite modelini bilmem bendeki bilgiler bunlar alacaklar muhakkak dikkat etsin trend plus alsınlar yoksa pişman olurlar
    aynen bende araştırıyorum cok yardımın oldu sagolasın önümüzdeki ay kesin alıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yılmaz YK

aynen bende araştırıyorum cok yardımın oldu sagolasın önümüzdeki ay kesin alıyorum

ayrıca cihazı 2 gündür kapatmıyorum gece gündüz dahil ne takıntı ne anormalik kesinlikle bi problem yok
    biran önce su wonder dan kurtulmak istiyorum paramı denkleştirirsem alacağım hemen
  • valla arkadaş ilk android telefonum oldugu için bende almadan önce iyi bir araştırdım.önceki telim wm 6.1 tytn2 modeliydi tabiki ondanda memnundum ama bu cihazı kıyaslayınca sanki elinde laptop tel karışımı bişey var yapacagının sınırı yok.
    evet bende samsung galaxy w var aldığıma cok pişman etti beni bende en kısa zamanda samsung galaxy trend plus alamayı planlıyorum
  • inşallah
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.