[ANA KONU] Linux Masaüstü Ekran Görüntüleriniz (67. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2E30AF723 -- 30 Haziran 2021; 20:34:3 > -
-
Şu aralar Fedora Silverblue'ya merak saldım. Bunda çekirdek ayrı, paketler ayrı (konteyner) çalışan bir işletim sistemi düzenlemişler. Çalışma mantığı çok hoşuma gitti ve bir süredir sanal makinede kullanıp öğrenmeye çalışıyorum. İçinde Gnome yerine KDE Plasma'nın olduğu varyantı Kinoite'a biçimlendirip denemeye başladım, umarım en kısa zamanda -bence Fedora 35'in çıkışıyla birlikte- kararlı hâle gelir :)
Ekran görüntüsünde Kinoite hâlâ GTK paketleri barındırıyor, tam bir KDE deneyimi yok. Silverblue (Gnome 40) iken 900 MiB'ı aşan bellek tüketimi vardı
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Vay be. Eski günleri özlemişim. Tekrardan linux kullanasım var. Bu ekran görüntüsünü aldığım hangi dağıtım acaba? Mint mi?
-
-
-
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X