Bildirim
[ANA KONU] Linux Masaüstü Ekran Görüntüleriniz (37. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
evet onlar da üçüncü dünya ülkesi insanı oldukları için paralarıyla hava atıyorlar sen de arch linux kullanmakla hava atıyorsun.quote:
Orijinalden alıntı: loradona
Bu mesaj silindi.
hatta konuların birinnde evinde kullandığı son model lcd televizyonun resmini haber ss i gönderiyorum ayağına çekip paylaşan bile görmüştüm.
bak benim imza kısmım bomboş neden çünkü kimseye birşey ispat etmekle uğraşmıyorum.
şu an burada yaptığımız tartışmanın sebebi bile üçüncü dünya ülkesi insanlarının ilkel davranışlarıdır. bu ülkede yaşayan insanlardan başka türlü bir davranış kalıbı beklemek zaten mümkün değildir. bu pis ülkede yaşadığım için böyle şeylere zaten alışkınım.
-
-
-
-
N'olmuş o masaüstüne öyle? SXX hikayeleri nokta kom.
Sapık herif -
Ahahaha
Yok be hocam, hepsi ayrı bir dünya, kimi bir konunun bilgisi linkler falan karışık baya.. -
Bir hafta önce benim de masaüstü öyleydi. Ama baktım aradığımı bulamıyorum, hepsini arşivleyip kaldırdım ortadan. -
haydi yine iyisiniz çömezler konunuzu canlandırıp ana sayfaya çıkarttım. artık windows ss inden duramazsınız deli olursunuz yani hahaha
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zehir tukuren kobra -- 5 Mayıs 2019; 23:3:46 > -
-
Konu Linux masaüstü yalnız arada windows paylaşımları gelmiş.
-
-
masaüstüne geçince onu da paylaşmak isterim açıkçası -
-
-
-
-
-
Mageia son kurulumda saatlerce update yapmıştı ve sistemi bozmuştu. Hep içimde ukte
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X