Şimdi Ara

[ANA KONU] Kablo TV Yeni Kanal ve Abone İstekleri #kablotvyenikanallar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
3
Favori
5.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türksat Kablo'nun Analog ve Dijital Kablo TV yayınlarına ait Yeni Kanal İsteklerinin Paylaşıldığı Ana Konudur.

    Kablo TV Kanal İstekleri dışındaki diğer taleplerinizi Kablo TV Ana Konu içerisinde dile getirebilirsiniz.


    KABLO TV KANAL İSTEKLERİNİ NASIL YAPACAĞIZ?

    • İlk adım olarak kanal isteklerinizi bu konu içerisinde paylaşarak tüm İnternet dünyasının bu talepten haberdar olmasını sağlayabilirsiniz. İnternet dünyasında dile getirilen talepler daha çok ses getirmekte ve platformlar bu taleplere kayıtsız kalamamaktadır. Donanım Haber forumları ülkenin en çok ziyaretçiye sahip bağımsız forumu olduğundan taleplerinizi bu konu içerisinde paylaşmanız, isteğinizin İnternet dünyasında yankılanmasının en kolay yollarından biri olacaktır.

    • İkinci adım olarak buradaki iletişim formundan veya kablotvbilgi@turksat.com.tr e-mail adresinden Türksat Kablo'ya ulaşıp kanal isteklerinizi iletebilirsiniz. Kanal isteğinizi para ödediğiniz platforma bildirmek en etkili yollardan biri olacaktır.

    • Üçüncü adım olarak kanal istediğinizi Kablo TV'ye eklenmesini istediğiniz kanalın yayıncısına iletebilirsiniz. Kanalın yayıncısına, yabancı kanallar için (varsa) Türkiye temsilcisine veya direk kanalın izleyici temsilcisine ulaşmak en mantıklı seçim olabilir.



    KABLO TV PLATFORMUNA EKLENMESİ EN ÇOK İSTENİLEN KANALLAR

    Bu bölüm forum yorumlarına dayanılarak hazırlanmaktadır ve en çok istek gören kanallar listelenmektedir. Sıralama yorum sayısına oranla hazırlanmaya çalışılmakta olup eksik ve hatalar içerebilir. Fark ettiğiniz eksik ve hataları konu içerisinde dile getirebilirsiniz.

    [ANA KONU] Kablo TV Yeni Kanal ve Abone İstekleri #kablotvyenikanallar



  • NICKTOONS HD - Kanalın yetkilisine ulaşın
  • CARTOONİTO HD - Kanalın yetkilisine ulaşın
  • MTV LIVE HD - Kanalın yetkilisine ulaşın
  • RTL HD - Kanalın yetkilisine ulaşın
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Ankara' ya (Türksat' a) mı yürüsek? Ne yapsak? Yoksa bunlar bizim sesimizi duymayacak!



    Saran grubuyla masaya oturdular. Bir daha oturmamak üzere kalktılar. Saran bunlara kaç para çekti çok merak ediyorum. Bunlarda o rakamı duyunca topuk. :)

    Kemal Sunal' ın filminde başlık parası verirken Adile Naşit repliğinde, "öküz alırız o paraya" demesi gibi. Bunlarda "öküz alınır o paraya" diyerekten kalktılar masadan sanırım. :)
    Ben daha yeni okudum mesajınızı ve çok üzüldüm. Evet bir süre foruma yazmadınız. Bunun altında kırgınlık yattığını az buçuk hissediyordum. Başka bir forumdada buna benzer durumlarla karşılaşmıştınız. Ardında başka sorunlar baş gösterdi ve o forumdan tamamen koptunuz. Şimdi aynı durumu bu forumdada yaşamanızı istemem.

    Kendi bölümünüz olmadığı halde yeni gelişmeleri, eklenen kanalları bu forumda paylaştınız. Yapmak zorundamıydınız? Tabiki hayır. Ama siz elinizden geldiğince bu forumda Kablo TV' nin gelişmesini isteyen abonelerle duyumlarınızı paylaşaraktan mutlu ettiniz. Aralarda canınızı sıkan yorumlar olmuştur elbette. Ama onlarıda forumda bulunan iyi insanların hatırına görmezden gelecektiniz. Dediğiniz gibi engelleyip geçicektiniz. Meyve veren ağaç, (aradada olsa) taşlanır misali.

    Hayat, Kablo TV' den yeni kanaldan ibaret değil tabiki. Herkesin bu hayatta birer sorumluluğu ve yapması gereken işleri var. En önemlisi çoluğu çocuğu ailesi var. Bazılarımız bunu unutaraktan pervasızca platformu öne çıkaran acımasızca eleştiriler, yorumlar yapıyor. Sizde ekmek yediğiniz bu kurum için yazılanları görünce doğal olarak etkileniyorsunuz. Buda ister istemez şevkiniz kırılmasına ve forumdan uzaklaşmanıza sebep oluyor. Bunu çok iyi anlayabiliyorum.

    Ama bende Sedar hocamla aynı fikirdeyim. Biraz forumdan uzaklaşın, kafanızı dinleyin. Emin olun bu size iyi gelicektir. Ama tamamiyle kopmayın. Ben bu forumu, burdaki arkadaşları birer aile gibi görüyorum. Onun için her ne kadar birbirimize uzak olsakta manevi olarak bir tık uzaktayız. Her zaman destek olmaya ben kendi adıma, elimden geldiğince hazırım.

    Sıkıntılarınızı en kısa zamanda aşmanız ve aramıza dönmeniz dileğiyle.

    Sevgiler..
  • Konu güzel olmuş hocam, listeye S Sport'u da eklemekte fayda var..
  • takip
  • BBC Earth, Ssport, History Channel


    Ekleyin aboneler sevinsin :)
  • ben kablo tv nın yanı sıra diğer odada d smart modul kullanıyorum.bu kanal d smart ta var.ben izliyorum.üstelik turkçe sesli.
  • Ana konuyu Maczone bana devretti. Ana konu o ve daha önceki ana konu sahibi Nightbird'ün katkıları ile hazırlandı. Ben ana konuda değişiklikler yaptım.

    Destek olurum. Benim de istediğim kanallar. Her fırsatta da dile getiriyorum. Kablo TV'ye mail ve mesaj atıp istekte bulunmuştum. BBC Earth HD,S Sport HD gibi kanalların üst pakete gelmesi gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 2 Nisan 2018; 2:46:11 >
  • İstekte bulunulan kanalların platforma eklenmesini ben de istiyorum.
  • Mesajımı dikkate alarak konuyu güncellemiş olmanız vesilesiyle ve tüm Türksat Kablo aboneleri adına gösterilen çaba ve verilen emek dolayısıyla hem şahsınıza hem de Serdar Ayberk beyefendiye teşekkürlerimi sunar, iyi günler dilerim.
  • Rica ederim. Forum sayesinde yaşadığımız sorunları,kanal isteklerimizi paylaşıyoruz. Çok sayıda kişinin istekte bulunması istediğimiz kanalların getirilmesi açısından önemli. Ben de size iyi günler dilerim.
  • Maliyet hesabı yapmayı bırakmaları gerekiyor artık. Üst paket boşaldı takviye şart.
  • arkadaşlar...kablo tv şebekesine eklenmeleri gereken avrupa televizyonları:...tele-5 almanya...canale-7 italya...antenna-2 ispanya...plus-4 avusturya...bvn-1 hollanda...
  • Umarım sesimizi duyarlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara' ya (Türksat' a) mı yürüsek? Ne yapsak? Yoksa bunlar bizim sesimizi duymayacak!



    Saran grubuyla masaya oturdular. Bir daha oturmamak üzere kalktılar. Saran bunlara kaç para çekti çok merak ediyorum. Bunlarda o rakamı duyunca topuk. :)

    Kemal Sunal' ın filminde başlık parası verirken Adile Naşit repliğinde, "öküz alırız o paraya" demesi gibi. Bunlarda "öküz alınır o paraya" diyerekten kalktılar masadan sanırım. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah bu gericilik bir gün bitecektir. Biz digital platform kullanmıyoruz ki? Yandaş kanallar içerikli bir platform kullanıyoruz.çagdaslıktan uzak Turksat.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Kablo TV'den SPI'nin istediği ücreti istemiş olabilirler. O paraya 7 HD kanal getirdik diye düşünebilirler de her kanalın maliyeti aynı değil ki. Kanal abartılı bir ücret istemiş olsa tüm platformlarda olmazdı. Filbox dışında hepsinde var. Sinema TV için kurulmuş platform. İndirim istersin bir şekilde anlaşırsın. Hatta yanında NBA TV ile History Channel'i verebilirler. Anlaşma yaptığı platformlara onlarda eklendi. Belki onlar için ücret istemediler.

    BBC Earth kanalı da getirilebilir. Digitürk anlaştığına göre anlaşma yapılabilir. DTX Showcase kanalları platformdan çıkarıldı. Onun yerine getir.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Yani getirmek istedikten sonra her türlü getirirsin. Hayır yılbaşınıda boş geçtiler zaten. Bari aralara bişeyler serpiştir. Ramazana kadar birşeyler yaptılar yaptılar, yapamazlarsa yaz geliyor zaten o dönemde yaprak kıpırdamaz.

    Kablo TV abonesi üvey evlat gibi. Herşeyden mahrum kalıyoruz. Hayır ücret olarakta az bir rakam ödemiyoruz tv kısmına. Artık "ne kadar ekmek o kadar köfte" dönemide bitti yani. Onun için abonelerin bu isteklerine bir cevap vermesi lazım, Türksat Kablo' nun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
    Eskisi gibi fiyatlar ucuz değil. Üst paket 30 TL oldu. Çıkarılan kanal gelen kanaldan daha çok. Üst pakete kanal gelmedi. Kanal çıkarıldı. Eurosport 2 HD ile DW Almanca geldi bir tek o da Temel pakete.
  • Türksat kablo TV'nin albenisi yok.

    Alternatif li kanalları yazdıkça yazıyoruz?

    aslında yıllardır üçret verdıgımız platform bize ne verdi ne aldı bunu sorgulamak lazım.

    (Digital platformlardaki bari tüm kanalların listelerini ,kendılerinkiyle karşılaştırma yapabilir)

    Ancak Boyle anlayabilirler sanırım !



    Çok sevdiğim bir ata sözümüz var.



    Körler sagırlar birbirlerini agırlar! Digital'lik sadece ismi değildir,içeriğidir hangi kanallardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 3 Nisan 2018; 18:35:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kablo TV'ye ücret ödeyeceği için Tivibu Spor için yayıncı kuruluşa da mail atmak gerekiyor. Bein Sports Haber gelmeseydi gelmesi zordu da Bein Sports gelince Tivibu Spor'da gelmek isteyebilir. Bu kanalın gelmesi için talepte bulunmak da önemli.

    İlk beşteki ikisi Saran Grubu kanalları. S Sport HD gelirse History'de eklenebilir. History eskisi gibi tarih ağırlıklı içeriğe sahip olmasa da gelmesi güzel olur.

    BBC Earth getirilmelidir. BBC HD belgesel yayınladığı dönemde belgeselleri izliyordum. BBC Earth HD gelirse BBC belgesellerini izleme imkanı bulacağız.
  • Gs tv yalnızca digiturk platformunda var ve kablo tvye gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.