Şimdi Ara

[ANA KONU] Kablo TV Yeni Kanal ve Abone İstekleri #kablotvyenikanallar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
3
Favori
5.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mesaj gönderilmiyor,mailler de gitmiyor. Adres bilgisi var. Kablo TV aboneleri olarak çikolata yaptırıp kanalı Kablo TV'ye istemeye mi gideceğiz
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Sizde kanal çokmuş, kısmetse birini (Tivibu Sporu) Kablo TV' ye istiyoruz. İsteyenin bir yüzü kara, vermeyen zenci olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • panasonicman kullanıcısına yanıt
  • arkadaşlar...almanya ve italya televizyonlarına sempatizanı olan forumdaşlarım kablo tv şebekesini elektronik posta bombardımanına tutunuz ve merkez binasına hücum ediniz...
  • TRT nin HD kanallarını ekleyin bari :)
  • Çagdaşlıktan ote bir yayıncılık anlayışı belirdi.

    Digital kablo TV ölmüştür Allah rahmet eylesin.😁😁😁😁



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Max Kruse -- 7 Nisan 2018; 19:16:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu platform TRT Dünyası oldu🤣🤣

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende kablotv kullanıyorum, kablo tv de TRT 4K yok (yada ben bulamadım) ancak normal uydudan TRT 4K izleyebiliyorum. TRT 4K da talep etsek süper olur.
  • serkanhnr kullanıcısına yanıt
    TRT 4K kanalı bir frekanstan daha yüksek değerlerde yayın yaptığı için eklenemiyormuş. Kanal daha düşük değerlerde yayın yaparsa eklenebilirmiş. Forumda kanalın niye eklenmediğini soranlara Aesenel bu şekilde cevap vermişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_ayberk -- 8 Nisan 2018; 13:4:51 >
  • Herkese merhabalar,

    Kendi adıma işimi ve iş yerimi sevdiğim için forumları takip etmeyi vazife edinmiştim. Burada yapılan olumlu/olumsuz eleştirileri yetkili arkadaşlara iletiyordum. Uzunca bir süredir fazla müdahale etmeden sadece yazılanları okudum. Kendimce fikirlerini artık değerli bulmadığım bazı arkadaşları engelledim.

    Niyetim sıkıntılı durumlarda elimden gelen bir şey olursa destek olmaktı. Bu kadar süre zarfında yazılanlara bakıyorum hakikaten insanın hevesini kırıyor. Ben burada yazdıklarınızı okudukça hevesim kaçtı. Üzüm yemek isteyenleri ayrı bir tarafa koyuyorum. Fakat eleştiremeyecek miyiz yahu deyip iftiraya varan şeyler yazılıyor burada. Daha önce pek çok kez üslup üzerine yazılar yazdım. Değişen bir şey olmadığını görüyorum. Kendi özel hayatım ile ilgili pek çok sorun ile uğraşırken vazifem olmayan bir işi, üstelik üzülerek sıkılarak yapmanın bir faydası olmayacağını da gördüm. Hayatınızda hiç tanımadığınız, tanışmadığınız insanlara karşı sahte isimlerin arkasına saklanarak yazdıklarınızın hesabı bu dünyada olmasa da diğer tarafta verilir. Biraz öz eleştiri de yapın bence. Parasını verdiğiniz hizmetin düzgün olmasını beklemek öncelikle yasal hakkınız. Bunu savunmaktan vazgeçmeyin. Aynı şekilde hizmetin daha iyi olmasını istemek de doğal hakkınız. Baktınız olmuyor, alternatiflere yöneleceksiniz. Oturduğunuz yerden insanlara çamur atmak bir çözüm değil.

    Ortada bir sorun varsa dile getirmekten çekinmeyin. Bu sorunun her zaman yan gelip yatıp maaş alan memur zihniyetli insanlardan kaynaklanmadığını da bilin. Başınıza taş düşse Türksat'tan zannetmeyi bırakın.

    Bundan sonraki sıkıntılar için
    * Çağrı Merkezi : 0850 804 4444,
    * Resmi web sitesi:www.turksatkablo.com.tr
    * Bu da iletişim formu:https://www.turksatkablo.com.tr/iletisim

    Bu şekilde veda ediyorum foruma. konuları takip etmeyeceğimi bilin istedim. Özel mesajlara cevap vermeyeceğim.
    Şahsi kararlarıma saygı göstereceğinizi ümit ediyorum. Arkamdan sallayacak olanları da vicdanları ile baş başa bırakıyorum. Tabi varsa..




  • Bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aesenel kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

    Foruma katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sayenizde eklenen ya da çıkarılan kanalları öğreniyorduk. Çıkarılan kanallara yönelik tepkilerin kişiselleştirilmesini de doğru bulmuyorum. Forumdaki yaşanan arızaları paylaştığımızda kısa sürede çözülmesi için gayret gösterdiğinizin farkındayım. Müşteri hizmetleri ile çözemediğiniz kanal sorunları foruma yazınca anında çözülüyordu. Böyle bir göreviniz olmadığı halde bu iş için vakit harcadığınızın da farkındayım. önceki mesajımda Aesenel söyledi derken bilginin güvenilir yerden olduğunu söylemek istemiştim. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Yapılacak zammı önceden haber verdiğiniz için teşekkür ederim.

    Abonelerin kampanya seçmelerini kolaylaştırmak için hazırladığınız ilk mesaja eklediğim sizin tarafınızdan hazırlanan kampanya önerici için ayrıca teşekkür ederim. Yeni kampanyalar çıktığında kampanya önericiyi değişikler yapacak olursanız değişikler yapmaya hazırım.

    Özel hayatınızla ilgili yaşadığınız sorunlarda umarım en kısa zamanda çözülür. Sıkıntı yaşamanıza üzüldüm.

    Kararınızı değiştirecek olursanız sevinirim. Bir süre ara vermiş olun. Sonra yeniden forumda görmek istiyoruz. Sizinle tanıştığıma da memnun oldum.




  • serkanhnr kullanıcısına yanıt
    Bir şey değil.
  • aesenel kullanıcısına yanıt
    Ben daha yeni okudum mesajınızı ve çok üzüldüm. Evet bir süre foruma yazmadınız. Bunun altında kırgınlık yattığını az buçuk hissediyordum. Başka bir forumdada buna benzer durumlarla karşılaşmıştınız. Ardında başka sorunlar baş gösterdi ve o forumdan tamamen koptunuz. Şimdi aynı durumu bu forumdada yaşamanızı istemem.

    Kendi bölümünüz olmadığı halde yeni gelişmeleri, eklenen kanalları bu forumda paylaştınız. Yapmak zorundamıydınız? Tabiki hayır. Ama siz elinizden geldiğince bu forumda Kablo TV' nin gelişmesini isteyen abonelerle duyumlarınızı paylaşaraktan mutlu ettiniz. Aralarda canınızı sıkan yorumlar olmuştur elbette. Ama onlarıda forumda bulunan iyi insanların hatırına görmezden gelecektiniz. Dediğiniz gibi engelleyip geçicektiniz. Meyve veren ağaç, (aradada olsa) taşlanır misali.

    Hayat, Kablo TV' den yeni kanaldan ibaret değil tabiki. Herkesin bu hayatta birer sorumluluğu ve yapması gereken işleri var. En önemlisi çoluğu çocuğu ailesi var. Bazılarımız bunu unutaraktan pervasızca platformu öne çıkaran acımasızca eleştiriler, yorumlar yapıyor. Sizde ekmek yediğiniz bu kurum için yazılanları görünce doğal olarak etkileniyorsunuz. Buda ister istemez şevkiniz kırılmasına ve forumdan uzaklaşmanıza sebep oluyor. Bunu çok iyi anlayabiliyorum.

    Ama bende Sedar hocamla aynı fikirdeyim. Biraz forumdan uzaklaşın, kafanızı dinleyin. Emin olun bu size iyi gelicektir. Ama tamamiyle kopmayın. Ben bu forumu, burdaki arkadaşları birer aile gibi görüyorum. Onun için her ne kadar birbirimize uzak olsakta manevi olarak bir tık uzaktayız. Her zaman destek olmaya ben kendi adıma, elimden geldiğince hazırım.

    Sıkıntılarınızı en kısa zamanda aşmanız ve aramıza dönmeniz dileğiyle.

    Sevgiler..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Müzikseverlere Müjde!





    Bir müzik kanalı daha kapanıyor.




    Kral POP Tv nin fişini çekeceklermiş. Bu listeden bir kanal daha eksilecek demek :)
  • Müzik dinlemek istediğimde Youtube var. Müzik kanalları eski cazibesini yitirdi. Kanal listesinde olup olmamaları da pek önemli değil.
  • Kral Pop'un yayınları sona erince KabloTV'ye yeniden Kral TV gelebilir. Kral TV de ileride kapanabilir.
  • arkadaşlar...fuelchannel,foxmovies,cinemundo,globopremium ve cinetv-4 dünya kanallarını şuan uydu alıcımın üzerindeki iptv listesinden seyrediyom müthiş yayın akışıyle gözlerim şenleniyo keşke ülkemizin dijital kablolu yayını beğeniyle izlediğim kanallarla anlaşma yapabilip şebekeye ekleyebilseydi...
  • Taleplerimizi değerlendirmiş midir Türksat Kablo :)
  • KabloTV Müzioon kanallarını kapamasaydı keşke bu yoklukta :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.