< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ANA KONU - Euro 2020 - ŞAMPİYON İTALYA #ItsComingRome (26. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bu kuzeyliler ne sakin adamlarmış arkadaşları ölümden döndü yine çıkıp oynuyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: -OdATA-
Bu kuzeyliler ne sakin adamlarmış arkadaşları ölümden döndü yine çıkıp oynuyorlar.bence sakin değiller akılları arkadaşında hepsinin kesinlikle.. içi içini yiyo hepsinin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucifer -- 12 Haziran 2021; 21:59:29 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kobrakai
Mac oynaniyorsa Eriksen in durumu iyi herhalde. Yoksa uefa nin bu topa girecegini sanmiyorum. Mac oynanirken kotu bi haber gelse cok buyuk skandal olur -
İzlerken kötü oldum yaa. Neyse düzeldi ve maç başladı. Danimarka iyi başladı oyuna ama Finlandiya golü buldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hakem beleşten kıyak çekti Danimarka ya penaltı verdi ama adam atamadı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tek şutla maçı alacaklar
-
Vay be Diveev girince evladım girmiş gibi sevindim. FM'de hem 10 numara performans verip hep bir ton para kazandırıyor.
-
Eğer gruptan 2. olarak çıkarsak son 16 turunda Finlandiya ile eşleşme olasılığımız var. 1 puan daha alırlarsa onlar da 2. olacak gibi duruyor. Çeyrek finalde de Hollanda'nın gelme ihtimali var.
Şimdiden konuşmak erken ama eğer gruptan çıkarsak şu senaryolar kulağa hiç de fena gelmiyor. Şu 1 haftada alacağımız 1 galibiyet 1 beraberlik bizi yarı finale kadar götürebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Dark is the Sunlight
Eğer gruptan 2. olarak çıkarsak son 16 turunda Finlandiya ile eşleşme olasılığımız var. 1 puan daha alırlarsa onlar da 2. olacak gibi duruyor. Çeyrek finalde de Hollanda'nın gelme ihtimali var.
Şimdiden konuşmak erken ama eğer gruptan çıkarsak şu senaryolar kulağa hiç de fena gelmiyor. Şu 1 haftada alacağımız 1 galibiyet 1 beraberlik bizi yarı finale kadar götürebilir.Sırf bu yüzden umutluyum ben de. Yarı finale çıkabileceğimiz bir turnuva. Dün oynadığım futbolla grupta 0 çekeriz orası ayrı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -OdATA-
Bu kuzeyliler ne sakin adamlarmış arkadaşları ölümden döndü yine çıkıp oynuyorlar.Oynamama gibi bir luksleri oldugunu sanmiyorum. Ya maçtan cekilirler ya da oynayacaklardi. Ölüm olsaydi dediginiz olabilirdi
Eriksen covid geçirmişmiydi acaba ? Bunla ilgili bi bilgi varmı ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 13 Haziran 2021; 1:56:54 >
quote:
Orijinalden alıntı: erenfb1907
Eriksen covid geçirmişmiydi acaba ? Bunla ilgili bi bilgi varmı ?Milli takımda aşı olmuşlar galiba . Böyle okudum ama net bir bilgi değil tabi .
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2Milli takımda aşı olmuşlar galiba . Böyle okudum ama net bir bilgi değil tabi .
Alıntıları GösterUmarım aşıdan değildir
Tırstım şimdi geçen sene yakalanıp atlattık bu illeti bide aşı sırası gelmiş şimdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenfb1907 -- 13 Haziran 2021; 2:26:50 >
Eriksen’in son durumu nedir? Bundan sonraki süreçte futbol oynayabilecek mi? 😣
quote:
Orijinalden alıntı: Sirrüs
Eriksen’in son durumu nedir? Bundan sonraki süreçte futbol oynayabilecek mi? 😣Birkaç dakikalığına kalbi durmuş sonra geri getirmişler. Şu an durumu stabil. Kesin bir açıklama yapılmadı ama muhtemelen kariyeri sona erdi.
-
Kıraç'ın milli takım şarkısında ciddi ajdar havası yok mu ben mi yanlış düşünüyorum?
Ben de aynı şekilde hissetmekteyim, eskiden olsa yaygara kopardı, üstelik ilk maç da Türklerin...quote:
Orijinalden alıntı: FultonBir tek ben mi çok umursuyorum ve ümitliyim anlamadım. Nereye baksam kimse konuşmuyor hiç bu maçı ve turnuvayı. Cengiz oynarsa neden puan almayalım, savunmamız zaten iyi. Bir orta saha kurgumuz sıkıntı, genel hatlarıyla fena olmayan bir jenerasyonumuz var. Çok enteresan ben mi anormalim. Her yer sessiz.
Organizasyonun adında 1 senelik gerilik var, ilk maç kapkaranlık İtalya - Türkiye maçı, finaller İngiltere'de
Bilimkurgu mu desem ne olabilir ki? Son on yirmi yılda her şey tatsızlaşıp plastikleşti ama bu sefer bambaşka bir hissiyatım var benim de, hayırlara vesile olsun
Kalp krizi geçiren oyuncuya da üzüldüm, gerçekten çok tatsız bir olay
Başka bir art niyet yoksa içlerindeki hain çatlak sesler yüzünden bu şekilde organize edildiğini düşünüyorum, yeni bir Avrupa ligi kurmaya niyetlenen "AK"ları var Avrupa'nın da, küçülün de dünyanın cebine girinKimi ülkeler Almanya'nın külüne muhtaçken bu siyasi karşıtlık gittikçe utanç verici olmaya başladı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 13 Haziran 2021; 11:43:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cem Yılmaz askeriye kantinleri için aynısını söylerdi, bir televizyon olurdu ve sesi mikrofon yutulmuş gibi gelirdi, kimse de bir şey anlamaz derdi. Aptal yerine koyup aptallaştırma siyaseti ve organizasyona karşıt duruş şarlatanlığı, sanırım bilerek senkronizasyonla oynamışlar...quote:
Orijinalden alıntı: Onurchik
Aga bu spiker tüm olayları önceden söylüyor. Adam şut atmadan "Uğurcan kurtardı" diyor, Burak topu daha önüne almadan "ortaladı içeriye" diyor. Kapatacağım en sonunda sesi.
Bunların Roma sevdası ve eski günler özlemi bambaşkaymış, hastalık tanımı nedir ki...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ah be Eriksen, neyse sağlığına kavuşsunda gerisi önemli değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X