|
ANA KONU - Avrupa Süper Ligi (25. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-675C938D1Uzun vadede işin ucu bizim GS'ye de geleceğini düşündüğüm için ben karşıyım hocam. Yoksa avrupa ligleri çokta şeyimdeydi yani.
Ha tarafsız açıdan bakacaksak bile; bu süperlig işi tamamen yanlış, UEFA kendini "restore" etmeli ve dünya futbolu açısından kurtuluş tarftarların takımları üzerinde etkin söz sahibi olduğu ve sadece tribünlerden bağırmak zorunda kalmadıkları Alman 50+1 sisteminde. Konu benim için kilit
Şunu son kez alıntılayım da içimde kalmasın ya.
Herkese hayırlı günler.
-
Şunu hakikaten savunup sevinenler var yazık. Huysuz yaşlı amcaların daha fazla para ve ayrıcalık kavgasından başka bir şey değil. Ha Uefa mafya mı evet sonuna kadar. Ama buradaki rant kavgası. Liverpool taraftarı da sonuna kadar haklı. Nerde kaldı you will never walk alone? Yazık her şey o lanet para için. Marcelo Bielsa'nın bu konu hakkındaki yorumlarını okudum, bayağı bi sövdüm real madrid başkanı olacak bunağa. Futbolunda a.koydular...
-
Süperlig hakkindaki mali detaylari okudum. Kurucu her takima 350 milyon avro vermiyorlar Sadece 6 takim 350 alacak. 4 kulüb, 225, 2 kulüpse 112 milyon avro. Diğer 5 takim da başariyla birlikte 100 milyon gelir elde edecekmiş.
JP Morgandan 3.25 milyar kredi çekeceklermiş, yüzde 2-3 faiz karşiliğinda ve TV gelirleri garantörlüğünde. Yillik 264 milyon olarak ödeyeceklermiş.
Kuruculara verilecek ayak basti parasi sonra faiziyle ödeyecekleri kredi.
-
Abd merkezli bankanın yaklaşık 7 milyar dolar finansal destek sağlamasından sonra nasıl çekilecekleri mi düşünüyordunuz ki zaten ? imzalar atıldıysa oradan çekilme,çıkma vs olamaz 7 milyar dolar finansal destekten bahsediyoruz 300-500 milyon değil babasının hayrına vermemişlerdir herhalde bu kadar parayı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 20 Nisan 2021; 11:31:21 > -
quote:
Orijinalden alıntı: merdo_37Şunu hakikaten savunup sevinenler var yazık. Huysuz yaşlı amcaların daha fazla para ve ayrıcalık kavgasından başka bir şey değil. Ha Uefa mafya mı evet sonuna kadar. Ama buradaki rant kavgası. Liverpool taraftarı da sonuna kadar haklı. Nerde kaldı you will never walk alone? Yazık her şey o lanet para için. Marcelo Bielsa'nın bu konu hakkındaki yorumlarını okudum, bayağı bi sövdüm real madrid başkanı olacak bunağa. Futbolunda a.koydular...
Ben sevınıyorum. Bencede senın gıbı dusunenlere yazık.
Senın gıbı dusunen derken ne demek ıstedıgımı acıklayayım : Aga bu futbolu bu kadar kafanıza takmayın. Ne olursa olsun salın gıtsın . Kızıp sinirlensen ne olacak ki ne degısecek yıne olan olacak.
-
Aslında çok haklısın bende diyorum bazen kendime fenerol yazıp gönderenler yada bu bjk gs için aynı şeyi yapanlar, statlarda boğazları yırtılana-sesleri kısılana kadar bağıranlar, yağmur çamur kar demeden diye başlayan sözü dibine kadar yaşayanlar aptal gerizekalı diye.
Ama sonra diyorum ki insan karmaşık bir varlık, ve ruhumuz olmadan sadece birer makinayız sözü aklıma geliyor. Sadece futbolla alakalı değil aga cidden artık birçok şey değişiyor tepkimde o yüzden. Neyse İyi Forumlar :D
-
Perez başkan çıkarıp vurmuş masaya.
Lakin benim tv izleyiciliğinin büyük çoğunluğunu oluşturduğu türk tarafının neden bu projeye karşı olduğunu anlamadım.En basitinden bölümde şampiyonlar ligi konusu var, bir grup çekilişinde mesaj atılıyor birde çeyrek finaller sonrası.
Twittere bakıyorum fanatik romantikler cl güzellesi yapıyor, ama bırak clyi avrupa liginde gruptan çıkabilecek takımımız yok.
Bir televizyon izleyicisi olarak bu ligi destekliyorum.Futbolun tekele düşeceği fikrine de katılmıyorum, uefa tekelin zaten babası.Arap zenginleri uefa'ya girip üst düzey görevler alırken sesini çıkarmayan kuruluşlar şimdi kendini parçalıyor.
Son 6 senenin 4 şampiyonu, 6 senelik transfer bilançosunda + kalmasına rağmen 400 milyon euro borç açıklıyorsa kusura bakmayın uefanın anasına sövse azdır.
-
Bu turnuvada çekişme olacağını düşünmüyorum. Dizi mantığında milyonluk oyuncular 90 dakika takılır kafasına göre.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsubasaXP -- 20 Nisan 2021; 12:28:48 > -
Yurtdisi haberlerini tweetlerini vs takip ediyorum Ayni zamanda rumen kaynaklari vs.
Bu olayi savunan bitek 12 klup yonetim kurulu uyesi Morunhio bile kovuldu tepki gosterdigi icin o takimlarin taraflarlari, efsane eski oyunculari vs herkes isyan ediyor, bir de TR de futbolu PES te fifada takimlari karistirip lig yapmak sanan tayfa.
Dunyada baska savunan bir Allahin kulu yok. Ne garip bir kafa yapisi yahu. Adamlarin ne yapmaya calistiginin farkinda misiniz?
-
İnfantino açik konuştu. Süperligi katilacak takimlarin yerel liglerden atilacağini söyledi.
İngiliz kulüblerinde kulüb sahipleri dişinda kimsenin Süperligten haberi yokmuş. Shearer, kulüb sahipleri nerede, neden açiklama yapmiyorlar diye sordu. 6 ingiliz kulübünün hocalari, oyunculari ve yöneticileri bu durumdan rahatsizlarmiş. Basinin karşisina bu konuyla açiklama yapmak için gönderilmek istemiyorlarmiş.
-
Ben kesinlikle destekliyorum, şu anki tehditlerle kulüpler ilketapta geri adım atacaktır ama bu iş bugün değilse yakın gelecekte olacak.
Futbolcuları kulüpleri tehditle olmaz,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Klopp, Neville gibi endüstriyel futbola karşı duran yoksul kesimin temsilcileri;
Klopp efendi; ABD'nin parası ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanıp premier ligde şampiyon olurken dert ettin mi bu paranın futbolu bozduğunu?
Bir grup holigan Liverpool taraftarı kulüp satılırken de 3-5 gün pankart açıp protesto ettiler, transferler ve başarı gelince hepsi donla kutladılar günlerce.
Neville efendi büyük kaptan, efsane ama rakipte oynuyor diye öz kardeşinin yüzüne bakmayan, tokalaşmayan, 10 senelik takım arkadaşının elini sıkmayan kör fanatik bir adam. Futboldan anladığı da 20 maçta Valencia'dan kovulup TV yorumcusu olmak.
Artık 80lerde değiliz. Takımları sadece kendi şehirlerindeki bir grup holigan desteklemiyor. Manchester'ın nüfusu 600 bin. Man Utd'ın sosyal medya taraftar sayısı 140 Milyon. Eski kafalı 1-2 milyon holiganın aklına uyup dünya genelindeki 100 milyon taraftardan gelecek gelirden olmak istemez kimse.
-
YA NE KAVGA EDIYORSUNUZ AGALAR. SALIN GITSIN. DUNYA DA BASKA KAVGA EDECEK KONU YOK MU? YADA BASKA BIR ISINIZ YOK MU ?
UEFAYMIS
FIFAYMIS
ALAYI SALATALIK BUNLARIN.
SAVUNDUGUNUZ UEFA YILLARCA BU ULKE TAKIMLARINA NELER CEKTIRDI.
BETER OLSUN UEFA.
-
Manchester united kaç zamandır bir şey başaramadığı halde abd sermayesi ile bir sürü transfer yaptı o zaman da pankart açıldı mı fakir yarattı zengin çaldı diye merak ediyorum.
-
City ve Chelseanin Süperligden ayrilacaği konuşuluyor. Zaten şimdiden katildiklarina pişmanlarmiş. Boris Johnson da yeni kanunlarla Süperligi engellemekle tehdit etmiş.
-
2008 Şampiyonlar Ligi'ni ABD sermayesi ile kazandı demiyorum ancak 2005'te Man Utd Glazer tarafından alındığından beri 1 CL, 5 Lig ve muhtelif ufak kupalar kazandı.
Glazer kulübü aldığında;
Şampiyonlar Ligi kazanıldığında;
-
Valla baba Real Madrid'in olduğu bir ortamda yasaklar anca fos gelir fos gider hayırdır be Real Madrid Uefadanda fifadanda daha büyüktür kralın takımına kim karşı çıkabilir boş yapıyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle Chelseanin bu fakirleşmiş, maddi zora düşmüş kulüpler ile anılmaması gerekiyor. İmza vs atıldı deniyor ama çekilmemiz lazım bence. Zaten Bayern ve Psg de katılmamışken 1-2 kulüp vazgeçip çekilse çorap söküğü gibi gelir gerisi. Zaten bu işler La ligayı sömüren 2 kulübün altından çıktı Real madrid ve Barcelona. Barcelona ekonomisini çöp etti kadrosunu da çöp etti zaten tek oyuncu yönetiyor kulübü o da sözleşmesi biter giderse altımıza sıçarız diye korkuyor barça , Real madrid de yeni barcelona olmaya yolunda tam gaz ilerliyorken kendilerini kurtarma peşindeler.
Barcelona bir 10 yer bir 7 yer hem ekonomik olarak batıklar hem başarıdan uzaklaşmaya başladılar keza Real madridin durumu da iç açıcı değil. Perez kendisi '' Barcelonanın ekonomik sıkıntısı var ikna etmem kolay oldu'' diyerek kendisi itiraf ediyor doğru düzgün yönetemediklerini iyi futbol için değil kendi kıçlarını kurtarmak için bu süperligi yaptıklarını.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 20 Nisan 2021; 14:48:11 >
-
UEFA Başkanı Alexander Ceferin: "UEFA organizasyonlarının Galatasaray, Atalanta, Rangers ve Dinamo Zagreb'e ihtiyacı var. Herkesin bir şansa sahip olduğunu bilmesi gerekiyor. Hayalleri canlı tutmamız lazım."
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X