Şimdi Ara

[Ana Konu] Asus ROG GL502VE (1050Ti, 7300HQ, 256 gb) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.330
Cevap
30
Favori
74.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Barloa kullanıcısına yanıt
    Dell genelde şirketler için üretir bilgisayarları. Asus kullanıcıya özel üretir. Performanslı olarak daha uzun süre idare eder muhtemelen asus
  • Merhabalar arkadaşlar, bilgisayarı geçenlerde aldım ve gayet memnunum. Şimdi Speccy programını indirdim bi PC sıcaklığını ölçmek için sizce değerler nromal mi ne diyorsunuz?

    Boşta: CPU 49-55 arası gidip geliyor, ekran kartı ise 47-48 arası oynuyor.
    Metin2 gibi işlemci isteyen bir oyunda ise en fazla CPU 67'lere kadar çıktı ekran kartı da 53 derecelere kadar çıktı.

    Sizce bu değerler normal midir, sizin değerler nasıldır? Birde kurmam gereken driverler nedir Windows 10 zaten kendisi bir çok güncellemeyi kurdu fakat ben manuel olarak Nvidia sitesinden ekran kartı driverini güncel indirdim. Başka da bir driver kurmadım. Bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

    EDIT: Son olarakta arkadaşlar geçen sayfalarda okurken gözüme çarpmıştı Asus'a mı ne kayıt yapılıyormuş ne kayıtı yapacağız nasıl yapacağız yapmam gerekenleri söyleyebilir misiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sayitguler -- 16 Şubat 2018; 0:52:28 >
  • sayitguler kullanıcısına yanıt
    kayıt dedikleri servislik durum oldugu zaman kayıt yapıyorsun kişisel bilgilerinle ordaki bilgilerle evine kargo gönderip cihazı teslim alıyorlar vs. arıza olmadıktan sonra muhim degil.

    Sıçaklıkların gayet normal garantisi bitince kaliteli bir termal macunla . macunu degiştirirsin temizliginide yaparsın yeni gibi olur. Temiz ve dikkatli kullanmaya çalış.
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkürler.

    Aynen temiz kullanmaya özen gösteriyorum temiz tutuyorum laptopu. Hatta öneriniz var mı laptop temizlenmesi nasıl yapılır ilk defa laptop kullanıyorum fırça, bez, sıvı set satılıyo onlardan mı almalıyım?
    Son olarakta manuel olarak hangi driverleri kurmalıyım?
  • sayitguler kullanıcısına yanıt
    aygıtlar bölümünde algılanmamış sürücü mevcut degil ise sorun yok bir şey kurmana gerek yok. Yatak, döşek ,yorgan üzerinde kullanma kafi kullanacaksanda altına bir şey koy tepsi falan filan yapmazsan bunları içine toz çeker.
    Temizligine gelincede nemli bir bezle silmen yeterli.


    Bilgisayarda herşey güncel olsun diyor isen driverbooster programını kur hatta programın keyini bulursan yotube yenı yayınlanan videoların yorumlarına bak key paylasımı olur. notebookta ne var ise günceller.
  • sayitguler kullanıcısına yanıt
    belli ki biraz acemisin virus programı olarakta avira kur.

    https://www.avira.com/
  • cuhuku C kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler, genelde masaüstünde kullanıyorum altında soğutucu var fakat genelde soğutucuyu açmıyorum sadece altında bulunsun diye kullanıyorum.

    Virüs programı olarak şuan Avast yüklü fakat dediğinizi kuracağım.
  • Arkadaşlar ben de ürünü Ebrar bilgisayardan aldım 15 gün daha olmadı lakin bilgisayar da coil whine (f ve g harflerinin olduğu kısım) cızırtı baş gösterdi. Sizce değiştirmeye yollamalı mıyım? Şu anlık sadece boştayken hissediyorum lakin ileride artar mı, duyulur mu?

    İşin kötüsü laptoba OEM Windows 10 Lisans yükledim onu da talep edebilir miyim?
  • September_ kullanıcısına yanıt
    Ses takıntın yoksa bence iadeye gerek yok, böyle çok ses takıntısı olanlar hiç sesli pc kullanmayıp full sıfır gürültüsüz kullanan arkadaşlar genelde dert yanıyor bu sıkıntıyı. Bende de var gibi böyle ip ince bir ses ama kulağımı dayamadan duyamıyorum genelde boştayken duyuyorum zaten oda anca kulağımı dayayınca. Diğer türlü hiç bir şekilde ne oyundayken ne boşta duymuyorum.

    Windowssuz geldiği için talep edemezsin.
  • Cihazı bugün teslim aldım; biraz sesli çalışıyor ( yük altında olmamasına rağmen fan sesi rahatsız edici) ayrıca tuş takımı ve touchpad oldukça kalitesiz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 17 Şubat 2018; 5:53:53 >
  • Ekranı IPS olsa, Klavyesi çok kaliteli ve RGB ışıklandırmalı olsa, Type C girişi olsa, Coil Whine sesi olmasa, Full metal kasa olsa...



    Olsa, olsa, olsa... 3300 TL verdiniz 6000 TL'lik kasa kalitesi ve performans mı istiyorsunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata daha iyisi gelene kadar en iyisi bu. Ama böyle,

    ama şöyle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: September_

    Arkadaşlar ben de ürünü Ebrar bilgisayardan aldım 15 gün daha olmadı lakin bilgisayar da coil whine (f ve g harflerinin olduğu kısım) cızırtı baş gösterdi. Sizce değiştirmeye yollamalı mıyım? Şu anlık sadece boştayken hissediyorum lakin ileride artar mı, duyulur mu?

    İşin kötüsü laptoba OEM Windows 10 Lisans yükledim onu da talep edebilir miyim?

    bende 10. gün çok arttı.
    servise gönderdim. ekran kartı değişti.
    iade istiyorsan yada değişim
    önce garanti belgesini ebrara gönder imza kaşelet
    sonra asus arıza formu oluştur.
    ups evinden alır.
    istanbuldaysan elden hallet
  • Arkadaşlar ben pcyi gg üzerinden Ebrar bilgisayar dan aldım ama garanti sağlayıcısı arena bilgisayar gözüküyor ve kendiliğinden kaşeli geldi sizde de böyle mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sayitguler kullanıcısına yanıt
    Çok sıkıntı değil hocam ama artarsa diye korkuyorum. Siz ne kadardır kullanıcısınız?
  • madrid2017 kullanıcısına yanıt
    Garanti Belgesi imza ve kaşeli zaten hocam. Ebrar bilgisayardan aldım GG üzerinden ancak İndeks bilg. sitem. yazıyor. Şimdi Ebrar bilgisayar ile mi görüşmeliyim değişim için yoksa Asus'a mı göndermeliyim direk?
  • Bende dün the witcher 2 oynadım.ultra ayarlarda 2 saat küsür oynadım.Fps'e bakmadım ama sanırım 60-70 arasıdır gayet akıcıydı.Fan sesi oyunun sesinden falan duyulmuyor,boştaykende neredeyse sessiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: September_

    Garanti Belgesi imza ve kaşeli zaten hocam. Ebrar bilgisayardan aldım GG üzerinden ancak İndeks bilg. sitem. yazıyor. Şimdi Ebrar bilgisayar ile mi görüşmeliyim değişim için yoksa Asus'a mı göndermeliyim direk?

    asusa gönderiyorsunuz. onlar iade değişim onaylarsa ebrara yönlendirir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FearlesEsS

    Arkadaşlar ben pcyi gg üzerinden Ebrar bilgisayar dan aldım ama garanti sağlayıcısı arena bilgisayar gözüküyor ve kendiliğinden kaşeli geldi sizde de böyle mi?

    garanti belgesi kaşesiz ve imzasız kapalı kutu
    garanti sağlayıcı indeks
  • ilk üç günde oyun olarak dota,hon dışında herhangi bir zorlamam olmadı bilgisayarı, günlük genel işler. ne fan sesi ne de coil whine sesi duymadım. ancak kasayı ekstra hdd takmak için açtığımda gördüm; vidaları geri takarken çok zorlamamak ve dikkatli olmak gerekiyor. üstte ki klavyenin bulunduğu kapak plastik, her an alttaki vida üst kasayı delip çıkabilir. sıkarken dikkat etmek gerek.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.