Şimdi Ara

Ana dilim gibi ingilizce konuşma programı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gerçekten tavsiye edeceğiniz bir program var mı ? kendinizinde denemiş olduğu tecrübeyle sabit olan bir program arıyorum işletme - iktisat mezunları konusunu okudum hayattan pes ettim ben de dedim ki bir yerden başlamalı en az 2 dil öğrenecem bu yaz hayatı garantiye almak lazım, geleceğe yatırım yapmak için en iyi fırsat yabancı dil

• anadilin gibi konuşman için hocam bayağı gayret etmen lazım bir yaz ile olacak iş değil gibi .Yazın bulunduğun yerde kaliteli bir kursa git ve yabancı bir ülkede vakit geçir
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoekseLLo

anadilin gibi konuşman için hocam bayağı gayret etmen lazım bir yaz ile olacak iş değil gibi .Yazın bulunduğun yerde kaliteli bir kursa git ve yabancı bir ülkede vakit geçir

Anadil olmasada en azından iyi derecede olması lazım kursa gidemem çalışmam lazım netten öneride bulunursanız sevinirim.
  • ne okuyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ingilizceyi ogrenmek baska anadilin gibi konusmak baska.

Ogrenirsin ogrenmesine ama konusamazsin tavsiyem:

Muhendis olcaksan almanca ogren almanyada okumaya calis burada okuyacaksanda ingilizce ogren (yani yazin bir kursa git)

Yazin kursa giderken bos vakitlerinde yabanci dizi izle ve konusmaya calis egitimin bitince yurtdisina interrail falan gitmeye calis

Yabancilarin oldugu ortamlarda takil

Bunlari neden soyledim cunku hem turkce hemde ingilizce bilen biriyle konusmaya calisirsan ona derdini turkce anlatirsin ama kalkip sadece ingilizce bilen birine derdini anlatmaya calisirsan zorunlu ingilizce konuscan boyle boyle ilerleyecek en sonunda akici konuscan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HolyMeat

Ingilizceyi ogrenmek baska anadilin gibi konusmak baska.

Ogrenirsin ogrenmesine ama konusamazsin tavsiyem:

Muhendis olcaksan almanca ogren almanyada okumaya calis burada okuyacaksanda ingilizce ogren (yani yazin bir kursa git)

Yazin kursa giderken bos vakitlerinde yabanci dizi izle ve konusmaya calis egitimin bitince yurtdisina interrail falan gitmeye calis

Yabancilarin oldugu ortamlarda takil

Bunlari neden soyledim cunku hem turkce hemde ingilizce bilen biriyle konusmaya calisirsan ona derdini turkce anlatirsin ama kalkip sadece ingilizce bilen birine derdini anlatmaya calisirsan zorunlu ingilizce konuscan boyle boyle ilerleyecek en sonunda akici konuscan

İngilizceye aşinayım şu ana kadar 100'e yakın yabancı dizi izlemişimdir, ana dil olmasada en azından iyi derecede olsa çok iyi olur kim istemez ki ... yazın kursa gidemem vaktim olmuyacak net üzerinden yani pc üzerinden çalışmam lazım acelesi yok ama bir hevestir gelir geçer gibi olmasınıda istemiyorum bir an önce başlamak istiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.