Şimdi Ara

Ana dili ingilizce olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda sürekli hayalini kurduğum olgu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cok kotu bisey bence dusunsene herkes anadilini biliyor dunyanin obur ucunda 2 sohbet edemiycen ailenle fln.

Ben mesela hayvan gibi Turkce konusurum disarda kufur ederim vs kimse anlamiyor. TR ye geldigimde rumence basarim kufuru ya da.

Yok aga cok bilinen dillerden anadil olmasini istemezdim.

• inonu88 kullanıcısına yanıt

Sırf ingilizce şarkılar ve filmleri altyazısız tam anlamıyla anlamak için bile istiyorum.Sınırsız bilgi erişimine daha değinmeden.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

Cok kotu bisey bence dusunsene herkes anadilini biliyor dunyanin obur ucunda 2 sohbet edemiycen ailenle fln.

Ben mesela hayvan gibi Turkce konusurum disarda kufur ederim vs kimse anlamiyor. TR ye geldigimde rumence basarim kufuru ya da.

Yok aga cok bilinen dillerden anadil olmasini istemezdim.

ah be inonu kızlarla az romanyada olaylar yaşamadın hep imrendim sana hep hep hep hep hep hep hep hephephephep hephephephep

• quote:

Orijinalden alıntı: whitewedding

Sırf ingilizce şarkılar ve filmleri altyazısız tam anlamıyla anlamak için bile istiyorum.Sınırsız bilgi erişimine daha değinmeden.

Onlar icin anadilinin Ingilizce olmasina gerek yok ki, ogren dili izle dizini.

• Valla bence de. Keşke anadilim İngilizce olsaydı. Bir Türk olarak yıllarımı İngilizce öğrenmek için vereceğime(ki öğrenemeye de bilirsin) Anadil İngilizcenin üstüne bir de Almanca öğrenirdim kariyerim için mükemmel olurdu.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitewedding

Anadilin olmasina gerek yokki benim anadile yakin herseyi altyazisiz vs anliyorum yurtdisinda oldugum ve Rumencem iyi olmadigi icin ingilizce romanlar alip okuyorum mesela. Gelistirebilirsin sen de sorun olmaz. Ingilizce inan bana dunyada ogrenilebilecek en kolay dil.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce vs Almanca
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

ah be inonu kızlarla az romanyada olaylar yaşamadın hep imrendim sana hep hep hep hep hep hep hep hephephephep hephephephep

Alıntıları Göster

Aga sartlarini olustur git yasa sen de benim de ailem gariban simdi ben para yolluyorum elimden geldikce. Hani beni kimse buyur kardes al oturumu takil demedi ugrastik ettik.

• Aynen öyle.Türkçe bilmenin hiçbir avantajı yok ama ingilizce her şey demek.Ayrıca native gibi olman için baya yıllarını vermen lazım.

• quote:

Aga sartlarini olustur git yasa sen de benim de ailem gariban simdi ben para yolluyorum elimden geldikce. Hani beni kimse buyur kardes al oturumu takil demedi ugrastik ettik.

Alıntıları Göster

tamam romanyaya geldim diyelim orası kolay yabancı dil öğrenir yazılım işi bulurum ama kız meselesi ne olacak ben türkiyede hiçbir şey görmedim etmedim gelip kızlarla 2 muhabbet etmeye kalksam beni kültürleriyle ezmezler mi inonu? kıza ben bakir bir erkeğim elime kız eli değmedi günahtır desem benimle alay etmezler mi suratıma tükürmezler mi ezik yetiştik türkiyede aileler hep bizi böyle yetiştirdi inönü hiçbir zaman yırtık bir insan olarak yaşayamadık özgür olamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayatınıYaşayamayanAdam -- 25 Mart 2021; 18:29:30 >

• İngilizce bence kutsal bir dil her yerde geçerli. Oyuna giriyorsun almanı italyanı fransızı arapı çoğu ingilizce konuşuyor. Bugün sadece ingilizce bilmek bir çok milletten insanla muhabbet edebilmenin anahtarı. Kafaya koydum bende öğrenecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7EE534877 -- 25 Mart 2021; 17:30:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HayatınıYaşayamayanAdam

tamam romanyaya geldim diyelim orası kolay yabancı dil öğrenir yazılım işi bulurum ama kız meselesi ne olacak ben türkiyede hiçbir şey görmedim etmedim gelip kızlarla 2 muhabbet etmeye kalksam beni kültürleriyle ezmezler mi inonu? kıza ben bakir bir erkeğim elime kız eli değmedi günahtır desem benimle alay etmezler mi suratıma tükürmezler mi ezik yetiştik türkiyede aileler hep bizi böyle yetiştirdi inönü hiçbir zaman yırtık bir insan olarak yaşayamadık özgür olamadık

Alıntıları Göster

Aga biraz sende cabala ama boyle olmaz. Gelirsen erotik masaja fln gideriz 1 saat o kizlarla hem masaj hem sohbet oluyor zaten zamanla atarsin cekingenligini sonra arkandan ortamin playboyu, womanizer, bir vurusta 7 cocuk vs diye bahsederler.

• quote:

Aga biraz sende cabala ama boyle olmaz. Gelirsen erotik masaja fln gideriz 1 saat o kizlarla hem masaj hem sohbet oluyor zaten zamanla atarsin cekingenligini sonra arkandan ortamin playboyu, womanizer, bir vurusta 7 cocuk vs diye bahsederler.

Alıntıları Göster

harbiden güzel fikirmiş he bak olaya hiç böyle yaklaşmadım ben acemilikten ustalığa git diyorsun yani ben direkt usta olmak istediğim için gözümde büyütüyorum bu kadar bu olayı. Gelirim hocam oraya eğer gelmezsem benim durum vahim

Hocam okuduğum kadarıyla deneyiminiz ve İngilizceniz gayet iyi. Peki neden Romanya da bulunuyorsunu?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hocam geçen aylarda romanya (cluj-napoca) ' da aylık 1200€ maaşa staj bulmuştum. Tam da Türk arıyorlardı ve mülakat iyi geçmişti. Sonrasında staj projesini iptal etmişler. Sence 1200€'ya nasıl bir hayatım olurdu Romanya'da ?

Bu 1200€ vergi öncesi mi sonrası mı bilemiyorum tabi. Vergi öncesi miktar ise ne kadar kalırdı elime ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Management -- 25 Mart 2021; 18:49:37 >
  • It is probably the easiest language ever exist to read and write but speaking it without foreign accent is quite hard, like this goddamn Germanic hybrid language lacks phonetic standard or something. The sentence order of English is pretty strict and fixed while the meaning is usually constructed through phrases or adding more words as the language lacks declensions and agglutinations. Moreover, the so-called "the" article is confusing sometimes for article free native language speakers.

• quote:

Orijinalden alıntı: RamseyBolton

Hocam okuduğum kadarıyla deneyiminiz ve İngilizceniz gayet iyi. Peki neden Romanya da bulunuyorsunu?

Amerikada tanistigim arkadaslarimi ziyerete gelmistim begendim master yaptim sonra kaldim oyle.

@The Management

1200 euro net gelirse super para romanyada benim de net maasim o kadar bonus vs de var ama gayet iyi gecinilr 400-500 euro ya calisan rumenler var.

• Özellikle kişisel gelişim ve eğitim açısından çok büyük avantaj.Çünkü hangi alanda olursan ol ulaşabileceğin en iyi kaynaklar hep ingilizce.

• bu kadar cok istiyorsaniz ögrenin abi toefla falan hazirlanmiyorsanız gayet zevkli bi aktivite.

özer kiraz youtubeden 100 video bitirirseniz zaten dizileri ing altyazili izleyebiliyorsunuz ordan ucar gidersiniz zaten benim oyle oldu

• quote:

Amerikada tanistigim arkadaslarimi ziyerete gelmistim begendim master yaptim sonra kaldim oyle.

@The Management

1200 euro net gelirse super para romanyada benim de net maasim o kadar bonus vs de var ama gayet iyi gecinilr 400-500 euro ya calisan rumenler var.

Alıntıları Göster

hocam bende bulgaristan vatandaşıyım, romanyada 1200 euro çok iyi para gerçekten, ne işle uğraşıyorsunuz orda?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.