Şimdi Ara

AN-KA ONLINE OYUN ınCELEMESI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • resim koy diyoruz kardeşim
  • Orjinalden alıntı: OttoManiax

kardesim iyi guzel soyluyosun da bi resim falan koy nası inanalım ama
    [/quote]resimmineyazıcakresimde

• quote:

Orjinalden alıntı: Must2Me

MERHABA HERKESE ADIM KAAN SOYADIM ARKIN YAŞIM 34 WE AN-KA ONLINE GROUP SIRKETININ ORTAKLARINDAN BIRIYIM ... SILKROAD a KAFAYI SIRKET OLARAK TAKMISTIK 3 HAFTADA DA KENDIMIZE CEVABI BULDK

1, GERCEKTEN HARIKA GORSEL EFEKTLI BIR OYUN 6 YILLIK OYUN INCELEME HAYATIMDA ( LEVEL DERGISINDE EDITORLUK YAPMSTM ) BU KADAR GUZEL BI ONLINE OYUN GORMEDK TEK AMACIN LVL ATLAMAK OLMADIGI TEK OYUN BU BIZ DE SOLE BI SEY YAPTIK 3 HAFTALIK ARASTIRMAMIZ SONUCU
    Silkroad Prp Files dan GOLD TICKET adlı FILE ın BAZI KORNOKTALARI WAR % 100 EXP yi 1000 YAPTK WE LV ATLAMAYI KOLAYLASTIRDIK

tabi tabi öyledir.bende EA sports un %50,5 hisselerine sahibim zaten

göstere göstere yalan söylemek böyle birşey olsa gerek.....

• quote:

Orjinalden alıntı: Trex87

quote:

Orjinalden alıntı: Must2Me

MERHABA HERKESE ADIM KAAN SOYADIM ARKIN YAŞIM 34 WE AN-KA ONLINE GROUP SIRKETININ ORTAKLARINDAN BIRIYIM ... SILKROAD a KAFAYI SIRKET OLARAK TAKMISTIK 3 HAFTADA DA KENDIMIZE CEVABI BULDK

1, GERCEKTEN HARIKA GORSEL EFEKTLI BIR OYUN 6 YILLIK OYUN INCELEME HAYATIMDA ( LEVEL DERGISINDE EDITORLUK YAPMSTM ) BU KADAR GUZEL BI ONLINE OYUN GORMEDK TEK AMACIN LVL ATLAMAK OLMADIGI TEK OYUN BU BIZ DE SOLE BI SEY YAPTIK 3 HAFTALIK ARASTIRMAMIZ SONUCU
    Silkroad Prp Files dan GOLD TICKET adlı FILE ın BAZI KORNOKTALARI WAR % 100 EXP yi 1000 YAPTK WE LV ATLAMAYI KOLAYLASTIRDIK

tabi tabi öyledir.bende EA sports un %50,5 hisselerine sahibim zaten

göstere göstere yalan söylemek böyle birşey olsa gerek.....
    arastırmakserbest

• neyini araştırıyım bariz açık bir şekilde ortada herşey.
  • O zaman bende Bill Gates'im.Microsoft'u ben kurdum.İnanmıyorsan araştır
  • Hadi şirket filan söylediklerine bişey diyemicem ama Level dergisinin editörüyüm diyosun bide Ordaki yorumlarla burdakiler arası dünya fark var
  • LeveL dergisinde?Editör? Biz abimle beraber o dergiyi yaklaşık 5 yıldır alırız araştıracağıma emin olabilirsin

Edit: Dikkatsizlik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulkem -- 16 Aralık 2006; 20:58:09 >
  • bu adam tam bı yalancı anlasıldı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.