Şimdi Ara

Amway NetworK21 Bu iş Hakkında ßilgisi 0lan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
21.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amway işi Hakkında Bilgisi 0lan Varmı Babam Bu işi Yapıyor Vede Şu anda ayda 5 2 yıL sonra ayda 13-15 Vede 5 yıL sonra (2013) 100.000 ytl kazacakmış ayda Nasıl 0luyor Anlatıyor Anlatıyor Anlamıyorum ... Arkadaşlar Asla Burada Hava Atmak Gibi bir Niyetim yok Yanlış Anlaşılmasın!

• Up!
  • Bu tip şirketler "Network Marketing" sistemiyle çalışırlar.. Ve gerçekten bu rakamlar kazanılabilir..
    Benzer bir şirkette 7 yıldır çalışıyorum..

Başarılar dilerim..
  • Olayı bir zincir, babanı da zincirin bir halkası gibi düşün.

O firmanın ürünlerini pazarlıyor, pazarladıkça ve kendi üzerinden zincire halka kattıkça yükseliyor.
    Pazarlama konusunda yetenekliysen, çevren de genişse olabilir tabii.
    Ama o babanın verdiği rakam şu an için hayal. Yani olacağı kesin değildir muhtemelen.
  • benim ailem bu işle uğraştı senden sürekli fedakarlık istiyolar..eğer elinizde bi miktar para varsa söylenilen miktarlara inanılmaz fedakarlık göstermek zorunda kalarak ulaşabilirsin.ama zor işler yani..ne gibi fedakarlıklar diceksin sürekli toplantı sürekli toplantı sinir olcaksınız..işte dicekler sizi arayıp şu puana ulaşmamız lazım biraz yüklenin sizde lazım olmayan bi malı sırf puana ulaşmak için satın alıp daha sonra pazarlamak zorunda kalcaksınız..herneyse başarılar
  • MERHABALAR ARKADASLAR BEN DE DAHA ONCE BU TUR NETWORK MARKETING ILE ILGILENDIM, URUNLER GUZEL ANCAK, ANCAK BIRAZ PAHALI
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbarancan

Amway işi Hakkında Bilgisi 0lan Varmı Babam Bu işi Yapıyor Vede Şu anda ayda 5 2 yıL sonra ayda 13-15 Vede 5 yıL sonra (2013) 100.000 ytl kazacakmış ayda Nasıl 0luyor Anlatıyor Anlatıyor Anlamıyorum ... Arkadaşlar Asla Burada Hava Atmak Gibi bir Niyetim yok Yanlış Anlaşılmasın!

Genç dostum,önce yazmasını öğren istersen.Daha sonra bu tür işlere kafaya yormaya başlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tbot Hakkında yardım...
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • La bi de get amvaymış. isminde hayır yok cismindemi olacak
  • Sakın bulaşmayın arkadaşlar. Yamyam sermayeye ortak olmayın.
  • bu firmanin boyle oldunu bilmiyodum ama cok kaliteli urunleri var.
  • bunlar yamyam arkadaşlar. kurucuları çok zalim bir felsefe üzerine kurmuştur sistemi.
    bu adamlar girdiği yere zarar verir. ürünlerine gelince.. bir katil kaliteli silah kullanmak zorundadır. katilin silahının ne kadar kaliteli olduğu sizi aldatmasın. dikkatinizi katile verin siz.

hayatınız değişir doğrudur. ne olduğunu bile anlayamazsınız. bir bakarsınız her ay büyük paralar emekler harcıyorsunuz. neymiş efendim: BAŞARI GELMİYORSA DEMEK Kİ ÇALIŞMAYI DAHA DA ÇOĞALTMANIZ GEREKİRMİŞ. DAHA ÇOK ÇALIŞINCA BAŞARI MUTLAKA BİR GÜN GELİRMİŞ..
    eğer 1/6 nın içine girerseniz harcadıklarınızı fazlasıyla alırsınız :o oyuna bakar mısınız... bu aşamada insan kendinden başkasını görmüyor. ama 6 kişilik düşünürseniz sonuçta bu altı kişiden 5 i asla başaramayacak yani para harcamaktan öteye gidemeyecek. sistemin mantığı bu ya. bir kişilik düşünmeyin. tüm sisteme yukarıdan bakın. yani tamam sen daha çok çalışacaksın (insanlara daha çok para harcatacaksın) 1/6 sen olacaksın. ama üye yaptığın arkadaşların sistemin kurbanı olacak. burada bir yem daha giriyor işin içine.. Sizin bir grubunuz var. Tüm grubunuz kazanacak güya. Halbuki aynı mantık burada da geçerli. grubunuzun kazanması demek 5 tane grubun kurban durumuna geçmesi demek. yani eğer 5 yeni grup sisteme dahil olmuş ise 1 grubun daha BAŞARMASINA İZİN VERİLİYOR. Kapitalizm bile bu kadar zalim değil. Kapitalizm de dünya insanlarının 1/5i dünyanın cennetini yaşar, yüzde sekseni ise ortalama gelirin altında hayatla mücadele etmeye mahkum edilir. Bu sistem kapitalizmden 1 adım daha acımasız.

Eğer bunların ürünlerini kullanıyorsanız sadece vatandaşınız olarak size yerli mallarını tavsiye edebilirim. Nurtiwayin vitaminlarine dünyanın parasını yatıracağınıza eczaneden vitamin, balık yağı (marincap, vs) vs alıp kullanın. ama şunu da unutmayın ki hiçbir besin takviyesi kullanmamak en iyisidir. vitaminler düzenli kullanıldığında beden buna alışır. mesela bağırsaklarda D vitamini sentezlenememeye başlar. besinlerle aldığınız vitaminler yeterli ayrıştırılamamaya başlar.
    Mesela konsantre gargarayı kullanmaktansa eczaneden diş gargarası alın 7 tl gibi birşey. ankarada üretiliyor. 30 defa kullanırsınız.
    ŞUNA DİKKAT EDİN. BUNLARIN TÜMÜ YARDIMCI ÜRÜNLERDİR. SAĞLIĞINIZ, BEDENİNİZ İÇİN GEREKLİ DEĞİL, ŞART DEĞİLDİR. 1.derecede zaruri olmayan suni ürünlere paranızı yatırmayın. HELE BİR DE LÜTFEN KULLANMAYAN İNSANLARA BUNLARI TAVSİYE ETMEYİN.

Temizlik ürünleri de aynı şekilde. Ben şöyle bakıyorum: Temizlik için kullanacağım bir ürünün, dişe sürüülp fırçalanabilecek kadar zararsız olmasını istemiyorum. Çünkü dişime sürmeyeceğim. Ha zararsız olursa tabiki daha iyi ama bu zaruri bir özellik değil. Böyle özellikler fiyatı artırır. Kalite demek ürünün, istenenleri sağlayabilmesi demektir.

• Bunları söylemek zorundayız. Bu adamların gerçek yüzünü görün ve siz de çevrenize daha iyi şeyleri tavsiye edin arkadaşlar. Hedeflerinde Türkiye, Rusya ve Hindistan var şimdi. Yumuldular tabiri caizse.. Benim ülkemde bir yamyam sektör zaten var. Kredi kartlarıyla cahil milletimizi kendilerine bağladılar. İkinci bir yamyama izin vermeyin, verdirmeyin.
    İster insani açıdan bakın olaya, ister millet açısından, ister sağlık açısından, iktisat açısından.. Her açıdan yanlış bir sistem ve insanları kandırıyorlar.
  • Ne gereksiz insanlarsınız siz ya. Ne bilidiğinizi sanıyorsunuz anlamıyorum. Bilip bilmeden neyi yargılıyorsunuz. Hatta o çok bilmiş bir genç var aklı sıra sistemi anlatmış. Ben 1/6 dayım ve her ay 4000 Tl kazanıyorum ve benim alt grubumda bu parayı kazanıyor siz neyin peşindesiniz. Millet giriyor işe iki ay kalıyor sonra ben yapamadım diyip kaçıyor. Yazık sizlere ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcvctm76

bunlar yamyam arkadaşlar. kurucuları çok zalim bir felsefe üzerine kurmuştur sistemi.
    bu adamlar girdiği yere zarar verir. ürünlerine gelince.. bir katil kaliteli silah kullanmak zorundadır. katilin silahının ne kadar kaliteli olduğu sizi aldatmasın. dikkatinizi katile verin siz.

hayatınız değişir doğrudur. ne olduğunu bile anlayamazsınız. bir bakarsınız her ay büyük paralar emekler harcıyorsunuz. neymiş efendim: BAŞARI GELMİYORSA DEMEK Kİ ÇALIŞMAYI DAHA DA ÇOĞALTMANIZ GEREKİRMİŞ. DAHA ÇOK ÇALIŞINCA BAŞARI MUTLAKA BİR GÜN GELİRMİŞ..
    eğer 1/6 nın içine girerseniz harcadıklarınızı fazlasıyla alırsınız :o oyuna bakar mısınız... bu aşamada insan kendinden başkasını görmüyor. ama 6 kişilik düşünürseniz sonuçta bu altı kişiden 5 i asla başaramayacak yani para harcamaktan öteye gidemeyecek. sistemin mantığı bu ya. bir kişilik düşünmeyin. tüm sisteme yukarıdan bakın. yani tamam sen daha çok çalışacaksın (insanlara daha çok para harcatacaksın) 1/6 sen olacaksın. ama üye yaptığın arkadaşların sistemin kurbanı olacak. burada bir yem daha giriyor işin içine.. Sizin bir grubunuz var. Tüm grubunuz kazanacak güya. Halbuki aynı mantık burada da geçerli. grubunuzun kazanması demek 5 tane grubun kurban durumuna geçmesi demek. yani eğer 5 yeni grup sisteme dahil olmuş ise 1 grubun daha BAŞARMASINA İZİN VERİLİYOR. Kapitalizm bile bu kadar zalim değil. Kapitalizm de dünya insanlarının 1/5i dünyanın cennetini yaşar, yüzde sekseni ise ortalama gelirin altında hayatla mücadele etmeye mahkum edilir. Bu sistem kapitalizmden 1 adım daha acımasız.

Eğer bunların ürünlerini kullanıyorsanız sadece vatandaşınız olarak size yerli mallarını tavsiye edebilirim. Nurtiwayin vitaminlarine dünyanın parasını yatıracağınıza eczaneden vitamin, balık yağı (marincap, vs) vs alıp kullanın. ama şunu da unutmayın ki hiçbir besin takviyesi kullanmamak en iyisidir. vitaminler düzenli kullanıldığında beden buna alışır. mesela bağırsaklarda D vitamini sentezlenememeye başlar. besinlerle aldığınız vitaminler yeterli ayrıştırılamamaya başlar.
    Mesela konsantre gargarayı kullanmaktansa eczaneden diş gargarası alın 7 tl gibi birşey. ankarada üretiliyor. 30 defa kullanırsınız.
    ŞUNA DİKKAT EDİN. BUNLARIN TÜMÜ YARDIMCI ÜRÜNLERDİR. SAĞLIĞINIZ, BEDENİNİZ İÇİN GEREKLİ DEĞİL, ŞART DEĞİLDİR. 1.derecede zaruri olmayan suni ürünlere paranızı yatırmayın. HELE BİR DE LÜTFEN KULLANMAYAN İNSANLARA BUNLARI TAVSİYE ETMEYİN.

Temizlik ürünleri de aynı şekilde. Ben şöyle bakıyorum: Temizlik için kullanacağım bir ürünün, dişe sürüülp fırçalanabilecek kadar zararsız olmasını istemiyorum. Çünkü dişime sürmeyeceğim. Ha zararsız olursa tabiki daha iyi ama bu zaruri bir özellik değil. Böyle özellikler fiyatı artırır. Kalite demek ürünün, istenenleri sağlayabilmesi demektir.

sen yukarıda hangi sistemi anlatmışsın bilmiyorum ama, Amway'da 1/6 diye birşey yok kardeş.Amway'a giren herkes belirli bi emek sarfettiği sürece kazanabilir,senin bahsettiğin çan eğrisi gibi bir sistem öyle birşey yok burda.Ayrıca insanlara para harcatmak demişsin,şuan sana tebessüm ediyorum çünkü bilmeden nasılda yargılayıp yerin dibine sokabiliyorsun insanları yada firmaları.Amway'in ürünlerini gördün mü yada kullandın mı? eğer ille de insanları Amway konusunda bilgilendirmek istiyorsan,sana erdemli bir davranış önereceğim,bu işle uğraşan yada ürünlerini kullanan birine gidersin toplantıların nerede yapıldığını sorarsın ve katılmayı talep edersin,sonra orada gidip uzmanından dinlersin bu markayı,ürünleri ve işi daha sonra kafana yatmayan birşey varsa orada dile getirirsin sonra gelip burada da yazarsın,bence bu daha erdemli ve doğru bir davranış olurdu benim nacizane görüşüm bu,he bu arada ben Amway yapmıyorum toplantısına katıldım bir kez oradan biliyorum şuan sadece ürünlerini kullanıyorum ve gerçekten inanılmaz bir kalite farkı var market ürünleriyle karşılaştırıldığında.İşi yapmamamın sebebi ise sabahtan akşama kadar çalışıyor olmam,işi bırakacaktım ancak riski göze alamadım ya yapamazsam diye,ama hala düşünüyorum.böyle işte umarım yardımcı olabilmişimdir,saygılar.

• quote:

bunlar yamyam arkadaşlar. kurucuları çok zalim bir felsefe üzerine kurmuştur sistemi.

Dostum çevremizde malesef bu işe girip yapamayanların eleştilerinin bir benzerini yazmışsın. Kendine göre haklı olabilirsin saygım var ama,,
    Sana amway iş planı anlatıldı mı? Veya ürünlerinden herhangi birini deneme imkanın oldu mu?
    Bir double-x kullandıktan sonra kendini daha zinde hissettin mi? Ya da eklem sıvısı azaldığı için yürümekte zorluk çeken bir kişinin NUTRIWAY Glucosamine with Boswellia kullandıktan sonra kendi başına yürümesine ve hatta koşmasına şahit oldun mu?
    Peki hamile bir bayanın NUTRIWAY Omega 3 Complex ve NUTRIWAY - B Complex kullandıktan sonra çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdiğine şahit oldun mu?
    Düzenli olarak NUTRIWAY™ Chewable Multivitamin ile NUTRIWAY™ Chewable C 100 tablet verilen bir çocuğun sınıf dolusu hastalıktan kırılan arkadaşlarının yanında burnunun bile akmadığını gördün mü hiç?

Bunları kendin görmediysen ürünler hakkında çok fazla yorum yapma istersen.

Ayrıca içinde kurşun civa gibi ağır metaller bulundurmayan ARTISTRY ürünlerinin kullandın mı veya çevrende kullanan var mı? Hiç faydasını gözünle gördün mü?

Hepsini geçtim sirkesi ile yapılmış salatanın tadına baktın mı? Veya makarnasını yeme şansın oldu mu? İnan en marka dediğin markayı bile yemezsin sonra kayış gibi gelir.

Bu ürünleri %30 indirim ile alan kişilerin bütçesine ne kadar katkı sağladığını hesapladın mı? 1 lt DISH DROPS™ Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı adındaki kimyasal olmayan bir ürünü 1 seneye yakın kullanan arkadaşın var mı? bilinen başka marka 1lt ürünü bu süre içinde 4 defa alman gerektiğini ve toplamda cebinden amway den 2 kat fazla para çıkacağını hesapladın mı?

Ürün kullanıp memnun olan ve çevresine önerim onlarında kullanımı sağlayan, grubunu kuran ve ciro çevirdiken sonra şirketin ciro oranına göre seni ödüllendirdiğini ve öndüllendirdiği pirimi günü gününe aksatmadan hesabına yatırdığını biliyor musun? Ben biliyorum.

Normal bir iş yaşantısında elde edemeyeceğin gelirleri, normal zamanda bilinen marketlerde satılan ürünleri almak yerine pazarını değiştirip amway den alınca ve diğer tüketici tanıdıklarını da bu pazara yönlendiğinde o gelirleri alabiliyorsun. Çevremde bir çok kişi amway den elde ettiği gelirleri mesaili çalıştığı işlerinden aldığı maaşları katladığı için bıraktığı söylemek isterim.

Bence doğru bilgi doğru yerde araştırıp ona görüm yazmanız gerekir.

Amway ürünleri ile çok farklı oluşumlar mevcut. Ama en doğru network kurma işini Network 21 prensipleri ile sağlayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sderelioglu

quote:

Dostum çevremizde malesef bu işe girip yapamayanların eleştilerinin bir benzerini yazmışsın. Kendine göre haklı olabilirsin saygım var ama,,
    Sana amway iş planı anlatıldı mı? Veya ürünlerinden herhangi birini deneme imkanın oldu mu?
    Bir double-x kullandıktan sonra kendini daha zinde hissettin mi? Ya da eklem sıvısı azaldığı için yürümekte zorluk çeken bir kişinin NUTRIWAY Glucosamine with Boswellia kullandıktan sonra kendi başına yürümesine ve hatta koşmasına şahit oldun mu?
    Peki hamile bir bayanın NUTRIWAY Omega 3 Complex ve NUTRIWAY - B Complex kullandıktan sonra çok sağlıklı bir bebek dünyaya getirdiğine şahit oldun mu?
    Düzenli olarak NUTRIWAY™ Chewable Multivitamin ile NUTRIWAY™ Chewable C 100 tablet verilen bir çocuğun sınıf dolusu hastalıktan kırılan arkadaşlarının yanında burnunun bile akmadığını gördün mü hiç?

Ayrıca içinde kurşun civa gibi ağır metaller bulundurmayan ARTISTRY ürünlerinin kullandın mı veya çevrende kullanan var mı? Hiç faydasını gözünle gördün mü?

Hepsini geçtim sirkesi ile yapılmış salatanın tadına baktın mı? Veya makarnasını yeme şansın oldu mu? İnan en marka dediğin markayı bile yemezsin sonra kayış gibi gelir.

Bu ürünleri %30 indirim ile alan kişilerin bütçesine ne kadar katkı sağladığını hesapladın mı? 1 lt DISH DROPS™ Konsantre Sıvı Bulaşık Deterjanı adındaki kimyasal olmayan bir ürünü 1 seneye yakın kullanan arkadaşın var mı? bilinen başka marka 1lt ürünü bu süre içinde 4 defa alman gerektiğini ve toplamda cebinden amway den 2 kat fazla para çıkacağını hesapladın mı?

Ürün kullanıp memnun olan ve çevresine önerim onlarında kullanımı sağlayan, grubunu kuran ve ciro çevirdiken sonra şirketin ciro oranına göre seni ödüllendirdiğini ve öndüllendirdiği pirimi günü gününe aksatmadan hesabına yatırdığını biliyor musun? Ben biliyorum.

Normal bir iş yaşantısında elde edemeyeceğin gelirleri, normal zamanda bilinen marketlerde satılan ürünleri almak yerine pazarını değiştirip amway den alınca ve diğer tüketici tanıdıklarını da bu pazara yönlendiğinde o gelirleri alabiliyorsun. Çevremde bir çok kişi amway den elde ettiği gelirleri mesaili çalıştığı işlerinden aldığı maaşları katladığı için bıraktığı söylemek isterim.

Amway ürünleri ile çok farklı oluşumlar mevcut. Ama en doğru network kurma işini Network 21 prensipleri ile sağlayabilirsiniz.

Alıntıları Göster

Siz olaya tamamen farklı yerden bakmayı tercih ediyorsunuz. Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş hesabı görüyorsunuz. Allah sizi inandırsın, o işe hiç girmedim. Ben öyle hasta bir ruh değilim. Burada yazdıklarımı ne için yazdığımı sizler anlamıyorsanız bu forumu okuyanlar anlamıyorsa artık söylenecek birşey kalmıyor demektir.

Bir doktor en basit bir hastalığı iyileştireceğinin garantisini veremez. İlacını verir, bekler. Neyi bekler biliyor musunuz? Cenab-ı Allah'ın şifa vermesini bekler. Bu tabiki ürünlerinizin anlattığınız gibi olmadığı anlamına gelmiyor. Ölüyü bile diriltebilir ürünleriniz. Ciddiyim bu mümkün. Ama sizin şirketiniz o ürünü satacak olursa karşılığında 3 can ister. Bunu bilin, şirketinizi tanıyın. Herkes de tanısın.

Siz bana hala ürünlerin özelliklerini anlatın.

• Son zamanlarda komşuların fazlasıyla ilgilendiği bir sistem. Israrla yapmayın dediğim halde üstüne düşmeye çalışıyorlar. 45 tl bir kayıt ücreti alıyorlarmış.

Deneyimli arkadaşlardan görüşleri rica ediyorum. Okutacağım o arkadaşlara.

Ayrıca deneyimli olanlar yazdım; yeni üyelik açıp buraya hiç kasmayın; yemeyiz
  • dün bende benzer bir toplantıya katıldım.sistemde aklıma yatmayan noktalarda var.araştırma aşamasındayım.düzgün çalışan bir sistemse neden bütçemize biraz daha para ilave edilmesi kötü olsunki?+ sı - si iyice bir araştırmak lazım.sadece forum ve internet ortamında değil bu işle uğraşan kişilerle yüzyüze görüşerek bilgi almakta geekiyor.
  • http://www.amquix.info/pdfs/turkey_eric_interview.pdf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bendehttp://www.kaydol.com.tr/amway kayıt olduktan sonra biraz inceledim ve evet bu işler çok can sıkıcı. Resmen yabancı sermaye güçlensin diye bir uğraş. İnanmıyorum ben.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.