Şimdi Ara

Amumu turnuvalarda neden oynanmıyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu şampiyonun gragas'dan ne eksiği var ? Ormanı rahat dönüyor,kolay gank atıyor,cc dolu,rylai alınca w çok işe yarıyor ama oynamıyor kimse.Kitle kontrol metasında bile alınmadı,neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 12 Ağustos 2015; 13:14:15 >

• Fiddle daha iyi çünkü. Eksileyen veletler olcak da dünya kupası finalinde oynandı fiddle. @Auspexa abimize soralım bi de

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scippo S kullanıcısına yanıt
    Seni kim takar
  • Katılıyorum.Tank desen tank alan etkili cc rahat orman dönme hasarı iyi wombo comboya müsait az da olsa kaçış mekanizması olan (ormandaki canavara q ) bir champ neden alınmaz anlamıyorum.Full tank kassan bile iş görüyor rylai yi yok sayarsak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence amumuda viktor gibi olacak,op oldugunu kimse farketmeyecek ama biri farkettiginde herkes amumu op diye etrafta koşuşturcak.Solo q'da oynanmaz bence ama takım oyunu olan bir yerde çok iş yapar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PagRyze -- 12 Ağustos 2015; 13:44:51 >
  • Gragas ile amumunun alakası yok. Gragas oyundaki en iyi skillsete sahip herolardan.Bir herodan isteyebileceğin herşeye sahip.Amumu s3 civarlarında oynanıyordu ama o zamanlar combo yapmak için alınıyodu.Artık takımlar görüşün önemini çözdü ve dağınık fight yapmayı öğrendiler combo yapmak o kadarda kolay değil. Ben sadece rumble-amumu sinerjisini beğeniyorum ama o zamanda takım mobilty yoksunu oluyor.Ap amumu op bu arada tek başına oyun taşıyabiliyor feedleniyorse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PagRiven

Bence amumuda viktor gibi olacak,op oldugunu kimse farketmeyecek ama biri farkettiginde herkes amumu op diye etrafta koşuşturcak.Solo q'da oynanmaz bence ama takım oyunu olan bir yerde çok iş yapar.

Soloqda da iş görüyor bence.Rahat jungle dönmesi ve earlyde iyi gank atabilmesi güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    top yasuoya karşı oynamak
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • an4cond4 kullanıcısına yanıt
    Skillset olarak degil cc ve tanklık açısından neyi eksik ? Gragasda adamı takımının arasına atıyorsan amumuda glory basıp giriyorsun ortaya ult'nin 4-5 kişiyi vurmasına gerek yok,adc o cc'yi yese yeter zaten.
  • Solo q'da gelen salaklar sen ult attıgında saga sola kaçışıyor,denedim.
  • quote:

Solo q'da gelen salaklar sen ult attıgında saga sola kaçışıyor,denedim.

Tr serverıysa normal

• Euw Burdada yeteneksiz oyuncular var malesef,bi'de seri maçınsa riot seçip yolluyor adamları
  • haydi ateizler bunu da açıklasın...
    şaka bir yana neden picklenmiyor diye bende ara ara düşünüyorum, anlamıyorum.
  • quote:

Skillset olarak degil cc ve tanklık açısından neyi eksik ? Gragasda adamı takımının arasına atıyorsan amumuda glory basıp giriyorsun ortaya ult'nin 4-5 kişiyi vurmasına gerek yok,adc o cc'yi yese yeter zaten.

Gragas ile amumuyu kıyaslama farklı herolar. En önemli farklı gragas mobilty sahibi ve ultisini hem engage hemde disengage için kullanabiliyosun.Kendiliğinden tanky bir hero.Jungle dönüş hızı iyi ve pasifi sayesinde canı çok azalmıyo. Amumunun tek artısı çok daha geniş bir alana cc atabiliyor o kadar. Birde ben amumuya kötü demedim özellikle offtank kasınca cidden çok vuruyor, ap kasınca 2 carryi yan yana yakalarsa tek başına kesebiliyo.
    Sorun şu pro seviyede amumuyu tam verimli kullanamazsın.Jungle dönüş hızı o kadarda iyi değil, düşük canla dönüyor bide.Earlyde zayıf bu nedenle. Mobilty yok bir q skilli var onuda tutturması zor oldukça ince.Ultisinide 5kişiye atmak zor, insanlar s3deki gibi değil artık. 5 maç amumu oynarsın 1 maçta verimli oynarsın anca riskli bir yönü var.

• quote:

Amumu kolayca counter jungle yiyen bir şampiyon. Oyundan kolay düşürürsün ve sanırım mana hungry. Şuan god jungleların yanına yaklaşabileceğini düşünmüyorum.
    Belki de Koreliler oynamalı değil mi

• İronik Adam kullanıcısına yanıt
    Trundle gibi support olarakta girebilir metaya,koreliler umarım amumuyu oynar,ağlama amumu bir gün senide oynayacaklar,bir gün sende op olacaksın
  • amumu ile 12 ranked maçım var hepsi win
  • mana hunger ct jungle yemesi çok kolay

• Benk hiç seçmiceksin sanmıştım

• quote:

Trundle gibi support olarakta girebilir metaya,koreliler umarım amumuyu oynar,ağlama amumu bir gün senide oynayacaklar,bir gün sende op olacaksın

Ama şu haliyle girmez de biraz buff yerse değerlendirilebilir. Ya da nerfler ve bufflar sayesinde herhangi bir şeye karşı falan alınabilir bakalım.

• Oynandığı zamanlar genelde blue yu çalıyolar sonra çöp oluyo zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peqer qq -- 12 Ağustos 2015; 14:23:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.