Daha önceden bi yerden yarım yamalak izlemişdim ama dikkat etmemişdim pek filme .Bugün ilk kez dvd sini aldım ve izledim.. Yahu o nasıl bi filmdir ya.. Hala etkisindeyim vallahi.. Ölmeden önce izlenmesi gereken filmler listesinde olmalı arkadaşlar.Başkada birşey demiyorum
Ben bu filmi izlemedim ondan soruyorum peki filmi bu kadar ilgi çekici kılan nedir?
Olası hayatı işleyişi, 3 farklı mevkilerdeki insanı bir potada ustaca buluşturması ,duygusallığı ,öğreticiliği,insanın özünde hem nasıl vahşileşebildiğini hemde nasıl evcilleşebildiğini göstermesi ve belkide en önemlisi köpeklerin insanlar hayatında ne kadar önemli bir yere sahip olduklarını göstermesi
underground filmleri ve yabancı yani (amerika dışı) filmleri seversen seyret ben çok beğendim
bunu beğndiysen 21 grams ve Babel ' i de izle
quote:
Orjinalden alıntı: psikopak
Ben ikisini de beğenmedim bunu beğenir miyim acaba :)
Babel bunun yanında çok basit kalıyor açıkcası ama 21 grams ı denerim
üçleme sayılır bunlar, izle bence de
21 gram'ın ne olduğunu araştır eğerbilmiyorsan, daha da ilgini çekecektir.
Çok güzel filmdi gerçekten. Bir olay üçünün de hayatını nasıl da etkiliyor ve yaşamları bir noktada nasıl da kesişiyor görüyoruz.Ayrıca aldığımız mesaj da şu :" Ne oldum değil ne olucam demeli"
müthiş bir film..birbirni tanımayan kişilerin hayatlarının nasıl kesişeceği... amerikan sinemasından sıkılanlar için birebir
bende ikisini de izledim cok süper bayıldım diyemedim ama güzeldi ancak bu filmin dvd si arkadasta gelsin mutlaka izleyeceğim
quote:
Orjinalden alıntı: Mens Rea
quote:
Orjinalden alıntı: psikopak
Ben ikisini de beğenmedim bunu beğenir miyim acaba :)
amores perros'u yapanların yeni filmini izledim. lock, stock & two smoking barrels tadında bir filmdi, tavsiye ederim. yalnız ismini hatırlayamadım.
cok guzel bir filmdir seyretmeyenler seyretsin paramparca asklar ve kopekler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme