Şimdi Ara

Amnesiada takıldım yardım !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir bölüm var video linki şuhttp://www.youtube.com/embed/TMv0o8Rlkzo?autoplay=1&
    Benim yapamdığım şey şu 2.20 de videoda adam bi vanayı koparıyo o vanayı nasıl koparacağımı bir türlü bulamadım nasıl koparlıdıpını sölerseniz sevinirim iyi forumlar.

• up UP YARDIM LAZIM
  • UP ACİLLLL
  • o vananın kırılması için odadaki mekanik sıstemleri hazırlaman lazım. yani o odada 2 tane kollu makına var. o kollu makınaların calısıyo hale gelmesı lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: _@kin_

o vananın kırılması için odadaki mekanik sıstemleri hazırlaman lazım. yani o odada 2 tane kollu makına var. o kollu makınaların calısıyo hale gelmesı lazım

Çokkk saol senin sayende bölmü geçtim :)
  • rica ederim ne demek :)

Edit: 3 gecedir ben de oynuyorum zaten o bolumde baya ugrastım ben de taze taze aktardım hemen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _@kin_ -- 25 Haziran 2012; 22:59:24 >
  • nasıl oynuyorsunuz hayret ediyorum arkadaşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Oyun yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chi123

nasıl oynuyorsunuz hayret ediyorum arkadaşlar.

Ne yönden ?
    Gündüzleri problem olmuyorda geceleri mıçırtıyor insanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

quote:

Ne yönden ?

insanda adrenalin bırakmaz bu oyun.salgılaya salgılaya artık..ne bileyim ben indirdim 15 dakika oynadım maksimum.korkunca ne zevk alınır ki ha bazıları alır bazıları almaz ama adam gecenin 12sinden sabaha kadar bu oyunu oynuyor.korkunca daha çok bağlanıyor oyuna onu anlamıyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rajaz'

quote:

Ne yönden ?

insanda adrenalin bırakmaz bu oyun.salgılaya salgılaya artık..ne bileyim ben indirdim 15 dakika oynadım maksimum.korkunca ne zevk alınır ki ha bazıları alır bazıları almaz ama adam gecenin 12sinden sabaha kadar bu oyunu oynuyor.korkunca daha çok bağlanıyor oyuna onu anlamıyorum.

Haklısın dostum aslında, insan korktukça dahada oynası geliyor ben hep geceleri oynarım mesela

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.