Şimdi Ara

Amiral gemisi Xiaomi 12T Pro ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çinli teknoloji devi Xiaomi, 12T ailesi üzerinde çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Xiaomi 12T Pro olarak adlandırılan telefon bir IMEI veri tabanında ortaya çıktı. Firmanın en üst seviye telefonunun ise yakında duyurulması bekleniliyor.

    Veri tabanı sızıntısında ortaya çıkan Xiaomi 12T Pro, “22081212UG” model koduna sahip gibi görünüyor. Xiaomi'nin amiral gemisi hakkında çok fazla detay olmasa da önceki sızıntılar bize bir takım bilgiler veriyor.

    Önceki bilgilere göre Xiaomi 12T Pro, Samsung üretimli 200 megapiksel değerinde kamera sensörüyle gelecek. Aynı sensörün Moto X30 Pro'da da kullanılacağı belirtiliyor. Bununla birlikte 12T Pro, 120W hızlı şarjı desteklerken 120Hz OLED ekran ile gelecek. Tüm bu özelliklerin Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinin üzerinde şekillenmesi bekleniliyor.

    Xiaomi 12T Pro çıkış tarihi

    Xiaomi'nin 12T serisi için çok fazla beklemeyeceğiz gibi duruyor. Halihazırda Xiaomi 12T, FCC sertifikasyonunda görünmüş durumdayken kamera tarafında 50MP sensör ve işlemci tarafında Dimensity 8100 yongası bu modelde yer alacak. Öte yandan Xiaomi 12T Pro'nun eylül ayı gibi tanıtılacağı söylenmekte.



    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/07/26/xiaomi-12t-pro-spotted-on-imei-database/







  • Xiaomi alınacak bir telefon değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hissiz B 1 R adaM

    Xiaomi alınacak bir telefon değil.
    Çıkmadan deneyimlemeniz ne hoş ar-ge ekibinde misiniz?
  • Fiyat performans özelliğini yitireli çok oldu xiaomi. O çöp miui arayüzü için haddinden fazla ücret talep ediyor.
  • Xiaomi eskiden kullanıcı dostu cihazlar çıkarırdı.
    Şimdi fiyatlar apple ile yarışıyor.
    Eyy xiaomi, nokia'yı yok eden bu insanlık sana neler yapmaz.
  • Xiaomi para kazanmak için Redmi ve Pocoyu ayırdı.Epılın Samsung'un kazıkladıgi insanoğlunu birazda kendisi kazıklamak istiyor.Kazıklanmak istemiyorsanız adamlar size redmi poco alternatifi sunuyor.
  • Xiaomi ucuz telefon üreteceğim diye ortaya çıktı şuan Samsung'tan bile pahalı telefon üretiyor redmi ve poco telefonları da yüksek fiyattan satıyor Xiaomi alınacak marka değil.
  • bu ay da yeni bir xiaomi12 çıkacağını öğrendik. bir sonraki aya kadar rahatladık. gerçi bu ay sadece 1 model var. hayırdır yavaşlamışlar?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aycibin -- 29 Temmuz 2022; 1:12:7 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.