Şimdi Ara

Amilo pi1505 ram upgrade'inde sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, benzer konular çok eski olduğu için yeniden açıyorum. Bir Amilo pi1505 T5500 duo core kullanıyorum. 1GB RAm var ama 1GB daha ilave etmek istedim. İçindeki ram'in birebir aynısından buldum. KEyboard altındaki slotu açıp ram'i koydum fakat makine açılmadı. RAm'i çıkarınca çalışıyor takınca çalışmıyor. Kendi ram'i ile aldığım yeni ram'i değiştirdim ram arızası olabilirmi diye, arıza yok, ram çalışıyor, sağlam. Ama keyboard altındaki slota Ram taktığımda makine açılmıyor.

    Sorun hakkında bilgisi olan varmıdır?



  • H737 H kullanıcısına yanıt
    Ramde sıkıntı yoksa ram slotu arızalı demektir peki çalışan kendi remini o bozuk slota takıp denediniz mi? yine sıkıntı oluyorsa slot arızalı yapacak tek şey anakrt değişimi ona da değmez.
  • Selamlari cevap için teşekkürler. Ram'de bir sıkıntı yok, anakart tarafındaki slotda yeni aldığım ram'i denedim çalıştı. Yani dediğiniz gibi ramler sağlam olduğuna göre ikinci slot'da bir problem olma ihtimali yüksek-ki aslında sadece bir kez o da grafik kartında bir tamir yapıldı. Bios update yapmakçözüm olur mu bilmiyorum ama deneyeceğim. (belki bios yüzünden slotu görmüyordur)
  • 2007 senesinde aynı makineyi 1000 dolar a almıştım harddiski -ki 80 gb dı- 500 gb yapıp ram i 1 gb artıırdım şimdi külüstür sayılır ama yine de çalışıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.