Şimdi Ara

***amiga nın unutulmaz oyunları*** (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
247
Cevap
1
Favori
26.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem konu açmışsınız bende uzun zamandan beri oynamak istediğim bir kaç oyunu bulabilirmisiniz diye bir sorayım dedim.

Yo Joe!
    Magic Pocket
    Ruff'n Tumble
    Super Frog

Bu platform oyunlarının hastasıydım. Ama Amigam bozulunca... :( Eğer bunları indirebileceğim bir link verir ve emulatörlerin nasıl çalığtığını anlatırsanız minnettar olurum. Çünkü daha önce Amiga emülatörü kullanmadım hiç.
  • yaa arkaaşlar ben tecrübeli bi pc kullanıcısıyımdır ve 7yaşımdan beri bu tür elektronik aletlerle devamlı haşır neşir olmama rağmen bu efsanevi aleti yani amigayı bir türlü alamamıştım yaa hep bi problem çıkardı alırdık bilmem neresi bozuk çıkardı deiştirirdik adamın elinde başka cihaz yoktu falan vs vs..
    yani daha bir sürü problem yaşadım ama bir türlü adam gibi çalışan bi amigam olmadı ilk başlarda çok üzülmüştüm ama sonra bilgisayarımı yenilediim zman gördümki amiga emulatörleri falan var ortalıkta ve bende bu fırsatı kaçırırmıyım hemen saldırmıştım yenii ewt bu alet gerçekten bi efsane yani okadar süpper oyunları vardırki off off oynayan arkdaşlar bilir zaten bende en çok şu oyunları severdim

1.shadow fighter (acaip bi beat em up)
    2.super frog
    3.mortal kombat
    4.sensinble soccer.....

daha aklıma gelmio ama çook oyun var yani sevdiim bu arada topiği açan cranberry_666 arkadaşada teşekkür ediyorum walla anılarım canlandı yaa dur ben biraz şu yukarda saydıım oyunları oyniim...

• Elharess Yo Joe! cok piskopat oyundu ya.hele iki kişi oynayinca cok zevkli oluyordu...

http://www.lemonamiga.com dan oyunlara bakinca isimlerini hatirladim..benim favori oyunlar bunlardi..

lemmings
    cannon fodder
    north&south
    pirates
    superfrog
    Chaos Engine,
    silk worm
    pang
    ayrica şimdi baktim.üstte yazdiğim moonlight değilmiş moonstonemuş

bu arada emulatorle falan oynayan varmi..varsa pmden link yollarsa cok sevinirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 10 Aralık 2005, 12:26:21 >

• sensible soccer da untmayalım arkadaşlar
    monitörüm hala videonun üstünde 37 ekran televizyon görevi yapıyor renkler hala muhteşem

ayrıca amiga en iyi günlerini yaşarken pc ler grafik ses çoook komikti hatta berbattı

ey gidigünler ey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesut.k -- 10 Aralık 2005, 16:31:18 >
  • hele birde hard diskim vardı 2 Gb mıydı neydi Şimdikilerin 5 katı büyüklükteydi
  • pp hammer
    ve kick off 2
  • jım power
    pp hammer
    kick off
  • elharess google dan aratırsan amiga rom seklınde bulabılırsın bu konuyla ılgılı cok sıte var
    evet işte aklıma gelmeyen oyun Chaos Engine ne super bi oyundu ya bide yenı aklıma geldı thunder cat vardı hatta cızgi fılmıde vardı yaaa
  • sensible soccer, super frog, lotus serisi şimdilik aklıma gelenler, say say bitiremeyiz...
  • aynen benımde amıga monitörüm hala durur tv olarak kullanırım goruntu renkler süper
    amiga gerçekten bir efsaneydı
    eminim herkesın sol memesının altındakı cevahırde maneviyatı yüksek bi köşesi vardır ne edebiyat parçaladım beeea
  • Chaos Engine i nereden bulabilirim aradım ama bulamadım yol gosterebilirmisiniz
  • Amiga gibisi varmıydı beeeeeeeeeeeeee hakkaten ne günlerdi ben küçükken sabaha kadar oynayıp az mı dayak yedim amiga oynayamayıp yada oynamak nasip olmayan arkadaşlar bence hiç tartışmaya girmesin şimdiki devirde oyun yapmak basit sadece fikir üretiyolar eskiden öylemiydi ......
  • hakkaten oyle ultraslan oyunların ruhu vardı eskıden gece uyuyamazdım oyunun goruntulerı gelırdı gozumun onune ahh olan ahh
    amıga yenı konsol cıkaracak mı kı ya bılgısı olan varmı
  • amiga'nın en revaçta olduğu dönemlerde 4546(yanlışım olabilir. 4 bin küsürlü bir şeydi) rengi bir araya getirirken. PC daha 8 rengi bir araya getirmeye çalışıyordu o dönemler. Amiga için çıktı çıkacak dediler fakat yalan oldu. yasal hakları en son bi yazılım firmasındaydı... sonrasını bilmiyorum.
  • ben bundan iki sene kadar önce yabancı bı sıtede gordum amiga 500 tipinde yanı klavyelı cd rom u vardı
    cok sevınmıstım cıkacak dıye ama yalan oldu heralde ulan yenı amıga cıksa da su pc oyun fırmaları bı husrana ugrasa
    hadi be commodore yap güzelliğini beeeeeea
    quote:

Orjinalden alıntı: He Man

amiga'nın en revaçta olduğu dönemlerde 4546(yanlışım olabilir. 4 bin küsürlü bir şeydi) rengi bir araya getirirken. PC daha 8 rengi bir araya getirmeye çalışıyordu o dönemler. Amiga için çıktı çıkacak dediler fakat yalan oldu. yasal hakları en son bi yazılım firmasındaydı... sonrasını bilmiyorum.

• dediğiniz oyunların hepsi süper. benim bunlara ekleyebileceklerim
    -lothar matthaus soccer
    -jaguar xj220
    -disposable heroes
    -f77

ve tabiki Championship Manager 93!!
  • peki bu kadar oynadınızda ne oldu boş işte boş... hayat anlamsız boş bom boş ..

neden yaşıyorsunuz ki.....

• sen bşluğa düşmüssün birader allah yardımcın olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cranberry_666

sen bşluğa düşmüssün birader allah yardımcın olsun

iki ay kendine gelemez bu cevap tan sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan_GS_1905

quote:

Orjinalden alıntı: cranberry_666

sen bşluğa düşmüssün birader allah yardımcın olsun

iki ay kendine gelemez bu cevap tan sonra

o şu an felç zaten

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.