Şimdi Ara

***amiga nın unutulmaz oyunları*** (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
247
Cevap
1
Favori
26.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozgur106

ghostn goblıns, wings of fury .....Test drive aha ahahahahah

Alıntıları Göster
    forumda yalnız kaldık galıba loooo alooooo

forumda yalnız kaldık galıba loooo alooooo

Alıntıları Göster
    amiga 1200 de kullanmıştım hey gıdı hey neydı ya

amiga 1200 de kullanmıştım hey gıdı hey neydı ya

Alıntıları Göster
    lotus 2 ve 3 ( favorim 2 dir)
    super frog
    rick dangerous serisi
    shadow of the beast serisi
    soccer kid
    desert strike
    silk worm
    swiv
    gods
    magic marbles
    pp hammer
    int. karate+
    walker (zamanının en teknolojik oyunlarındandı)
    sleepwalker (bu da süper oyundu, çizgi film havasında grafikleri vardı, hatta çok komik bir cheat vardı halen hatırlarım, dingdongdingalanglinglong yazınca sınırsız hakkımız falan oluyordu)
    mortal kombat 2
    lemmings
    vroom
    dragon ninja
    cabal
    pinball fantasies
    zool
    test drive 2 the duel
    sensible soccer
    toyota celica rally (çok güzel silecek efekti vardı, kar yağınca silecekler camı temizliyordu)
    şimdilik aklıma gelenler bunlar, hepsi süper oyunlardı...

• quote:

Orijinalden alıntı: toggy06

lotus 2 ve 3 ( favorim 2 dir)
    super frog
    rick dangerous serisi
    shadow of the beast serisi
    soccer kid
    desert strike
    silk worm
    swiv
    gods
    magic marbles
    pp hammer
    int. karate+
    walker (zamanının en teknolojik oyunlarındandı)
    sleepwalker (bu da süper oyundu, çizgi film havasında grafikleri vardı, hatta çok komik bir cheat vardı halen hatırlarım, dingdongdingalanglinglong yazınca sınırsız hakkımız falan oluyordu)
    mortal kombat 2
    lemmings
    vroom
    dragon ninja
    cabal
    pinball fantasies
    zool
    test drive 2 the duel
    sensible soccer
    toyota celica rally (çok güzel silecek efekti vardı, kar yağınca silecekler camı temizliyordu)
    şimdilik aklıma gelenler bunlar, hepsi süper oyunlardı...

Alıntıları Göster
    toggy evet bravo ..soccer kid muhtesemdı hıc unutulurmu ....C64 te emily hughes vardı bılırmısınız o da muhtesemdı

• quote:

toggy evet bravo ..soccer kid muhtesemdı hıc unutulurmu ....C64 te emily hughes vardı bılırmısınız o da muhtesemdı

Alıntıları Göster
    bitane oyun vardı mechanic man diyicem ama değil 3 disket ilerlemeli 2 disket calışan 3.sü mission disc olan böğle yandan görüntü hep eksik olan bi iş tamamlanıp kol cekilirdi button gibi bişi sonra görev tamamlanırdı ilk başta iğrenc gelmişti sonradan acayip saran bişi varmı acaba hatırlıyan ismini

Orijinalden alıntı: kaan84

bitane oyun vardı mechanic man diyicem ama değil 3 disket ilerlemeli 2 disket calışan 3.sü mission disc olan böğle yandan görüntü hep eksik olan bi iş tamamlanıp kol cekilirdi button gibi bişi sonra görev tamamlanırdı ilk başta iğrenc gelmişti sonradan acayip saran bişi varmı acaba hatırlıyan ismini

Alıntıları Göster
    şans bu kadar olur 2. sayfada bi arkadaş yazmış evet oyun "Benefactor " du uzun zaman cidden 2 ay falan sürmüştüm bitmemişti ve bitirmeden pc ye gecmiştim şimdi emu ile bakıcam

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgur106

bilmem mi, emily hughes international soccer, gol atmanın kolay yolunu bulmuştuk, karşı kaleye giderken üst çapraza koşup, joystick'i alt çapraza çekip şut çekince genellikle gol oluyordu, aynı oyun amiga da da vardı...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozgur106

bilmem mi, emily hughes international soccer, gol atmanın kolay yolunu bulmuştuk, karşı kaleye giderken üst çapraza koşup, joystick'i alt çapraza çekip şut çekince genellikle gol oluyordu, aynı oyun amiga da da vardı...

Alıntıları Göster
    evet aynı yontemle gol atardık karsılıklı hehe ....

• quote:

Orijinalden alıntı: cranberry_666

quote:

Orjinalden alıntı: ultrAslan_GS_1905

quote:

Orjinalden alıntı: cranberry_666

sen bşluğa düşmüssün birader allah yardımcın olsun

iki ay kendine gelemez bu cevap tan sonra

o şu an felç zaten

Alıntıları Göster
    turrican

lotus

sensible soccer

lothar matthaus

ve tabikide street fighter 2

heyyyy gidi günler heyyy

• quote:

Orijinalden alıntı: ıspanak

turrican

lotus

sensible soccer

lothar matthaus

ve tabikide street fighter 2

heyyyy gidi günler heyyy

Alıntıları Göster
    Sensible World Of Soccer (SWOS) bana kalırsa da efsanesidir Amiga'nın, bende çok uzun zaman bırakamadım PC'de de. Hatta Amiga bitişinden sonra PC de update leri çıkmıştı, ben e-mule'den çekmiştim Hakan Şükürler falan vardı Türkiye milli takımında süperdi ya.

Onun dışında Barbarian vardı şu : bilenler bilir

Audio / Video : OnkyoTX-NR656 | Xgimi H2 Projektör | Heco Victa Prime 702 + 302 + C102 | Zidoo X9S & Apple TV 4K | Samsung 60 KS8000 SUHD TV | Logitech Harmony Elite & Hub | Onkyo Aktif Sub | Vu+ Solo 4K | Asustor AS-6204T (NAS)
    PC : MSI B350 Tomahawk, AMD Ryzen 7 1700X (Xigmatek TYR SD1264B), ViewSonic VA2419-SH 24", Corsair Vengeance DDR4-3000Mhz C15 16GB (2x8GB), Gigabyte GTX 1070 Windforce OC, Coolermaster HAF912 Plus, FSP HD700 Hydro 700W PSU, Logitech MX 1000 Laser | Logitech Formula Force EX Direksiyon
    Muhtelif : Huawei P20 Pro | Ipad Pro 10.5 | Sennheiser Momentum 2 True Wireless | Jabra 65t Elite | Canon 60D with 18-55 & 50mm f1.8 | Braun 790cc | Philips Bodygroom TT2021 | Philips OneBlade | Philips Hue Starter - Lightstrips | Ambilight LED System Behind TV | Resmed Airsense 10 CPAP - Resmed AirFit N30i, Resmed F30i

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Sensible World Of Soccer (SWOS) bana kalırsa da efsanesidir Amiga'nın, bende çok uzun zaman bırakamadım PC'de de. Hatta Amiga bitişinden sonra PC de update leri çıkmıştı, ben e-mule'den çekmiştim Hakan Şükürler falan vardı Türkiye milli takımında süperdi ya.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: eozen81

/>

Ben biliom harkaydı bea

• quote:

quote:

quote:

o şu an felç zaten

Alıntıları Göster
    sensible soccer ı da unutmayalım

• quote:

Orijinalden alıntı: eozen81

Alıntıları Göster
    bu da süper oyundu, adamın kafasını kılıçla kopartınca, kısa boylu, göbekli, yeşil bir yaratık gelip yerdeki kafaya topa vurur gibi vuruyordu, ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti :)

quote:

/>

• quote:

bu da süper oyundu, adamın kafasını kılıçla kopartınca, kısa boylu, göbekli, yeşil bir yaratık gelip yerdeki kafaya topa vurur gibi vuruyordu, ilk gördüğümde çok hoşuma gitmişti :)

quote:

/>

Alıntıları Göster
    Arkadaslar size tesekkur ederim. Sayenizde SuperFgog u yeniden buldum ve oynamaya basladim. Biraz zorlaniyorun vallahi tabii save yok. 2. bolumu gecemedim daha sifre kullanmakta istemiyorum . Bakalim bitirebilecekmiyiz.
    Tekrar tesekkurler

• quote:

quote:

/>

Alıntıları Göster
    Test Drive 2 ve 3 ü unutamıyorum. 3ün güzel yanı silecekleri, ışıkları açardık, tren gelirken yol kapanırdı trenin geçmesini beklerdik.. aahhh ah ne günlerdi.. Bi tane daha oyun vardı bi mağara adamı elinde sopasıyla ilerliyodun o da çok güzeldi ama adını hatırlamıyorum. Lotus'u da unutmamak lazım tabi. Tadı damağımda kaldı hepsinin.

Şimdi emulatörlerle açmak istiyorum ama kontrollerle ilgili bir sorun oluyor oynayamıyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: rsi

Test Drive 2 ve 3 ü unutamıyorum. 3ün güzel yanı silecekleri, ışıkları açardık, tren gelirken yol kapanırdı trenin geçmesini beklerdik.. aahhh ah ne günlerdi.. Bi tane daha oyun vardı bi mağara adamı elinde sopasıyla ilerliyodun o da çok güzeldi ama adını hatırlamıyorum. Lotus'u da unutmamak lazım tabi. Tadı damağımda kaldı hepsinin.

Şimdi emulatörlerle açmak istiyorum ama kontrollerle ilgili bir sorun oluyor oynayamıyorum...

Alıntıları Göster
    ivanhoe muhteşemdi yaw
  • quote:

quote:

quote:

o şu an felç zaten

Alıntıları Göster
    hani bir helikopter bir arazinin üstünde uçuyor karşısına farklı araçlar gelip ateş ediyordu. Silahın giderek güçleniyor. Bölüm sonunda bir büyük düşmanı yeniyorsun.
    Sürekli ileri doğru gidiyordu. hatırlayamadım adını.

Şöyle amiga oyunlarını ekran görüntüsüyle isimlerini veren bir site var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgi sayar -- 12 Mart 2008; 11:27:57 >

• quote:

ghostn goblıns, wings of fury .....Test drive aha ahahahahah

Alıntıları Göster
    Amiga 500 vardı bendede bazı oyunların müzikleri okadar güzeldiki . Lotus 2 intro müziği ve escape from coldzis intro müziklerini hala dinlerim... diskete oyun çektirmeye gitmenin heycanını yaşayanlar bilir 95 senesinde 7,5 milyona 2, el amiga 500 almıştım (2 ay sanayi sitesinde çalışmıştım) + para biriktirip modulatör ve ram almıştım...

Orijinalden alıntı: Bilgi sayar

hani bir helikopter bir arazinin üstünde uçuyor karşısına farklı araçlar gelip ateş ediyordu. Silahın giderek güçleniyor. Bölüm sonunda bir büyük düşmanı yeniyorsun.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bilgi sayar

Silk Worm

film/altyazı | Mal kaybeden, bir şey kaybetmiştir, Onurunu kaybeden birçok şey kaybetmiştir. Fakat cesaretini kaybeden her şeyini kaybetmiştir. Johann Wolfgang von Goethe

• quote:

quote:

quote:

o şu an felç zaten

Alıntıları Göster
    Aah ahh hep Kick Off oynardım.O zamanlar hayatımın tek anlamıydı o oyun.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.