Şimdi Ara

amfisiz elektro nasıl çalabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elektro gitarı yeni aldım, amfi alana kadar bilgisayarda ya da müzik setinde çalmak istiyorum acaba neresine giriş yapacam?ayrıca pc de veya müzik setinde çalarsam gitar için bir sorun yaratır mı?(seslerin ya da gitarın bozulma ihtimali var mı?).pc de çalmak için bir program indirmelimiyim?
    şimdiden teşekkürler

• PC de çalabilirsin.Öncelikle gitarın jak ı bilgisayara girmediği için küçültücü alıcaksın 50ykr bişey.Elektronikçilerde mevcut.Gitarı ses kartının line-in girişinden giriceksin.(mikrofon girişinde dip gürültüsü oluyor ve zaten preampı dandik oluyor.) Sonra distorsion vs gibi efektler için ASIO4ALL sürücülerini indirip kuruyorsun.Sonra "Amplitube Live" adlı programı indir.Ayarlarından ses girişi olarak ASIO yu seçiyorsun.Tamamdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Executioner -- 30 Ekim 2006; 17:57:03 >
  • çok çok teşekkür ederim çok çok saol
    quote:

Orjinalden alıntı: Executioner

PC de çalabilirsin.Öncelikle gitarın jak ı bilgisayara girmediği için küçültücü alıcaksın 50ykr bişey.Elektronikçilerde mevcut.Gitarı ses kartının line-in girişinden giriceksin.(mikrofon girişinde dip gürültüsü oluyor ve zaten preampı dandik oluyor.) Sonra distorsion vs gibi efektler için ASIO4ALL sürücülerini indirip kuruyorsun.Sonra "Amplitube Live" adlı programı indir.Ayarlarından ses girişi olarak ASIO yu seçiyorsun.Tamamdır...

• yani elektro normal anfisiz fln çalınmıomu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: canberknaz

yani elektro normal anfisiz fln çalınmıomu?

ses çıkışı yapaak birşey olmadan çalınırmı diyorsan çalınmaz. yani tabi çalınır da çalmanın anlamı olmaz çalışma yaparsın anca. bilgisayara baglarkende iyi bir ses kartı lazım zaten yoksa performans alamazsınız. bence pedal olması şart bilgisayara baglarken. ben alacak olsam ilk pedal sonra amfi alırdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu akustik gitar nasıl?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.