Şimdi Ara

amfiden veya hoparlörümden ses alamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba herkese , 2. el elektro gitar aldım birkaç ay önce ve 2-3 farklı amfide 2 tane farklı jak kablosunda denedim ama ses alamıyorum elim tellere deyince bi cızırtı başlıyo ama ses alamıyorum nedeni nedir ve düzeltilebilirmi eğer düzeltilirse maliyeti nekadar olur ?

• eğer volume potansınız kapalı ise bir de açarak deneyin umarım sorun bu kadar basittir. eğer öyle değilse sorunu kaç liraya çözeceğiniz içindeki değişen aksamların ne kadara değişeceğine siz karar verirsiniz mesela bir emg set taktırıp kaliteli swich ve potans takımı alsanız 500 lirayı bile geçer masraf ama 50liraya bile çözülebilir büyük ihtimalle
  • Calistopace kullanıcısına yanıt
    amfi ve gitarın ayarlarında bi problem olmaması lazım da 500 lira ile 50 liraya yaptırmanın arasındaki fark nedir 300 liraya aldım zaten tamirine 500 hayatta veremem :D
  • holywrist kullanıcısına yanıt
    ses kalitesi açısından bir fark olur ancak eğer gitara yeni başlıyorsanız belki kulaklarınız o farkı anlamaz bile o yüzden ucuz yollu halledin derim. ha birde jak girişinde de sorun olabilir temassızlık gibi problemler olabilir bazen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörün Birinden Ses Gelmiyor
    13 yıl önce açıldı
    Hoparlörden radyo sesi alıyorum
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.