Şimdi Ara

Amfi tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar amfi alacağım bütçem 250-350 civarında. Gitarım Squier Bullet Strat. Hard rock ve metal müziği seviyorum (gitar daha cok Blues gibi türler için biliyorum fakat idare etmek zorundayım) bu faktörleri göz önünde bulundurarak tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Line6 Spider IV 15 e bakabilirsiniz. Sıfırı 450 tl civarıdır. İkinci elini alın. Metal-hard rock için gayet memnun kalırsınız.
  • 2. El Line6 veya Roland Cube
  • Vox VT20 için ne düşünüyorsunuz? Veya ibanez yada marshall ın amfileri için?

• quote:

Orijinalden alıntı: LeTissier

Vox VT20 için ne düşünüyorsunuz? Veya ibanez yada marshall ın amfileri için?

Ibanez Marshall kesinlikle uzak dur o 10 15 wattlık amfileri hep çöp Vox da acayip modelleme mevcut tercih edilebilir
  • Tyrion Reyiz adlı kullanıcıya katılıyorum. İbanez ve marshallardan uzak dur sert müzik yapacaksan. Vox ta alınabilir. Metal için iyidir. Yada line6 spider alın. Zaten böyle fazla büyük olmayan amfiler arasında çok fark olmaz. Tarz farkı veya bi kaç özellik farkı olur o kadar. Benim önerim ikisi arasında (Vox-line6) hangisini ucuz bulursanız onu alın.(ikinci el olarak)
  • Küçük amfiler arasında en iyisi line6.
    Ama bence hepsi birbirinden farksız.
    Büyük amfi alıp sesi kısık kullanmak en mantıklısı
  • ahmeteralpis A kullanıcısına yanıt
    Büyükten kasıt 20-25 watt mı? Apartmanda yasadıgım için 15 i bile sesi kısıl kullanmak zorundayım.

• hayır. 100w civarı.
    Eğer paran yoksa da 15w dan büyük amfiye para verme.
    30w amfiler falan çöp.
    Hocam büyük amfiyi ünide alırım 2 sene sonra. Hem ilerletmis olurum o zamana. Simdilik 1-2 yıl idare etse beni yeter. Line6 kafama yattı gibi.

• sonra satarım diyorsan ikinci el almalısın kesinlikle. Line6 Roland gibi kaliteli bir markanın küçük amfilerine bak.
    Eyvallah hocam. Yardımınız ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim

Hocam sahibindene baktım 2.eller 340-350 civarı sıfır 400. Cok fark yok aralarında aslında
  • Hangi marka 340-350? Eğer line6 ise çok. Roland ise rolandın sıfırı 600 TL civarında, iyi para.
    Bu arada sıfır almana gerek yok, birkaç seneye büyüteceğim diyorsun zaten.
    Line6 15w 340 a buldum en az (ikinci el) Roland a bakmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cholo -- 8 Ekim 2014; 21:31:22 >
  • Pahalı bence.
    Afyonda yasıyorum burada da müzik dükkanı 2-3 tane var ama ikinci el satan yok hiç. Ne yapsam bilemedim.

• ikinci el dükkanlar zaten pahalı, annenin babanın kredi kartı ile sahibindende Güvenli e-Ticaret ilanlarından alabilirsin, çalışmıyorsa iptal hakkın var ama 340 lira gerçekten pahalı
    Haklısınız. Bu kadar kapsamlı ve güvenilir baska bir site var mı bilmiyorum. Vox a baktım 2 tane ilan var toplam vt20 için. Rolanda da bakarım olmazsa bir ara hangi modeli Roland'ın?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.