Şimdi Ara

amfi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alpine spg 17cs 2 takim component almayı dusunuyorum bunları besleyecek bir amfi tavsiyesi lütfen fiyat 250 300 tl arası birde kapılara yalıtım yapmak gerekir mi sizce ? Simdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytosefa -- 24 Haziran 2015; 12:16:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Araban tofaş degilse kapılara yalıtıma gerek yok bence lüks kacar
    amfi olarak ben midler icin sony 4 kanal amfiyi onerebilirim alpine ile rms degerleri uyusuyor fiyati 250 tl hb de

• aslında media mark da kenwood un amfisi var kac-ps847 250tl fiyatı uygun geldi nasıldır sizce kenwood iyimidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytosefa

aslında media mark da kenwood un amfisi var kac-ps847 250tl fiyatı uygun geldi nasıldır sizce kenwood iyimidir

Ben kenwoodun hoparlor ve sublarini begeniyorum ama amfilerindeki rms degerlerini kagit üzerinde anca verebiyor o yüzden tavsiyem piooner yasa sony olabilir. Ayrıca mg.audionun 80x4 amfileri var bass kontrol kumandalı onada bakabilirsiniz 250 lira biseydi

• pioneer in gm-a6604 amfisi 340 tl sizce nasıl bir amfi şöyle bir sistem kursam nasıl olur sizce
    pioneer gm-a6604
    alpine spg-17cs
    alpine spg-69c2
    ovalleri arabada arkada oval boşlugu var diye düşünüyorum component in kalitesini bozmaz dimi ?
  • Aynı component takımından ve amfiden ben de düşünüyorum. Kenwood amfi ile alır kullanırsanız yorumunuzu da yazın.
    Oval ile kullanılınca sesi bozmaz neden bozsun ki ? Daha da güzel olur dengeli ses olur. Hele ki Alpine gibi bir markanın ovali ile
  • Kenwood kaç ps847 ile pioneer gm a6604 u aynı hoparlörlerden dinleme fırsatı buldum pioneer in amfisi kenwood a göre daha canlı ve yüksek caliyodu pioneer amfi alicam geliba ama hoparlör olarak alpine g serisinin ovali beni pek tatmin etmedi acaba ovalle comp yerine sadece companent focal ps 165 alsam amfi olarak pioneer i alsam besler mi köprülü baglasam

• Kenwood 80db Pioneer 95db canlı çalmasısın nedeni bu olabilir.
    Ama kenwood high end Ürün olarak geçiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 26 Haziran 2015; 15:05:04 >
  • Db den olabilir ama pioneer i begendim pioneer siparişini verdim hoparlorde kararsız kaldım focal alsam amfi kaldırır mi acaba

• Tam besleyemez ama kaldırır çok fark yok arada.
    Hatta 80 - 100 rms'lik Componentleri doğrudan ana üniteyle kullananlar da çok.

• quote:

Orijinalden alıntı: motograter

Tam besleyemez ama kaldırır çok fark yok arada.

hocam yanlış anlama sen bu işten anladığına eminmisin compenantlar amfi olmadan hiç kaliteli ses vermez.

arkaya oval atarsan ses arkadan gelir içeride sterio bi denge sağlayamazsın ben kendi aracımda pandizotumda 4 tane oval piooner var ses öyle bi arkadan geliyorki öne hertz mid takımı bile koysan telafi etmiyor tss20 denedim yine zorla denge sağladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suha52

quote:

hocam yanlış anlama sen bu işten anladığına eminmisin compenantlar amfi olmadan hiç kaliteli ses vermez.

arkaya oval atarsan ses arkadan gelir içeride sterio bi denge sağlayamazsın ben kendi aracımda pandizotumda 4 tane oval piooner var ses öyle bi arkadan geliyorki öne hertz mid takımı bile koysan telafi etmiyor tss20 denedim yine zorla denge sağladım.

Tabii ki de çok kaliteli ses alınamaz. Ben diyorum ki amfisiz hoparlör gibi kujllananlar da var. Hani amfi olsun da iyi kötü... Benim fikrim bu.
    Ha olursa da imkan varsa iyi kapasitede çalıştırcak bir şey olsun hakkını versin.
    Sizin 4 tane oval abartılı olmuş. Hertz ile denediniz mi gerçekten ? Bir takım oval ve bir takım 16cm'lik component ile durumu merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi motograter -- 2 Temmuz 2015; 23:55:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suha52

quote:

Tabii ki de çok kaliteli ses alınamaz. Ben diyorum ki amfisiz hoparlör gibi kujllananlar da var. Hani amfi olsun da iyi kötü... Benim fikrim bu.
    Ha olursa da imkan varsa iyi kapasitede çalıştırcak bir şey olsun hakkını versin.
    Sizin 4 tane oval abartılı olmuş. Hertz ile denediniz mi gerçekten ? Bir takım oval ve bir takım 16cm'lik component ile durumu merak ediyorum.

Benim ön kapılar 13 cm o yuzden 16 ile deneyemedim eminim 13cm ile 16 cm arasında büyük bir fark vardır. Amfiyi aldığın hoparlorlere göre secmelisin rms degerleri birbirine yakın veya amfininki yüksek olması gerekiyor.

Piooner tss20 ler efsane bir tizdir ön kapilara compenant ve tss20 tiz ile bu sorun çözülüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.