Şimdi Ara

Amfi mi? Ses Kartı+Taşınabilir bir hoparlör mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Yeni elektro gitara başladım fakat henüz amfi almadım ses kartım olduğundan(creative sound blaster pro 1095) onu hemen almak istemedim. Sonra biraz amplitube 4 programını kullanınca presetlerle vs. çok fazla seçenek veyahut dilediğimiz kişinin grubun soundunu yakalama imkanı bile veriyor.

    Şimdi sorum şu ben amfi alsam cort 15w vs. Ben bunu istediğim zaman hoparlör gibi kullansam yani ses kartına taksam tatmin edici hatta güzel bir ses alırmıyım gitarı direkt amfiye bağlamasam.

    Ya da amfi yerine taşınabilir bir hoparlör alsam ve ipad le veya yine ses kartına bağlayarak verim alabilir miyim? Tamamen tecrübesiz olduğum için bulamadım cevabı. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.



  • Hocam öyle bir şey demedim ama pek iç açıcı olacağını sanmıyorum onun yerine 2. temiz bir tane referans monitörü almaya bakmak daha sağlıklı ve daha verimli olur Amplitube yerine de Guitar rig kullanman çok çok iyi olacaktır.
  • nicovrobi kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam, ama bir tane amfi kesinlikle olması gerekiyor anladığım kadarıyla. Çünkü bendeki kart gitar kartı bile değil sonuçta fakat efekt seçenekleri beni aşırı cezbetti bi anda fakat temiz ses alamadıktan sonra tabi ki de bir işe yaramaz. Guitar rig zor diye duydum hocam ama önerinizi dikkate alarak şimdi indirip deniyeceğim. Teşekkürler.
  • Hocam amfinin çeşitleri var cort gibi bir amfi alacaksan hiç bulaşma ses kartın daha kaliteli gelir. O yüzden ses kartın gerçekten iyi ve gecikme yapmıyorsan bence amfiye bulaşma guitar rig zor falan değil internette aratarak presetlere ulaşabilirsin zaten o yüzden bence bir referans monitörü alıp sizi uzun yıllar götürür youtube zaten baya öernekler var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.