7.1 lik cok iyi olmayan bi anfi alıp hoparlorlerimi ve wooferimi ona takmak istiyorum ... ama ne fiyatlar ne de bu isin nasıl yapılacagı hakkında bilgim yoq yardımcı olursanız sevinirim..
Bütçeniz nedir?
ya aslına bakarsanız butcem pek yoq ama ben su ısıklı olanlardan falan deil kucuk bisi arıorum ihtiyacımı gorebilecek bir gunlendirici yani en fazla 50ytl falan cıkabilirim heralde... illa 7.1 olması sart deil benim fiyat konusunda pek bilgim yoq bu arada...
50 ytl'ye anfi bulamazsınız.
ya sadece guclendirici olsun yeter benim icin yani elimdeki hoparlorleri aktif hale getirmek istiyorum yine demi olmaz benim aslında 2.1 bir sistemim war ama wooferin uydulara cıkısı bosuk o yuzden bende bir anfi alıp woofer ve uyduları takmak istiyorum
Yinede mi bi si ler yapamazsınız
Valla ben satıyor olsam yapayıma ama en az 150 ytl ayırmalısın.Forumdan bir arkadaş satıyordu.the_cantan ya da teknika nickli arkadaş satıyordu.Ama 150 lira istiyorlardı.Daha ucuzuna ben henüz rastlamadım.
amfidegilde sadece bole kucuk bir guclendirici de mi bulamam sadece uyduları aktif hale getirebilecegim....