Şimdi Ara

amfetamin nereden bulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • universite sinvina hazirlaniyorum daha dogrusu hazirlaanmaya calisiyorum! calisamiyorum yani 10 dkdan sonra tukeniyorum amfetamin isi cozebilir gibi geliyor. ama nereden bulunur bu ilac torbacilara mi sorsak? psikatriye gittim beni hic dikate almadi! zaman tukeniyor cozmem gerekiyor sorunlarimi!

• Yapay Zekanın Yanıtı

Amfetamin Bulma Metodolojisi

Amfetamin, merkezi sinir sistemini uyarıcı etkileri olan kontrollü bir maddedir. Kullanımı ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir ve birçok ülkede yasa dışıdır.

Amfetamin arama arzun varsa, bu maddeye erişmenin güvenli ve yasal yolları hakkında bilgi edinmen çok önemlidir. Reçetesiz satılan ilaçları kullanmayı düşünüyorsan, öncelikle tıbbi yardım almalısın.

Amfetamin nasıl bulabilirsin? Sorusunun yasal cevabı, bir tıp uzmanına başvurmaktır. Bazı durumlarda, amfetamin dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu (DEHB) veya narkolepsi gibi durumları tedavi etmek için reçete edilebilir.

Amfetamin nerede satılır? Sorusu ise yasa dışı faaliyetlere yöneliktir. Amfetaminin yasa dışı yollarla temini ciddi sonuçlar doğurabilir. Bu nedenle, amfetamin arama girişimlerinden kaçınmanızı ve alternatif tedavi yöntemlerini araştırmanızı öneririz.

Amfetamin kullanırken sağlığınız ve güvenliğiniz için resmi tıbbi yardım almanızı önemle vurgularız. Kendi kendine ilaç almak, ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çok aradım zamanında kısayol arama otur ve çalış daha fazla etkili olur
  • camoka94 C kullanıcısına yanıt
    iki yildir ve hala devam eden bir sorunum var. depresyon... ygs lys ye cok az kaldi ve ben hiic calismadim calisamadim zaten iyi hisetsem bile en fazla on dk calisiyorum okul icin baya yetiyor ama ygs ye yetmiyor uzun sureli calisamiyorum. dersler agirlasinca basarimda dustu. bu ilaclari bulamazsam okul sinavlar ygs falan derken intihara bile gider is hem dedigim sorun hem hersey ust uste gelince ikilemdeyim hep ve bir cozum ariyorum ders calismayi basarabilirsem ilerde iyi olurum belki her yolu denemeliyim her sorun icin
  • quote:

Orijinalden alıntı: techno.989

universite sinvina hazirlaniyorum daha dogrusu hazirlaanmaya calisiyorum! calisamiyorum yani 10 dkdan sonra tukeniyorum amfetamin isi cozebilir gibi geliyor. ama nereden bulunur bu ilac torbacilara mi sorsak? psikatriye gittim beni hic dikate almadi! zaman tukeniyor cozmem gerekiyor sorunlarimi!

Türkiye'ye medikal amaçla dahi amfetamin sokamazsın, yasak. Yani demek istediğim yasal yollarla doktor bile olsan mümkün değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off ya off piskiyari bile yazamaz oylemi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Siyanür nerden bulabilirim ?
    11 yıl önce açıldı
    Nereden tefeci bulunur
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.