Bildirim
Amerikaya Kargo ile İphone Gidermi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Gider kardeş ama pahalı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiyede apple store varken bu tip yollara bizi itmeleri ne kadar enteresan.... Hala Amerika cihazlarına destek vermiyorlar. Sanki ne fark edecek ha burada ha amerikada değişmiş... -
Valla Haklisiniz,Hakliyiz bu Konuda ama Bilemiyorum. Samsung Cihazi olsa bu kadar destek bile göremezdik.Birsekilde halletcez artik bakalim. -
Ups 150 Tl istedi yuh ya
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende Amerikaya telefon yollayacağım ancak ABD vatandaşı kuzenimin Türkiye'de unuttuğu telefonunu geri yollamak amacıyla.
UPS 95 dolar ama kısa bir süre içinde söylerseniz 75 dolara göndeririz dedi
Fedex 58 Euro mu ne dedi.
Sanırım PTT ile yollamayı deneyeceğim, kendim bir kutuya koydum ama kutulu değilde havalı zarflar varmış galiba onlarlamı yollasam diye düşünüyorum.
Amerikan gümrüğünde takılma ihtimali var dedi hem UPS hemde Fedex, PTT ile yollama o bakımdan daha sağlıklı olabilir belki -
millet amerikadan getirtir sen yollamak istiyorsun herkesin derdi var arkadaş -
garantisi bitmiş iphone 5'i yollasam değişim olur mu ? yoksa sadece tuş değişimi mi olur ?? -
Son durum nedir bende iade için bi samsung telefon gönderecegim sıkıntı yaşarmıyım gümrükte -
gider gitmesinede çok teferruatlı iş -
ptt ile gıdıyordu yurt dısına.. cok cuzzı mıktarda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X