Şimdi Ara

Amerikaya gitsem iş bulabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda asgari ücretle çalışan kravatlı bir beyaz yakalı ırgat ve ameleyim kravatlı takıım elbiseli ameleyim ancak ben temizlik vs gibi amele işleri olsa amerikada veya başka bir ülkede iş bulabilirmiyim gerçekten gideceğim arkadaşlar dalga konusu değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camouflage`` -- 11 Eylül 2019; 22:12:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

onlar da temizlik yapmıyor mu yapıyor. bulursun herhalde. türkiyede ameleden bol bir şey yok türkiyede iş buluyorsan orada da bulursun herhalde de nasıl gitcen
    Hocam kesin gideceğimde hayrettin`in kanalında en son eklediği amerikada sokakta parasız pulsuz yaşamak tarzında videolar var asparagas mı amerikaya gelmeyin iş bulamazsınız diye mi yapılmış bir video bilmoyorum ama onu izledim ona göre iş bukabileceğimiz kesinse giderim neden olmasın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gold5555 -- 11 Eylül 2019; 23:18:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Antalya'da iş bulabilirmiyim?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.