Bildirim
Amerikan serverlarında oynayan var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
yanlız amerikan serverlarında Türk oyuncu bulamazsın ve oyun saatleri sana uymaz Türk oyuncuların çoğu eu serverlarda tavsiyem eu aç yoksa pişman olursun -
bende yalnız takılırım. Avrupada oynamayı düşünmüyorum.
latency bakımından hangi amerikan serverı daha uygundur. -
türkiyede ikamet ediyosan düşük pingli amerikan realmi bulamazsın... -
ingilizcene güveniyorsan tabiki takıl orada -
Amerikan realmlerinde oynamıştım oyun başladığım sıralarda. Ping şaşırtıcı derecede düşük. Lag yok gibi birşey. Oyuncularda genelde kaliteli. Mesela RP serverlarında gerçekten rp yapılıyor, daha doğrusu sürekli rp yapısına uygun konuşuluyor olması gerektiği gibi. -
amerikan serverlerini bilmem ama bizim server acayip lag var ya sanki free server de hergun lag ve dc oluyo billiz e şikayet etmek lazım ya orjinal diğe oynuyoz gene lag var gene dc var...
-
Amerikan serverlarının coğunda latency düşük amerikada yasayan bir cok arkadasım türkiyeye geldiklerinde saat farkı dısında bir problem gormuyorlar, aslında bakarsan ordaki oyuncu kitlesi serverların yogunluğu nerdeyse o kadar idealki bende biraz test etme ihtimali buldum. sahsi fikrim amerikan servarında oynarken avrupa serverları oyuncuları ortam vs vs, arabadan in eşeğe bin gibi bir şey oluyor -
yalnız US serverlarda oynarken saat farkınıda ihmal etme eger pve oynayacaksan, gunduz vakti raid yapabilirsin akşam kimsecikler olmaz en azından fazla kişi olmaz gun içinde oldukca kalabalıktır. -
gündüz oynamak benim işime gelir
Denemek için trial account açmıştım. ocean da bulunan bir serverda oynarken akşam latency çok yüksek oldu. arada takıldı. Latency si düşük birkaç server bulmaya çalışıyorum. deneme yanılma şeklinde yapmak sıkıcı oluyor.
acaba oynayan arkadaşlar hangi serverdaydı. -
en iyisi amerikadan eu'ya bağlanmak burada akşam 8 olduğun da orada öğlen 1 oluyor eğer öğrenciyseniz müthiş bir olay oluyor akşam saat 7-8 gibi raid bitiyor ve devam ediyorsunuz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X