Eğitim nasıl? Ve ücretler hakkında bilgisi olan? Biraz bakındım şikayetvar.com da falan pek fazla bir şey yok. Yazanların ki de(7-8 tane) saçma şikayetler.
Açıklarsanız sevinirim.
sevgi yolunun başındaki iyidir
gerçeği o zaten
diğeri iismini taklit eden birisi ve gerçek amerikanla davalıklar
@owin
Anlamadım. Sevgi yolu, İzmir'den bahsediyorsunuz sanırım. Diğer tüm şubeler gerçek A. Kültürü değil mi? Ya da A. Kültürü'nün sadece 1 şubesi mi var?
Ekonomik bi kurs 2+1 kur ücreti 750 liraydı yanılmıyorsam tam öğrenci işi ben tokattakine gidiyorum öyle kafanızda fazla bişey kurmayın sonuçda herşey insanda bitiyor ben şuan 3. kura geçicem haziran ortasında bitecek iyi gidiyo
Turkish American Association Türk Amerikan Derneğini diyorsan, çok güzel bir dershanedir ben 1 senedir hem ingilizcesine ve almancasına gidiyorum ingilizcede c1 e geçmek üzereyiz. Almancada da 2 kişi ile ders yapıyoruz oda son derece verimli geçiyor. İkisi bir öğretim yılı 1800 Tl.
quote:
Orijinalden alıntı: darkest earth
Turkish American Association Türk Amerikan Derneğini diyorsan, çok güzel bir dershanedir ben 1 senedir hem ingilizcesine ve almancasına gidiyorum ingilizcede c1 e geçmek üzereyiz. Almancada da 2 kişi ile ders yapıyoruz oda son derece verimli geçiyor. İkisi bir öğretim yılı 1800 Tl.
Almanca + İngilizce aynı anda 1800 TL mi???
1 kur ne kadar sürüyor? 3 kur az değil mi sanki? 1 senede C1 iyi... Peki Almanca da seviyeniz nedir? ve hangi seviye ile başladınız?
Ne kadar ayrıntı verirseniz benim için o kadar iyi. Teşekkür ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
@owin
Anlamadım. Sevgi yolu, İzmir'den bahsediyorsunuz sanırım. Diğer tüm şubeler gerçek A. Kültürü değil mi? Ya da A. Kültürü'nün sadece 1 şubesi mi var?
yanlış
tekrarlıyrum
türk amerikan kültür derneği sadece izmir de sevgi yyolunun başında kendi binasında ders işler hiçbir şubesi byoktur üzerinde de yazar(kumpircileirn karşısı diyeyim) 1379 sokak olmalı fiyatı uygundur milyarlar fln söz konusu değil,
o kurs amerikan kültür derneği ile davalık olan aslında bence birazda amerikanın ünüyle işe girmiş olan türk amerikan derneği isimli kurumdur(harf oyunlu cin kurs ismi))
o kursa kötüdür demiyorum dikkat edin ama bence etik olmayan bir davranış var
ben de izmirliyim ve 10sene öncede bildiğimiz tek amerikan kültür vardı o da izmir sevgi yolunun başındakiydi
amerikan kültürün adı üstünde amerikan kültür almanca kursu fln yok orda(:
(onun içinde goethe institute var misal)
bu bile geçrke ameirkanı ayırmada bir fark olabilir bence
istediğinize gidiniz gene
bence gerçek amerikandan şaşmamak lazım hem bütçeyi üzmez hem de daha ciddi bir kurum gibi geliyor bana
@owin
Teşekkür ederim bilgilendirme için. :)
@ahweto
Gerçekten fiyatlar iyiymiş. English Time 3.000TL civarı olduğu için rakamlar baya bir iyi geldi. Bende istek var, ilgide var... Bakalım yeterli bilgiyi toplayayım karar vereceğim. Teşekkürler.
Ben İstanbul Beşiktaş şubesine gittim bu kursun 1.5 sene önce falan. o zamanlar iyiydi. daha doğrusu benim gittiğim dönemdeki kadro güzel ve eğlenceli bir ortamdı. tabi eğlenmeye gitmiyoruz dil öğrenicez diyorsunuzdur tahmin ediyorum. Eğlenmekten kastım bişeyler öğrenirken canınızı sıkmadan öğretiyorlardı. Gayet de güzel oldu benim için. Gerçi bende zaten altapı vardı dil adına ama benim amacım speaking kasmaktı. akıcı bir şekilde konusmak için gittim birazda gramer eksiklerini gidermek diyebiliriz. bana ok şey kattı şu an gayet hızlı ve iyi bir ingilizce konusuyorum.
tabi burada önemli olan nokta aslında dershane deil kişini kendisine kalmıs. sizde öğrenme isteği ve afedersiniz yetenek yoksa nafile bu kurslar. paranız yanar. ha ben cidden öğrenmek istiyorum diyosanız iyidir.
birde detay olarak şunu da söyliyim. hani dedim ya ben giderken iyiydi diye. ben askerdeyken baska bi arkadasım da aynı subesine gitmiş ve onun gittiği dönemdeki kadro cok kötüymüş o yüzden tavsiye etmiyordu. her yerdeki aynı olmayabilir tabi. kolay gelsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
@owin
Teşekkür ederim bilgilendirme için. :)
@ahweto
Gerçekten fiyatlar iyiymiş. English Time 3.000TL civarı olduğu için rakamlar baya bir iyi geldi. Bende istek var, ilgide var... Bakalım yeterli bilgiyi toplayayım karar vereceğim. Teşekkürler.
sevgi yolunun başındaki gerçek amerikan kültür derneğinde kur başına ücret 200lira idi yanılmıyorsam
bi arkadasım gitti 7 kisilik sınıftaydı almanca için baya memnundu vede ikinci kur 4 kisiyle olcak dedi ama parası 690 yada 790 tlmis
@owin
Gerçek Amerikana gitmek isterdim ama maalesef İzmir'de ikamet etmiyorum. :)
ha bu arada bu kursun ismine benzer başka bir tane daha varmıs heralde tam bilgim yok ama şöyle söyliyim, benim gittiğimin gerçek ismi American Cultural Association of Languange Schools.
@Doctor_Neo
Bende o bölge civarlarında oturuyorum. Beşiktaş'ta ki bana uyar ama son durum olumlu değilse farklı şubelere de bakabilirim. Tabii bu konu bir sonraki adım benim için, önce firmayı belirlemem lazım. Sanıyorum onuda şu an belirliyorum. :)
@erfc20
Fiyatlar ortalama aynı söyleniyor. Gayet makul.
Teşekkür ederim, konu için takipteyim.
benim gittiğim dönemde 2+1 kur du. toplamda 2.100 tl vermiştim hatırladığım kadarıyla.
quote:
Orijinalden alıntı: Doctor_Neo
benim gittiğim dönemde 2+1 kur du. toplamda 2.100 tl vermiştim hatırladığım kadarıyla.
2+1 ve 2.100 TL hmmm :)
Diğer arkadaş 1 sene kadar gidip 1800 TL vermiş ve yanlış anlamadıysam 2 dil için. Buna açıklık getirirseniz sevinirim, fiyatta önemli. :)
ya şöyle söyliyim o parayı bana ver bende öğretirim :D sorun o değil; sorun ne kadar iyi eğitim verdikleri. gerçekten sana çok lazımsa ingilizce 300 500 fazla ver daha iyisini al derim. sonra pişman olma. ama aceleci de olma iyice araştır öyle ver kararını. dediğim gibi şu an kursların genel durumunu pek bilmiyorum.
Başka giden arkadaşlar varsa düşüncelerini yazarlarsa sevinirim.
Sevgi yolunun ordakine 7.sınfa giderken 3 yıl önce gitmiştim iyiydi güzeldi yazın gitmeyi düşünüyorum.