Şimdi Ara

Amerikalılara sordular iPhone 5000 dolar olsa satın alır mıydınız (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Değil 5000$, Sekoya ağacı olsa yine alırız, severiz biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

Bu video eski, şimdi 5000'i mumla arar olduk. Artık 10.000 oldu amıral gemısı modeller. Gun gelecek 10.000'i mumla arayacagız, 15-20k lardan bahsedecegız.
    Videoyu izlemedim ama baslikta 5000 dolar olsa alir miydiniz diyor, lira degil.

Konuya olan yorumuma gelirsek, 5000 dolar olsa almazlar, cok eminim, cok cok az kisi alir. Son 2 senedeki fiyat politikalarindan oturu satislari baya dustu bile, 2000 dolar bile yapsalar zarara girerler. Internette ios fanboylar ne kadar olsa verir tarzi geyik yapmayi cok seviyor insanlar, ama istatistikler bunun tersini gosteriyor, 100-200 dolar artis aninda tepki aliyor.

Ben 2008 den beri iphone kullanan biri olarak gecen ay ilk defa android telefon aldim, cok buyuk bir devrim yapip makul fiyata satmadiklari surece de geri donmem. Iphone XR modelindeki ac gozlulukleriyle kendilerinden iyice soguttular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Vıdeoyu ızlemeden yorum yapma o zaman. Amerıka da dolar, Turkıye de tl kazanıyorsun.

Amerıka da adamlar en kotu ayda 2-3 bin dolar kazanıyorlar ona ragmen 5 bin dolara telefon almam dıyorlar.

Turkıye de 2-3 bin kazanıyorlar, bırak 5 bini, 10 bine telefon alıyorlar. 5 bine artık orta seviye telefonlar alabılıyoruz, eskıden amıral gemısı modellerı alıyorduk.
  • 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    Videoyu izlememe gerek yok, trendlere bakarak bence neler olacagini soyledim, agresiflesmene gerek yok.

Amerikada 5000 dolara satilmasiyla ulkemizde 5000 lira olmasi ayni sey degil, cunku birincide apple in kaziklamasi durumu var, ikincisinde paramizin degeri dustugu icin telefon fiyatlarinin artmasi durumu var, farkli durumlar.

Samsung s10e aldim mesela, 4170 liraydi, ve fiyatinin yuksek olmasinin sebebi de tamamen kur farki, yoksa gayet uygun fiyat vermis Samsung. Amerikada bu 4170 dolar olsa kimse almaz, cunku kurlari dusuk degil ama Samsung bilerek kaziklamaya calismis oluyor.

Yani amerikada iphoneun fiyatini artirsan ayni kalitede samsung alabilir, bizde ise samsung da 10000 lira, huaweinin flagship telefonlari bile oldukca pahali, ve yine sebebi tamamen biziz, baska sansi yok vatandasin.

Onlardaki secim yapmayla ilgili, bizde ise yapacak secim yok ulke degistirmedigin surece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.