Şimdi Ara

Amerikadan PS5 getirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar benim abim amerikada ve büyük ihtimalle yılbaşından sonra türkiyeye gelicek ve bana ps5 getirmesini istedim burada kapalı kutu olarak satmayı düşünüyorum kurallar nedir gümrük vergisi falan çıkar mı bilgisi olan var mı acaba 1 tane getirecek bu arada

• Yolcu olarak 1 adet getirme hakkı var, ayrıca sana getiriyorsa kullan, satacaksan da lütfen karaborsacılık yapmadan, normal fiyattan ver. Abd'de kaç paraya alındığını biliyoruz en nihayetinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt

Normal fiyat nedir? Cihazı ABD'den alacak gümrükten geçirecek, belki bagaj ücreti verecek, bir miktar stres yaşacak. Aldığı fiyattan mı versin mesela? Karaborsacılık yapacak olsa da, alan kişi ABD' den alıyor, iç pazardan alıp kimsenin hakkına da girmiyor. Bazı kişiler var başkasının cebine girecek karı onlardan daha fazla düşünüyor.

• guitarman kullanıcısına yanıt

Kimsenin cebine girecek para umrumda değil. Bu şekilde piyasa mahvoluyor. Çok da umrumda değil, bende var zaten. Bencilliği bırakın sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SacredDivinity -- 22 Aralık 2022; 23:39:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yurt dışından PS5 getirmek
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.