Şimdi Ara

Amerikadan ne aldırmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İphone 4s ve iphone 5 arasında kaldım.Şu ana kadar telefona 1 tl bile vermedim ve artık iyi bir tane alayım diyorum.Aktif etme dahil ucuza gelecek şekilde ne alayım sizce ?

• Almışken 5 alın hocam. Belli ki uzun soluklu kullanıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet 5 almak mantıklı ama 1000 tl yi geçmemesini istiyorum.Öyle bir anlayışım var.Kimisi 5 ayda tel değiştirir ama durumu anlamışsınızdır umarım
  • 5 daha mantıklı,yanınada bir İpad Mini olay biter..

• İpad 4 var abimin onu kullanıyorum.Aslında bilgisayar alacaktım Türkiye'den ama böyle bir fırsat varken iphone almak mantıklı geldi.
    Peki 4s mi önerirsiniz yoksa 5 mi ?
    http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone5/16gb-white-silver-unlocked
    Alacaksam bunu alacağım.Sizce 16 gb yeter mi ? Üniversitede okuyacağım bölüm bilgisayarı fazla gerektirmiyor.Makale,bilgi ağırlıklı kullanacağım.
  • 16 yeter ama almisken 32 sini alman daha yararli bunun yaninda alacaksanda 5 al uzun sure kullanirsiniz

• 5 alırsan 1 yıl fazla ömrü olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne alıp satsam beyler
    8 yıl önce açıldı
    Amerikadan Macbook alan oldu mu?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim cevaplar için.Peki 4s ile 5 arasında fiyat farkına değecek fark var mı ?
    Ve bunu alırsam bilgisayar almayacağım.Bu slayt vs. haricinde her şeyi karşılayacak.Bilgisayar alırsam hem de tel alacağım yani en az 2000 tl gidecek.Slayt konusunu ise ölmüş bilgisayarımı formatlayarak aşacağım.
  • bir kaç yorum daha alabilir miyim ?
    4s mi 5 mi ?
    4s-----550 dolar
    5-------650 dolar
  • Alıyosa. En iisini al bende amerikadan 5 getirttim ios8 çıkınca 4s kasıcak ama 5 ios 9u görecek 1sene daha fazla kullanıcaksın almışken en iyisini al birde beyaz al

• son yorumları bekliyorum.
  • İmkanınız varsa iPhone 5 aldırın, 1000 lirayı aşmamak istiyorsanız Apple'a bulaşmayın.
  • 1 Yıl Daha fazla Ömrü Olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: genLiinsan

quote:

Orijinalden alıntı: joney1st

mal mısın birader herkes 5 al diyo hala 4s mi 5 mi diyosun ne gerizekalı adamsın sen

cevap vermek istemiyordum ama senin gibi düşüncesizlere cevap vermek lazım.Gelecek neslin düzelmesi için.
    Adam gibi yorum yap.Eleştirin varsa da adam gibi yaz.Bos primigenius taurus kardeşim.Çocukların olur böyle konuşursun onlarla da ve onlar da Bos primigenius taurus olur sonra.
    EK:
    o kadar merak ettiysen neden 4s dediğimi içinde kalmasın konuya bak.
    http://forum.donanimhaber.com/m_80107795/f_//tm.htm#80107795

ne diyon lan değişik ban yememek için ingilizce yazmış bide onun bunun çocuğu senin çocuklarında senin gibi mal olur anca anlama özürlü

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.