Şimdi Ara

Amerikadan Laptop önerisi (oyun için)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu yaz amerikaya gidicem ve ordan kardeşim için oyun amaçlı bi laptop almayı düşünüyorum. En önemli özelliklerden biri ekran boyutu, kesinlikle 15,6 mıdır nedir o boyutta olmaması gerek, büyük bişey lazım mümkünse 18" falan ve fiyatınında biraz uygun olması gerek. önerebiliceğiniz bi model marka varmı ?

Ben şöyle birşey buldum sizce fiyatına göre tercih edilmelimi ?

http://www.bestbuy.com/site/ASUS+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+/+17.3%22+Display+/+8GB+Memory+/+750GB+Hard+Drive+-+Black/1774899.p?id=1218290438380&skuId=1774899

Ayrıca macbook lar hakkındaki görüşleriniz nelerdir? 17" lik vs. olanlar 2000$ dan başlıyo (i7 işlemcili) fakat özelliklerine bakınca çok düşük, yani hdd olsun ram olsun. özellikle ekran kartları gts360 falan oluyo. hatta çoğu intel HD.. neden böyle pahalı anlamadım.

Ayrıca bi tane daha sorum var önemli. Sony Vaio marka laptoplarda gayet uygun (1000$) fiyatlarla buldum fakat ekran çözünürlükleri hep 1600x900. sizce 1920x1080 e göre çok farkedermi ? yada asusun ekran kalitesine göre sony vaio lar bariz farklımıdır ? Aydınlatırsanız çok memnun kalırım.

• up
  • ne iğrenç bi kasaymıs o öle
  • i7-2630QM , GTX460M , 8gb DDR3 , 750gb hdd(2x slot) , 17.3" (1920x1080) ekran. macbook air gibi bişey olmaz tabi mecbur böyle kasa olcak :D Türkiyede bu parayla anca klasik şu i5 480 li pc demeye bin şahit isteyen laptoplardan alınıyo. 15.4" , i5 480, 4gb ram, 500gb hdd, hd5650 falan standart bütün laptoplar aynı türkiyedeki. ve fiyatlarıda aşırı pahalı. o yüzden eğer bilgisi olan varsa en az şu ilk yazdığım özelliklerde bi laptop önerebilirmisiniz.

Sony Vaio ların ekran kalitesi hakkındada bişeyler söyleyebilen olursa sevinirim.
  • bence dell alienware m17x e bak. özelliklerini bütçene göre ayarla al derim. eğer amerikadan alacaksan ve Türkiyeye geleceksen bana da alabilir misin? ciddiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hathat06 -- 9 Nisan 2011; 19:09:00 >
  • m17x in çözünürlüğü düşük. 1440x900 o yüzden olmaz. bana masaüstü 22" monitörde 1920x1080 çözünürlük bile düşük geliyo. o yüzden 1440 ı hiç çekemem. ayrıca getireceğim birsürü elektronik var (ps3+2xiphone+macbook air+3xipod+laptop+masaüstü donanım parçaları) o yüzden gümrükte sorun olur 1 tane daha laptop eklersem :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kogane

m17x in çözünürlüğü düşük. 1440x900 o yüzden olmaz. bana masaüstü 22" monitörde 1920x1080 çözünürlük bile düşük geliyo. o yüzden 1440 ı hiç çekemem. ayrıca getireceğim birsürü elektronik var (ps3+2xiphone+macbook air+3xipod+laptop+masaüstü donanım parçaları) o yüzden gümrükte sorun olur 1 tane daha laptop eklersem :(

olur mu dell alien m17x 1920x1200 çözünürlüğe sahip. özelliklerini kendin ayarlayabiliyorsun.
    http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkcwvn1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=alienware-m17x-r3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Laptop Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Oyun dışı laptop tavsiyesi..
    3 yıl önce açıldı
    Amerika Laptop Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Amerika'dan alacaksan kesinlikle Alienware al derim.Tabi karar sana ve kardeşine kalmış:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: rambetiko

quote:

m17x in çözünürlüğü düşük. 1440x900 o yüzden olmaz. bana masaüstü 22" monitörde 1920x1080 çözünürlük bile düşük geliyo. o yüzden 1440 ı hiç çekemem. ayrıca getireceğim birsürü elektronik var (ps3+2xiphone+macbook air+3xipod+laptop+masaüstü donanım parçaları) o yüzden gümrükte sorun olur 1 tane daha laptop eklersem :(

olur mu dell alien m17x 1920x1200 çözünürlüğe sahip. özelliklerini kendin ayarlayabiliyorsun.
    http://configure.us.dell.com/dellstore/config.aspx?oc=dkcwvn1&c=us&l=en&s=dhs&cs=19&model_id=alienware-m17x-r3

waay bu verdiğiniz link çok iyiymiş, bilmiyodum bunu.. tamamdır . 16 haziranda newyorka inicem. eylülün sonunda dönücem. yani dönmeme şu andan itibaren 5.5 ay falan var. 5 ay içinde biraz daha ucuzlar umarım fiyatı. gayet uygun oluyo. belki 1920x1080 3d bile alabilirim.

• @Kogane
    bilgin olsun üst düzey laptopların özelliklerini kendin belirleyebiliyorsun. asus g73, alien vs.
  • asus için link verebilirmisiniz ? aradım ama bulamadım. kendi shop.asus.com da sadece refurbished laptoplar var
  • quote:

asus için link verebilirmisiniz ? aradım ama bulamadım. kendi shop.asus.com da sadece refurbished laptoplar var

mesala bu site:
    http://www.xoticpc.com/asus-g73jw3de-p-2912.html?wconfigure=yes

clevo markası da var.
  • harika şeyler var yaw. 1800$ dan başlaması haricinde. umarım 5 ay içinde fiyatlar düşer :D bu arada teşekkürler yardımlarınız için. hiç haberim yoktu böyle şeylerden
  • oyun için maclere bakma boşuna onlarla oyun oyanayamazsın.sony vaioların ekran kalitesi çok iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.