Şimdi Ara

Amerikadan gelen Dolar Çeki Bozdurma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
7.292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konferans ziyareti sebebiyle, Amerikadan, gidilen konferansın geri ödediği 2 adet çekim var.
    Biri Uçak için 1000 Dolara yakın bir rakam, diğeri farklı kalem masraflar için 180 dolar civarı.

Bu çekleri en uygun komisyonla hangi bankada bozdururum.
    Ne gibi / Ne kadar masraf öderim.
    Bankada hesabım olup olmaması bir şeyi değiştirir mi?
    (Faal olarak sadece iş bankası ile çalışıyorum)

• Ziraate önceden bozdurmuştum, ancak 200 dolar altı olan çeki kabul etmediler, nerede bozdurabilirim bu çekleri, bir öneri lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok mu arkadaşlar önerisi olan?
  • Hocam çek bozma konusunu halletmişsinizdir sanırım. Bende de $2500 lık bir amerika çeki var. En az masrafla bozdurmak için öneriniz var mıdır acaba?
  • O dönem Ziraat üzerinde bozdurmuştum, eşimin hesabı vardı.
    Rakama göre değişir hangisinin uygun olacağı.
    Çünkü kimisi yüzde kimisi sabit komisyon uyguluyor, ya da belirli aralıklara belirli sabit komisyon oranları oluyor.

Ayrıca her bankanın her şubesi bozdurmuyor, genelde daha büyük daha merkezi şubelerine yönlendiriyorlar.

Merkezi şubelerden 2 3 bankadan güncel durum için bilgi alın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviloks

Hocam çek bozma konusunu halletmişsinizdir sanırım. Bende de $2500 lık bir amerika çeki var. En az masrafla bozdurmak için öneriniz var mıdır acaba?
    siz çekinizi bozdurabildiniz mi? süreç ve masraflar hakkında bilgi verirseniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: solingen

siz çekinizi bozdurabildiniz mi? süreç ve masraflar hakkında bilgi verirseniz sevinirim

Amerikaya gittiğimde bozdurdum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu konuda en son mesaj atılalı 3 sene olmuş. Herhangi bir gelişme yok mu? Yani komisyonlar ve Amerikan çeki bozdurma konusunda. Elimde 750$ Amerikan çeki var. En uygun hangi banka bozar? Deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.