Şimdi Ara

Amerikadan gelecek telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 20 gün içerisinde telefonum gelecek

ancak getirecek arkadaşın geçen sene telefon aldığı için pasaportuna kayıtlı telefonu var ve bu sıkıntıyı aşmak için aklıma şöyle birşey geldi

elimde daha önceden kullandığım ve artık bozulduğu için kenarda duran 4-5 tane eski model telefon var, onların imei numarasını bir şekilde bu gelen telefona aktarabilir miyiz?

izmirde bunu yapabilecek birileri var mı? (ayrıca yasadışı olup olmadığına dair bir fikrim de yok bu olayın bu konuda da bilgilendirirseniz sevinirim)

• aktarırsın dıye bılıyorum adanada bızım arkdas yurtdısından gelme lg arenayı 5-10 tl ye ımeı attırıktı
    aslıdna yasadısı lakın kendı bozuk telefonunsa kafan agrımaz dıye tahmın edıyorum cunku pıyasada zıbıl gıbı böyle telefonlar
    ımeı attırmaya 50 de ısteyen war 5-10 tl dıyende mıllet buldumu çürütüyor müşteriyi
  • hmmm o zaman izmirde çankayada herhangi bir telefoncuya gitsem sanırım yaparlar 20 25e, e peki android telefonda imei değiştirmek symbiana göre daha mı kolay daha mı zor?
  • walla telefonun ısletım sıstemı farkedermı orasını bılmıyorum lakın ımeı atmanın adama malıetı 1 tl degıl 20 tl var de yok derse baska yerlere bak attırırken yanında dur yoksa ıcınden parca degıstırebılırler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muse00

walla telefonun ısletım sıstemı farkedermı orasını bılmıyorum lakın ımeı atmanın adama malıetı 1 tl degıl 20 tl var de yok derse baska yerlere bak attırırken yanında dur yoksa ıcınden parca degıstırebılırler

eyvalah dostum telefon gelince böyle yapacağım

izmirde tanıdığı olan varsa özel mesajdan bana ulaşabilir mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amerikadan gelen var!!!!
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.