Şimdi Ara

Amerikadan birşey isteyen?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Apple #Cihaz
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Kardeşim 8 Şubatta Amerikadan dönüyor.
    Malum herkes gibi yol parasından tasarruf vs için yanında bir şey getirmek istiyor...
    Çok büyük eşya için yeri yok, zira bavul için ekstra para ödemek gerekiyor biliyorsunuz.
    Bir telefon falan, küçük bir şey getirebilir. Ürünün fiyatından bağımsız olarak kendisine 100$ kalacak bir alışveriş yapabilme niyeti var... yani 100 dolarlık birşey de alsanız 100$, 1000$ lık bir şey alsanız da 100$. Ama taşıması kolay, küçük bir şey olması şart...
    Iphone, başka bir phone falan bir şey isteyen varsa görüşelim...
    Alışveriş şekli siz netten alıp gönderteceksiniz adrese veya parayı önceden bana göndereceksiniz ben veya kardeşim netten alıp getirecek...
    hesap : ürün fiyatı + varsa vergi+ varsa kargo + 100$ = ürünün size geliş bedeli şeklinde olacaktır...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Hocam İzzet bey vardı yüzde 5-15 gibi rakamlara getirirdi yanı 100 usd imkansız gibi birşey insanlar 300 fazla vermez ... Kar ile getiren satan o kadar koymuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hemşerim çok yüksek bir komisyon istiyor kardeşin. hadi 2000 tllik telefon aldım diyelim, 300 tl de komisyon vermek çok mantıklı değil. bir de pasaport kaydı var yani.
  • Kardeşine söyle bileti erken alsın :) böyle bilet parası çıkaramaz, hem de parayı peşin ödeyecez öyle mi ?
  • Arkadaşlar, saygı çerçevesinde istediğinizi yazabilirsiniz, ancak bir değişiklik olmayacak.

@fyılmaz sana cevap bile vermeye gerek yok. 349$ a satılan Nexus 5X için 550$ ilan aç sen. Ama bilesin, 13-14 yıldır forumdayım, bugüne kadar hatırı sayılır tutarda alışverişim olmuştur. Tanıyan tanır zaten, sen gölge etme yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.